icon

Hrajú sa ešte vaši 13 roční chlapci?

vamajka
12. dec 2019

Chcem sa spytat hraju sa Vasi 13-rocni chalani s hrackami? Ak ano s akymi? Myslim okrem mobilov, tabletov a pod. Dakujem

Strana
z2
natallys
12. dec 2019

@vamajka možno tak nejakú zaujímavú spoločenskú hru. Ale inak sa už 13 roční chlapci asi moc z hračkami nehrajú. Každý má tablet, mobil a na ňom sú.

jumama
12. dec 2019

@vamajka Ma vztak k pocitacom? Co keby ste skusili ako darcek nejaky kurz - zamerany na to co ho bavi - napr. na spracovanie videa, grafiky, programovaci... ? A ak nie tymto smerom, mozno jazykovy kurz - nemate nieco take v okoli? To sa mu vzdy moze zist, aj ked kurzy su asi drahsie dary, ako hracky...

csikike
12. dec 2019

@vamajka ešte mi napadlo, že by ho možno bavilo keby dostal poukažku do laser arény, ak teda hľadáš darček, prípadne escape room (je to aj spoločenská hra).

eliska13
12. dec 2019

@vamajka a ešte toto mi odporúčala suseda sú aj pre väčší vek
https://www.mall.sk/elektronicke-stavebnice/bof...

eliska13
12. dec 2019

@jumama dobrý nápad, ale sa mi zdá, že to neocenia skôr také hmotné veci, že teraz som dostal toto....aspoň môj je taký.
@vamajka neocenil by slúchadlá do uší bezdrôtové ja som môjmu kúpila aspoň nemusím počúvať, čo on počúva😜

iinuska
12. dec 2019

No náš ma 10 a už teraz sa nehrá s hračkami.Neposkladane lego ma ešte z minulých Vianoc. Ale hrá aktívne futbal.

amelie2017
12. dec 2019

Bratranec uz len mobil a pocitac. Este vonku s chalanmi kolobezka a skateboard. To pozeraju na youtube triky na kolobezke a potom sa ich snazia robit. Ale hracky???? Tak na chvilu pridrzal hrkalku mojej dcere.

marcellka32
12. dec 2019

Naši hrajú spoločenské hry ako: hokej stolový, biliard v takom menšom vydaní, karty, dostihy, dobble, Uno, lego občas, a máme stolový futbal s tými pakami takže na tom sa dosť vybesnia 🙂

nyusika
12. dec 2019

@elementissa toto je tak pre osemrocne deti, vazne

danielahamar
12. dec 2019

No môj 13r. dostane elektr. klavír, mikiny Anime, USB kľúč a od babky, nemeho sluhu, chcel ešte hľadac kovov, ale to dostane na narodky a inak by chcel ešte stojan na maľovanie, ten drevený, takže všetko je to o zalubach

kristiii
12. dec 2019

@vamajka ani môj 9 ročný sa už nehrá s hračkami. Ešte minule Vianoce písal Ježiškovi a milión veci chcel z dracikoveho letáku, teraz ho už ani neprelistoval. Co ho baví okrem mobilu a plejka je kolobežka a bicykel, čiže v zime to bude boj. Plus teda on kde čo prečíta, takže ešte knihy, prípadne skladáme puzzle, alebo ho baví skladať také tie papierové alebo drevené skladačky budov a pod.

vamajka
autor
13. dec 2019

@natallys no ved prave len mobil a inac sa nudi a chcem mu kupit nieco co by ho zabavilo no neviem co rozmyslam nad logickou hrou GRAVITY MAZE co mi tu jedna mamina poradila tak dufam, ze nebude zapadat prachom

tomaskovamaminka
13. dec 2019

@eliska13 Bofin mame, a asi 2 dni ho zaujimal :/ tiez len PC, mobil a nic ine ho nezaujima. Ani bicykel, ani korcule, ani knihy... Teraz ze by chcel longboard, aj ked sama si ho na nom neviem predstavit, pocitam, ze dalsia vec do pivnice, co budem obchadzat :/ Obcas ho este chyti lego, ked vidi mladsieho. Nas ma 12r. :/

vamajka
autor
13. dec 2019

@tomaskovamaminka prosim Ta co je to Bofin

simona24
13. dec 2019

@vamajka nečítala som predosle komentare ale ja mam za mesiac 12 rocneho a rad si skalda lego, a gulickovu drahu GRAVITRAX musi pri tom aj rozmyslat a minuly rok na vianoce dostal notebook a na narodeniny mixazny pult a celkom sa s tym zabavi, nieco podobne ako toto
https://www.alza.sk/numark-party-mix-d4156635.htm

tomaskovamaminka
13. dec 2019

@vamajka prepac boffin malo byt http://www.boffin.cz/ elektronicka stavebnica

vamajka
autor
13. dec 2019

@tomaskovamaminka aha dakujem popozeram

kristiii
13. dec 2019

@simona24 wow, to vypadá celkom zaujímavo ten mixazny pult, dobrá inšpirácia do budúcnosti

alexa21
13. dec 2019

@vamajka ja mam 11 ročného a už akurát lego.. Ale miluje rubikovu kocku, glóbus, mikroskop, freestyle kolobežku. Číta tigry tím. Venuje sa futbalu, hokeju a florbalu takže pôjdeme aj týmto smerom pri nákupoch pod stromček.a sice aj x box tak už máme jednu hru ale to využíva len keď je zle pocko..
Ale ten typ vyššie na tie pokusy je super. Dostal min rok a veľký úspech. Tesco to zvykne dat do veľkej zľavy tesne pred sviatkami.

natallys
19. dec 2019

@vamajka to by ho mohlo baviť, veď vyskúšaj a uvidíš.

brendaa
7. jan 2020

@vamajka moj si sem tam prevetra transformerov, modely aut, spoločenské hry a kresli si. To iste bolo aj so starším synom v tom veku. Este velke terenne auto na diaľkové ovládanie po vonku

sveti69
12. jan 2020

Môj sa už s hračkami tiež nehrá... Hráva sa na počítači, spolu s kamarátmi. U nás však celkom idú spoločenské hry, už keď boli malí radi sa ich hrali, teraz ich má syn stále rád, no dcéra už má 15 a nie vždy sa jej chcú hrať spoločenské hry s rodinou 🙄🙂

jaskolka
28. jan 2020

Tak bratranec ma 13,semtam sa, ešte zahrá s autodrahou, alebo s takými skladacími modelmi lietadiel, tie aj zlepuje.Neviem,či zlepovanie modelov sa berie ako hra, alebo koníček, ale celkom ho to bavi

nika1971
29. jan 2020

@bronik89 mam 14 rocneho...vacsinou sedi na pocitaci...ale ked chdievame na chalupu, tam pocitac nema...ak sme vacsia partia, hrame sa s nimi...karty, aktivity, muzi versus zeny....tieto hry miluju...a to su pubertaci a niektorí aj dospeli...

pepisek420
5. aug 2020

@vamajka lego star wors

alazala
5. aug 2020

@elementissa je to pekné tieto vedecké sady, ale 13r je už na to veľký podľa mňa. Moja 9r dcéra sa s tým zábava

Strana
z2