Je pri prihláške na strednú školu potrebný podpis oboch rodičov?
Ahojte , ak máte ozaj len reálnu skúsenosť, ako je to s prihláškou na strednú školu, vyžaduje sa podpis oboch rodičov . A keď je situácia že otec žije v zahraničí, bohvie kde, úplne bez kontaktu s dieťaťom. Stačí 1 podpis a čestné vyhlásenie matky? Riešili ste niečo podobné alebo niekto v okolí? Dik
To zverenie do osobnej starostlivosti si ale vybav. Ze ta to doteraz nenapadlo.
Áno riešila som min týždeň rovnaká situácia stačí 1 podpis a cestné prehlásenie
@kulumulu123 oki vďaka 👍 a do údajov si písala len svoje údaje či si vyplnila aj otcove?
@yanni nie veru nepoznáš situáciu , nepotrebujem to.
Iba svoje ale u nás otec nefiguruje ani v rodnom liste čiže škola nemá o ňom vôbec žiadne údaje... Pokiaľ potrebuješ dodať rl tak potom neviem skus sa informovať na danej škole my sme išli v rámci tej istej školy so ZŠ na 8r gympel ale prihlášku sme si museli podať ako každý iný a stacilo cestné prehlásenie nič via odomna nikto nechcel
@kulumulu123 ok vďaka.
ja som na prihlasku uvadzala iba moje udaje --- udaje otca totiz ani nepoznam - on predsa nema povinnost oznamovat jeho trvaly pobyt detom, to ja ako matka mam povinnosti, otcovua maju iba prava,....
@kaktusik007 takže nemusím uviesť jeho meno a údaje ? Aj keď je v RL zapísaný? Super to mi vyhovuje neviem momentálne ani či žije 😬
nie, nemusis uvadzat jeho udaje, ja som udaje o druhom rodicovi na prihlasku nedala vobec. Ked ich neviem, mam si ich vymysliet?
@kaktusik007 myslela som meno to viem 😆 ...aktuálnu adresu neviem to máš pravdu. V každom prípade ti ďakujem za radu 👍👍
no ani to meno tam nedaj, lebo potom to bude chciet udaje o nom a vyhodi ti to chybu ked budes riesit prihlasku... proste das iba svoje udaje a hotovo.
@kaktusik007 dobre ďakujem za radu

@dadaaa87 pýtali zverenie zo súdu ? Ja to nemám. Bude im musieť stačiť to cestné vyhlásenie