Keď som sama, tak pijem
je to velky problem, ked pijem vacsinou ked som sama napr. doma? nevladzem uz zit v realite tak pijem, ale nikto to nevie zatial. nic ma uz nedokaze potesit, neviem byt pozitivna, nedokazem sa ucit, zacala som fajcit neustale a uz som si na ne navykla a nedokazem prestat. vsetko ma neskutocne sere. co mam robit? mam 17.
Ano, je to veľký problém. Očividne si nevieš pomôcť sama, tak asi najrozumnejšie by bolo vyhľadať psychologa. Možno by Ti pomohlo, keby sa vyrozprávas a dostaneš pár dobrých rád. Uľaví sa Ti.
Ak si nechceš pokaziť život a zdravie, ries to!
Držím palce!
najdi si najlepsieho psychoterapeuta ked aj z čiech, u nas su slabí a dohodni si pár sedení, pozri sa na Tvoje hodnoty a charakter, ci ho nemas pokrivený a teda vyhladaj pomoc od terapeuta, v cexhach mas aj cez telefon. Moze to prerast do znicenia svojho zivota.
Chces teda napísať čo Ťa trápi?
na taketo stavy je fakt podla mna este skoro a na 100% to nieco sposobilo. ako ak si neches pomoct ty sama a nejak sa proste prebudit, tak nik z nas ti tu pomoct proste nedokaze
Je super, ze si uvedomuje, ze mas nejaky problem, ze tu pises. To je prvy krok. Odporucam
https://ipcko.sk/
Napis na IPcko

@dadis ano to je pravda ale zas nevieme ani ako dlho pije ... mozno sa rozisla s frajerom a trva to tyzden a o dva dni bude ina situlacia