Láska mladých v štádiu chodenia
Aby sa predišlo sklamaniam v manželstve, treba si vytvoriť kvalitný vzťah v štádiu chodenia. Ako na to? Treba si odpovedať na dve nasledujúce otázky. Čo buduje vzťah? Čo ničí vzťah? Takže vzťah, láska v štádiu chodenia sa buduje vtedy, ak zamilovaní nežijú sexuálne, snažia sa žiť čisto - iba kamarátsky,bez sexuálneho styku. Iba vzťah, ktorý sa nežije sexuálne sa môže prehĺbiť na naozajstný a kvalitný vzťah a takýto kvalitný vzťah vytvorí nádherný základ pre budúcnosť manželov. Jednoducho povedané, že zachovať si panenstvo v štádiu chodenia, je to najlepšie ako sa môže mladá a zamilovaná dvojica vo vzťahu upevniť, vzťah skvalitniť. Zachovať si panenstvo je vysoko-inteligentné rozhodnutie. Aj štatistiky ukazujú, že iba tí, ktorí v štádiu chodenia, čiže pred manželstvom žili bez sexuálneho styku, majú kvalitný život v manželstve. Keď už vieme čo buduje vzťah, budeme si vedieť odpovedať na otázku, že čo ničí vzťah. Takže vztah v štádiu chodenia ničia sexuálne styky.
@skvelemanzelstvo Ak mi dcera pred vstupom do manzelstva povie, ze s dotycnym nespala, najprv jej dam valcekom po hlave, potom studeny obklad a prinutim ju vyskusat to, pretoze sa nebudem chciet divat po kratkom case na jej rozvod... My sme mali prvy sex asi po mesiaci, dalsich 5 rokov sme spolu zili a az potom sme sa vzali, total cez 15 rokov a neplanujem ho vymenit. Ale som rada, ze som otestovala aj tych pred nim, pretoze by som sa nemohla dobre rozhodnut a s kazdym predoslym by som bola urcite rozvedena....
@zuzkaanicka co strikujes?
@zita19 ciapku-to je len taka vianocna rychlovka 😉
@zuzkaanicka Ja tipujem, že je to ONO 🙂 Tak už sme napnuté dve 🙂 Možno sa pridajú a napnú aj iné baby 🙂 Hádam nás zakladateľka nesklame a ozve sa 🙂
@miku1 este aby sme nepukli, alebo nas nenaplo 😝 😅
Este by som chcela vyzdvihnut jednu vyhodu pre zeny, ktore patria iba svojmu manzelovi: vzhladom na to, ze nemaju s kym porovnavat, je ich manzel najlepsi na svete 🙂 Ale co spravi zena, ktora je po usi zamilovana do momentalneho frajera, ale nie je "taky dobry" ako ten pred nim? Niekedy velky vyber a porovnavanie su aj nevyhodou...
@skvelemanzelstvo to pre akeho muza je dolezite mat pannu?😲
@zita19 ale co sa ja tu vlastne trapim, ja som septembrova, takze ja som panna aj po svadbe 😅
@zuzkat1 By si sa divila, ale su aj taki. Ja by som tiez napriklad nechcela muza, ktory uz bol s inou zenou.
@pinkcheesecake pozri, mne osobne tiez postaci moj manzel ako jediny chlap na cely zivot, ale to, ako to tu zakladatelka prezentuje, to aj u mna vyvolalo usmev a sklony k ironii 😉
najhorsia zena v spolocnosti je taka, ktora je doma sexualne neuspokojena svojim neschopnym manzelom 😎 Iste veci musia proste klapat medzi dvoma ludmi 😉
@edita56 To fakt, ze nechat volnost? Tomu neverim. Bola to naisto ona?
A ze nevysavat, nezehlit... Vsak skvela manzelka nespi aby svojmu skvelemu manzelovi, skvelym detom zabezpecila skvely zivot. Ked budu mat skvely zivot oni tak bude mat skvely zivot ona a potom moze povedat, ze ma skvele manzelstvo.
A stara korcula mas pravdu. Islo sa do kina, na disko, v lete stanovat... Ale clovece sa nehravalo. Jedina hra co mi v suvislosti s randenim napada je vadi nevadi niekde na chate... Pripadne na lyziaraku alebo krumplovej brigade. 😀 😀 😀
@skvelemanzelstvo takze vlastne vravis ze sex ti znicil (zmenil) uzasny kamaratsky vztah. Mam to chapat tak ze radsej by si ostala v rovine kamaratskej? A po svadbe by uz ten sex vztah nezmenil? ci po svadbe by to bola mensia zmena... Alebo ten sex je zly nebodaj a lutujes to ze si s nim spala a teda si si ho "musela" vziat?
@zuzkaanicka Ja si myslim, ze to myslela v dobrom, poradit mladym, resp. uz aj matkam, ktore to mozu podat dalej svojim detom podla vlstnej skusenosti, ze takto to moze byt este lepsie, krajsie. Aj ja som kolkokat videla, ako mladej babe dokaze zlomit srdce prva laska, ktorej sa odozdala a za rok uz mal inu. Ked sa dvaja mladi zblizia aj intimne a nedopadne to dobre, moze to skoncit dost zle. Zena sa dokaze strasne naviazat a ked je mlada, neskusena, tak to dokaze strasne ranit. Nechcem ist do detajlov, uz som v okoli zazila aj najhorsie ☹
Tak si hovorim... naco riskovat? Ak ma naozaj lubi, tak si ma zobere a pocka. Ak nevie teraz cakat, tak ked pride v manzelstve nejaka kriza, alebo bude musit na cas odcestovat... pocka? Alebo si najde utechu inde?
Aj mne staci jeden manzel, aj s tym je dost roboty 😀
@pinkcheesecake
Ta @stastnemanzelstvo dava tyto rady:
1).Nečítať manželove sms, mms, emaily, listy.
2).Nečudovať sa a ani sa nerozčuľovať na manžela, ak vám zahlási, že bude sedieť na pive s kámošmi.
3).Nerozčuľovať sa, ak vám manžel nepomôže v domácnosti.
4).Počas rozhovoru s manželom sa tváriť, že ho ľúbite ako nikdy predtým.
5).Nehnevať sa a ani nekričať na manžela, ak nedodrží čo sľúbil.
6).Nehnevať sa na manžela, ak zabudne na váš sviatok (meniny, narodeniny a pod.)
7).Dopriať manželovi inú ženskú spoločnosť (komunikácia na firemných akciách, chaty a pod.)
8).Nehnevať sa na manžela, ak si vás nevšimne a bude si viac všímať iné ženy.
9).Nehnevať sa na manžela, ak sa vám zdôverí, že ho veľmi vzrušujú iné ženy.
10).Nežiarliť na manžela, ak venuje inej žene viac času ako vám.
11).Nehnevať sa na manžela, ak sa nebude venovať deťom.
12). Nehnevať sa na manžela, ak si vás za celý deň ani nevšimne.
Takze tak.
@zuzkat1 pre normalneho. Copak, taky mas nenormalneho? :D
@stardust
ale to ci to klape v sexe vo velkej miere zalezi od toho, ci to klape vo vztahu dvom ludom. Ja mam kamosku, co mala 7 rokov frajera, neskor spolubyvajuce - dnes sa tomu hovori ze "partner". Ako mi hovorila, zo zaciatku, super sex prve roky... a potom posledne 2 roky o ničom a ona ho podviedla s inym chlapom, lebo uz ju nedokazal sexualne dostatocne uspokojit.
a takych pribehov je plne vrece, kde par rokov sex. zivot fasa..ludia sa vzali..a po par rokoch uz nevedeli sa spolu milovat, nerozumeli si v intimnej oblasti...
- toto su vsetko pary..co si to pekne "odskusali"..a preto som toho nazoru, ze stare zname "kupovat mačku vo vreci" je nezmysel, uz prekuknuty 😉
@czechzuzanaba Tych 12 bodov som zachytila ale zadalo sa mi, ze to si niekto robi prdel a ono vazne. Ale ja som to fakt brala ako cistu prdel. V najhorsom sne by ma nenapadlo, ze niekto toto moze mysliet vazne. Ja som asi naivny debil
@zita19 no vidis, a me pripadlo, ze naivni debil je ten chlap, ktery toto bude ocekavat 😀
@czechzuzanaba Fiha, tak prvym by som este presla, druhe na nas neplati, kedze alkohol nepijeme a v tych ostatnych sa uz ozve aj moj temperamet. K deviatke by sa nedostal, tam by uz islo o zivot 😀
Tak celkovo si ale myslim, ze je dobre sa zbytocne nerozculovat a nekricat, skor si to vyjasnit v klude ale s vaznostou. Urcite veci by mali byt vydiskutovane este pred svadbou, aby boli jasne pravidla a zbytocne nedochadzalo ku konfliktom.
@pinkcheesecake ja toto vsetko beriem, ale zakladatelka tejto temy sa tu uz predviedla a nemyslim si, ze prave najvhodnejsie ... mne ona pripada skor ako niekto, kto chce provokovat, alebo zbiera podklady do nejakej pofidernej prace ... a veru, aj s jednym chlapom je roboty viac ako dost 😉
@pinkcheesecake si predstav, kdyby clovek vedome a cilene delal bod 4....sak by si manzel myslel, ze sem zacala pit pres den nebo neco :D
@czechzuzanaba mozno by Ti zmeral teplotu 😅
Moja babka hovrievala: Krasa pominie, ale blbost zostane 😀 Tak ani intimny zivot netrva navzdy, treba vyberat podla dolezitejsich kriterii. Ja sama tomu nerozumiem, ako si dvaja nemozu po tejto stranke rozumiet. Raz ked je chlap zdravy, tak to ide samo 🙂

ale idem si vziat ihlice a nieco zatial ustrikujem, len dufam, ze si pri citani odpovede nevypichnem oci 😅