icon

Malé prsia 13 ročnej dcéry

petruska573
14. dec 2014

Dobrý deň!
Moja 13-ročná dcéra stále nemá žiadne prsia, iba má zväčšené bradavky. Tvrdí mi, že všetky jej spolužiačky už majú prsia a tak sa cíti nedospelá. Neviem, čo mám s tým robiť. Prosím vás poraďte mi, čo by som jej mohla vyskúšať dať, aby sa jej začali rásť. Je veľmi štíhla. Ďakujem vám.

Strana
z3
lypka
14. dec 2014

@bona_dea Keď našla toho pravého tak s ním má dieťa a čo? Prečo by mala s ním neviem ako dlhý čas by bol podľa teba vhodný len na sex...

bona_dea
14. dec 2014

@lypka jaaaaaaj, našla toho pravého... v 18tich, pár dní/týždňov/mesiacovpo tom, ako zistila, že šušku má aj a niečo iné ako na čuranie..... tak to potom pardooooon 😀

lypka
14. dec 2014

@bona_dea tak tomuto sa hovorí príspevok na úrovni 😕 😕

ladywitch26
14. dec 2014

@petruska573 kedze prsne tkanivo je z velkej vacsiny tvorene tukom, mam jedinu radu. pribrat 😉
ale teraz vazne, ako ja som bola este v 16tich ako surfova doska a aj tak som si nasla frajera. uz sme spolu 17 rokov a aspon mam istotu, ze je so mnou kvoli mojej povahe a nie kozam 😀

bodka70
14. dec 2014

@ladywitch26 , tak niekto má kozy, niekto kozliatka 😉 😀 😀 😀 , ja tiež patrím skôr do druhej kategórie. 😉

ladywitch26
15. dec 2014

@bodka70 tak ja som mala tesne po porode, ked som kojila aj koziska, ale jak som pri tom nadavala. ani na bruchu som nemohla spat, pobehnut nehrozilo a chrbat ako ma bolel...totalne neprakticke. som rada,ze sa to vratilo do normalnu 🙂

mihula
15. dec 2014

@miahavash prsia ti zacali rast v 15tke,ale rozum zastal a nenarastol.Kriste pane to vulgarne vyjadrovanie

mihula
15. dec 2014

@lypka no pockaj,bud chces prsia lebo mozog.To kde by sme prisli aj mudre a aj prsnate? 😀 😀 😀

lypka
15. dec 2014

@mihula Jaj tak to potom asi radšej tie prsá 😀 😝

lolitka25
15. dec 2014

@petruska573 To si robis prdel mamina nie? Nedavaj jej nic!!! Nekomentuj, neznizuj sebavedomie. Je to uplne normalne!!! Kup jej push up ked je ozaj zufala, ale podporuj ju, ze jej cena nie je v jej hrudi, ale v hlave a hlavne v srdiecku. Kooooopa zien ani v dospelosti nema v podprsenke nic a predsa sa vydaju, maju dieta, koja a citia sa zensky! Sama okrem obd teho a kojenia nemam co do podprdy dat. Nevravim, ze mi to nechyba, no v tom nespociva stastie!!!
Dost ze nas vsetky media krmia akymsi kultom idealnej zeny... Aspon ty maj rozum mamina a ukaz dcere jej ozajstnu krasu a cenu!

nyusika
15. dec 2014

ja by som poradila sacharidy...ale pre mamicku. tie stimuluju cinnost mozgu.

ivetoy
15. dec 2014

musim sa smiat 🙂 ...ja som nemala prsia ani v 16...ako jedina,,,,a ani menstruaciu....ved 13 rocne dievca este nic take mat nemusi....neverim,ze kazda ma....u nas v rodine mame 13 rocnu a nema ani len naznak...a tak je to podla mna lepsie...cim pomalsie dospeje tym lepsie...ja by som bola len rada,ak by moje dievcatko bolo stale len dievcatko..

nasta55
16. dec 2014

@jaron prsia su geneticky dane ja som v 13 nemala ani prsia az casom a nikdy ich nebudem mat velke preboha je pubertiacka a citi sa menejcena mozno tym ze spoluziacky maju vacsie a je o ne vacsi zajem, ale vekom to prejde hadam 🙂 ak sa u nej nevybuduje niaky komplex prsia nenarastu a este niaky bulo jej to "sebavedomie doda" 🙂 potom bude chciet ist na plastiku ako vacsina zakomplexovanych dievcat zo svojho hrudnika, tolen moja hypoteza, ja by som z toho vedu nerobila, ved je to este dieta.

jaron
17. dec 2014

@nasta55 súhlasím, len som trochu nepochopil, prečo je to reakcia na môj príspevok, či som snáď písal niečo iné? 🙂

andreasiskova3
17. dec 2014

Ahoj, ja keď som chodila do školy a mala som 13 tak asi len 2-3 dievčatá ,, mali ,, prsia. Vtedy to bolo normálne a nik sa nad tým nepozastavoval. Ja som medzi ne nepatrila. Tiež patrím do tej skupiny s ,, kozliatkami ,, 😀 😀 😀 Má aké má, ešte jej môžu dorásť má čas. Nemyslím si že to treba riešiť, aj keď určite ticho závidí kamarátkam čo majú väčšie to chápem. V dnešnej dobe sú veľmi vyvinuté dovolím si povedať ešte deti. Ale predsa každý človek je jedinečný a iný ako druhý.

bombonka
17. dec 2014

Tvojej dcére nedávaj nič a sebe naordinuj minimálne psychiatra !

nasta55
17. dec 2014

@jaron vysvetlenie chlapovi zenske pocity 🙂

jaron
17. dec 2014

@nasta55 však ja snáď aspoň trochu rozumiem, veď mám doma 3 "ženy" 🙂, teda dve z toho sú dcéry a ešte dievčatá 🙂

stanislavao
17. dec 2014

@petruska573 ma 13 rokov, je to dieta. snad by ste ju nechceli dopovat nejakymi umelinami, aby jej rastli prsia? dieta dospeje a ked bude mat 19 tak potom nech riesi prsia. to ze niektore dievcata maju prsiska velike neznamena, ze musi mat aj ona. a skuste jej vysvetlit aj negativa vlekeho poprsia - bolesti chrbtice a pod.

nasta55
17. dec 2014

@jaron a ja zasa troch chlapov 🙂

mamka34
21. dec 2014

Mojej dcére začali rásť prsia v ôsmych rokoch. Bežala som k endokrinologičke, pretože dcérá má astenickú postavu. Nečakala som to a tiež sa mi to nezdalo normálne. Lekárka jej spravila odborné vyšetrenia a ukľudnila ma. Dcéra má teraz 13 a čosi, je útla a má asi najväčšie prsia v triede. Nič sa s tým nedá robiť, je to genetická záležitosť. Ja mám tiež väčšie prsia a zasa sa mi páčia ženy s menším poprsím. Povedzte dcérke, že menšie prsia sú presne taký problém ako menší zadok. Myslím, že menšie prsia, ktoré neskoršie narastú zostávajú zasa dlšie mladistvé 🙂 Určite ju nejako utešte, pre dievčatá v tomto veku to naozaj môže byť problém. 😠

kacka18
1. jan 2015

Pestujme v deťoch pocit jedinečnosti, a podporujme ich v skutočných hodnotách.

sunshineka
1. jan 2015

@nasta55 teraz je hnusna doba.13 rocne sa spravaju a vyzeraju na dobrych 18nast.v tomto chapem jej dceru.ja som mala dlho mini mini prsia.plocha ako lata.smiali sa mi aj baby aj chalani,no trapne som sa citila.casom som pochopila,ze prsia nie su dolezite.chcela by som aspon normalne. niekedy si obliect hociake saty...
A dcere by som vysvetlila,ze je vo vyvoji a vsetko pride casom.dobra push-up podprsenka vsetko vyriesi 🙂

mana173
8. jan 2015

Ty vole mne prsia začali rásť okolo tých 15tich a to som sa sa stále hrbila a hanbila za tie prsia ....a toto ked citam 13rocna chce prsia to je v p ...mila mamicka kludne uz aj chlapa jej doneste do postele urcite tie ostatne dievcata uz mali tak preco by vasa dcerka mala zaostavat ....velmi smutne ze v dnesnej dobe tak skoro deti sa zacinaju spoznavat a tak isto sexualne zit

chlpatymartin
9. jan 2015

urcite to je treba riesit npr plastikou

chlpatymartin
9. jan 2015

@chlpatymartin máš pravdu

petra468
16. júl 2020

Nechápem prečo tu v kuse píšete ze nemá to riešiť že ma čas ale ja mam ten istý problém ako ona a nieje mi moc príjemné ak sa mi vysmievaju dievčatá že mám malé prsia a ze nemôžem nosiť také úzke tričká ako oni pretože mám plochu hruď ja kvôli tomu doma placem a trz mi tu budete písať ze ci nemám čo iné riešiť než tento problém ale ja už nechcem byť to nevyspele dieťa ktoré nema ani prsia

Strana
z3