icon

Mám 12 rokov a spolužiaci ma nemajú radi

7. dec 2021

Ahojte chodím do ZŠ mám 12 som siestacka... Chcela som vám napísať že moji spolužiaci má nemajú v obľube. Som jednotkarka stalo sa mi viac krát že som dostala jediná z písomky 1 všetci sa mi smiali aj potom cez prestávku a ešte na hodine sa spýtali kto dostal jednotku? Pani učiteľka odpovedala že ja... Potom spolužiak si zobral moju hračku a keď zazvonilo nieže mi by ju dal namiesto ale hodil mi ju pod lavicu. Ešte... Raz rozdávala spolužiačka cukríky iba ja som nedostala... (Nevadí však niesom NATO odkázaná) ALE! O 5.min prišla za mnou či chcem cukrík a ja že nie... Preto lebo BOL V USTACH SPOLUZIAKA A SPADOL MU NA ZEM... Aj keď som bola na WC tak si zobrali moje pero a prehadzovali si ho... Hádajte kde je dnes? Na školskom dvore nenájdene... Prosím poraďte mi čo mám robiť bola som aj za šk.Psychologyckou ale tá sa ževraj pôjde porozprávať s učiteľkou... Prepáčte za pravopis... Možno nepotrebujem až tak radu ako to pochopenie. Ďakujem 😉😐

Strana
z2
mamatroch
27. sep 2024

az teraz som si vsimla, ze diskusia je uz neaktualna :-O ...snad je autorka uz v lepsom kolektive

lenkalienka321
27. sep 2024

@mamatroch ahoj, no asi vďaka mne sa tento starší príspevok z roku 2021 zauktualizoval. Len ma zaujímalo, ako sa má to dievča teraz, s odstupom rokov. A tiež mám mimochodom 40, dve dcéry, tak má takéto témy zaujímajú. Šikana na škole musí byť hrozna, a tie deti, čo to robia si teda riadne sami škodia, bude ich to prenasledovať do konca života. Plus samozrejme zanechajú za sebou obete. Ale všetko v živote sa vracia, dobre aj zle. O tom som presvedčená.

Strana
z2