Mám 13 rokov a ešte som nedostala menzes
Mám 13 rokov v apríli som mala narodky stále nemám menštruáciu ochpenie už od 4 alebo 5 triedy prsia veľmi malé (A75) mám pocit že mi od 6. Triedy nenarastli veľmi sa bojím
😖 Som chorá? Nedostanem menštruáciu?😞
niektoré dostanú prvýkrát v 16tich, ak máš pocit, že to nie je v poriadku, tak smer gynekolog
@maria200 jeziskove huslicky ☹
Máš ešte čas na to aby si dostala menzes. Teda ak tvoja otázka je seriózne vážna. O čom pochybujem 😀
Ja som prvy dostala ked som mala 14. U kazdej zeny je to ine.. nemusis sa hned bat
Podobne som.mala aj ja narodena som 22.1.03 a 7.7 2016 som to dostala a prsia mam take iste ako ty a mas vytok???aj mne sa zdalo ze mi prestali rast nemala som ani do podprsenky a naraz pred prvom mi narastli a stale rastu
akurat som to isla tiez pisat ze mozes byt rada ze este nemas menzes, potom ked ho uz budes mat budes si priat aby si ho nemala a ver nam!
radšej si to mala povedat mame a nie že sa nahodou nahodou neobjavi medzi komentujucimi
Myslím ze tu mame menštruačného fantóma 🙂
Moja bud rada :D a s kamoskami sa o inom bavte ako o vekosti prs a menzese.. predstav si a dospele zeny mavaju male prsia a tiez v 11tich som nebola sexbomba v 15 80D... takze skludni hormny mas cas.. ked v 14-15tich nebudes mat menzes ta to ries! Este budes nestastna ze ta to otravje :D
Popros Ježiška nech ti donesie na Vianoce

ako normalnee admin by to tu uz mal preklepnut. minimalne IP adresy novozalozenych nickov.
sipim uchyla. mrte podobnych tem kazdy den. az napadne podobnych.