Mám 14 rokov a na Pokeci som dala svoje meno a aj bydlisko jednému chalanovi

18. dec 2021

Ahojte. Mám 14 rokov a stala, vlastne stále sa mi deje veľká nepríjemnosť. Zo srandy som si stiahla pokec že si tam nájdem nejakých kamarátov a zabijem nudu. Vytvorila som si profil, bez profilovej fotky, neuviedla som svoje priezvisko ani bydlisko, jedine vek. Keď som si s niekým začala písať vždy som mu povedala popredu svoj vek. Písalo mi samozrejme aj kopec úchylákov (vedeli že mám 14 a chceli odo mňa fotky, posielali mi svoje ..., najstarší z nich ktorý mi písal mal 51 rokov!) ja viem ako to na internete chodí čiže svoje fotky som nikomu neposielala. Raz mi avšak napísal jeden chlap a tu sa to všetko začalo. Opäť som mu popredu povedala že mám 14 a on má 32. Začali sme si len tak písať že čo robím na pokeci atď., a hovorila som mu koľko úchylákov mi píše a čo mi posielajú a bola som rada že on je normálny. On bol z toho tiež znechutený a chcel vidieť moju fotku tváre. Najprv som váhala lebo ako som už spomínala, svoje fotky nikomu neposielam. Ale keďže bol normálny, poslala som. Povedal že som veľmi pekné dievča a že škoda že nemám viac rokov. Začali sme si viac a viac písať a on mi povedal, že keby je to možné, hneď by prišiel za mnou. Ja som mala v profile uvedený iný okres a keďže som mu celkom začala veriť tak som mu povedala môj ozajstný. Ktorý bol ten ako aj jeho. On bol prekvapený a povedal nech mu ešte nejaké fotky seba pošlem. Stále mi vravel aká som krásna, že by so mnou aj bol ale ja som mu povedala že to by asi nešlo. On že prečo nie a ja som povedala že predsa preto lebo mám 14. On povedal že si počká dokiaľ budem mať 18. A že sa do mňa zamiloval. Časom mi povedal že ma miluje. Povedala som mu presné mesto kde bývam aj priezvisko čo som nemala. Lebo som sa začala už potom báť že som mu povedala až moc.

janka_23
18. dec 2021

A od nás očakávas akú pomoc? Vyhľadal ta? Vyhráža sa ti? Ak niečo z toho, povedz to rodičom a nabudúce bud opatrnejšia. Neposkytuj svoje údaje cudzím ľuďom a zvlášť nie na internete.

autor
18. dec 2021

Stále ma chcel vidieť, hovoril aká som krásna ale svoju fotku mi nikdy poslať nechcel. Že až keď sa stretneme. Ale keďže nie som sprostá tak viem že sa s ním proste nechcem stretnúť a už vôbec nie keď nemám jeho fotku. Odmlčala som sa od neho a keď som mu dlho nepísala tak bol z toho urazený. Keďže mi už z toho všetkého bolo zle a bolo mi to divné, napísala som mu ako sa cítim a asi mesiac sme si nepísali. Potom mi napísal že mu chýbam a znovu sa to začalo. Vedel že si chcem s ním maximálne len písať ale aj tak mi píše že ma miluje, že jeho srdce bije len pre mňa a že sa poriadne zamiloval. Že iné ženy už nevidí. Ale ja chcem len niekoho s kým si normálne písať a nechcem vzťah. Je to skoro. A už vôbec nie z 32 ročným. Ja teraz neviem čo robiť. Je to celé vpohode? Nikto o tom nevie. Je mi to trápne.

damiana1992
18. dec 2021

Tak to si pekne naivná 😂😀

autor
18. dec 2021

@janka_23 Nie nevyhráža sa. Len neviem ako ho stopnúť. Nemá moju adresu, vie len mesto.

janka_23
18. dec 2021

Nechapem otázke ze co máš robiť. Jednoduché nepis s nim a vybavene, keď bude vypisovat bloknut a hotovo. Nič dobré za tymi jeho rečami nehľadaj a určite mu never ak nechceš naletiet nejakému pedofilovi
Stones ho jednoducho, povieš mu nech ti také veci nepíše, že si decko a nech si hľadá seberovnu uchylak no a keď nepresne tak ho bloknes. Jednoduché

mamina0078
18. dec 2021

Nechod uz na pokec zjavne este nie si nanho pripravena a o chvilu mu vykecas aj adresu a ktovie co este...

marca12
18. dec 2021

Viac by som mu nepisala. Klame ta a podla mna to na teba skusa a chce ta len do postele.

negymama
18. dec 2021

stopnes ho tak, ze vymazes svoj profil a odides z pokecu. 14 rocna tam nema co robit. ten "normalny" bol taky isty uchyl ako ti ostatni, len viac vedel ako na to. ako ta pomaly spracovat.

zuzubb007
18. dec 2021

Cisty uchyl, ktovie aky ma skutocny vek, nepis mu uz nikdy ani nereaguj prosim ta!

matovicova
18. dec 2021

O tomto je český dokument "v siti".

Poviem ti pravdu, normálny zdravý 32 rocny muž sa nezamiluje do 14 rocnej cez pokec. Toto co on ti pise, to je citove vydieranie. A bude sa to viac a viac stupňovať. On neprestane len tak, lebo vie, že si ešte neskúsená a to sa mu páči. Najlepšie by bolo, keby si si vymazala konto a vytvorila nove /// alebo mozno niečo iné ako pokec.

miskakyska
18. dec 2021

....čo z toho,keď si krásna no hlúpa...stiahneš si pokec pre srandu králikovu,dušuješ sa,že nikomu nedáš foto a adresu a chalan má pomaly číslo tvojich topánok....stačí mu tak málo..povedať Ti "si krásna"
@matovicova predpokladám,že tým sa autorka inšpirovala....ak to nie je zas nejaký troll

mirkasmile
18. dec 2021

Dievča ver mi 😀 o 10 rokov si hlavu budeš nad sebou búchať.
Blokmi ho, vymaž si účet na pokeci a tým to končí.
Načo ti je pokec prosím ťa, sama vieš, že sú tam sami uchylaci.
Ja si myslím,že pokec bol relatívne ok max.2-3 roky po tom,čo bol vytvorený. Teraz je to fakt len samý sex za FO.
Však hybaj von s kamarátmi, nevypisuj si s barsjakymi individuami 🙏 + máš ešte len 14, ja som prvého chlapca mala až v 18tke, kam sa ponahlas 🙏😀

negymama
18. dec 2021

co si myslis, preco hocijaky dospely chlap nad 18-19 rokov do 100 rokov /bezohladu na to aky vek si pre teba vymysli a uda/ sa skontaktuje s profilom kde je uvedene vek 14 rokov???

No presne prave preto ze ma zaujem /sexualny/ o pokec i nieco viac prave so 14 rocnym dietatom. Cize vsetci do jedneho co sa ti ozvu, su uchylaci. Hadam si nemyslis, ze niektory tam hlada adoptivnu 14 rocnu dcerusku??? Az taka naivna v 14 rokoch byt nemozes. Sama mam dcery v tvojom veku ci stipku starsie a tako naivne v 14stich neboli. A hlavne boli poucene o nastrahach internetu.

salin770
18. dec 2021

Ten pokec je jednoducho čisté zlo.Ver mi.Nechod tam,vymaž sa odtial.

renata1405
18. dec 2021

Vymaz si pokec a mas pokoj. Po case si mozes zalozit novy.

tara42
18. dec 2021

Never mu ani slovo, nic mu už nepíš a vymaž si konto na pokeci bez váhania. Nie je normalne, keď dospelý chlap píše 14 ročnej babe a zamiluje sa do nej cez internet. Je buď psychicky labilny alebo pedofil. A mozno ani nemá 32 a je to 50rocny chlpatý uchylak, fuj.

jaskolka
18. dec 2021

Dieťatko milé, si ešte veľmi naivná , čo je pochopiteľné, vzhľadom na to, že si ešte dieťa.
Fakt myslíš, že 32 ročný chlap, by sa zamiloval do 14 ročneho dievčata? Veď k tebe je
to starý cap, a ty k nemu dcéra.A bohvie koľko rokov ma naozaj 🙉
Jednoducho je to uchyl, alebo pedofil. Nepíš mu, zablokuj si ho, alebo lepšie, zruš celý Pokec, si na to ešte príliš mladá nevieš selektivat uchylakov
Povedz o tom rodičom.
A do budúcnosti už nerob také veci. Pozri si dokument V sieti, a pochopíš prečo ti to píšeme

spadnutaslivka
18. dec 2021

neriskuj nič a zver sa mame. Ak nemáte dobrý vzťah, poraď sa na linke dôvery, čo sú uvedené k filmu "V síti". Tam ti poradia, čo máš robiť.

derdia
18. dec 2021

Ak sa bojis, vymaz profil a hlavne neboj sa on nevie kto si...urcite sa uz viac nenechaj manipulovat lebo ta nakoniec znasilni.

ella_price
18. dec 2021

Tak milión reportáži a sociálnych experimentov o tom, ako je to na sociálnych sieťach nebezpečné a decko si stiahne Pokec a vypisuje blbosti. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

bikarbona
18. dec 2021

Ja ta uplne chapem, ze si z toho nervozna. Ale neboj, proste si s nim nepis. Zaloz si blog na birdzi a budes diskutovat tam a bude to aj vacsia sranda. 🙂

katkami123
18. dec 2021

Otravuje ta pedofil, ktorý si najskôr získal tvoju dôveru a teraz s tebou manipuluje a hra ti na city. Vymaž si profil. Ľahké riešenie. Snáď tým jeho srackam neveríš. Kľudne môže mat aj viac sko 32 rokov. Kľudne môže byt škaredý, obézny Quasimodo

cosmic_origin
18. dec 2021

Pokiaľ sa to doteraz nezmenilo, pokec je až od 16, akože klamať o veku pri registrácii sa dá, ale ten vekový limit má aj odôvodnenie.
Ja som sa tam pred 4 rokmi prihlásila, aby som si robila srandu z úchylov, (mám odtiaľ kopu screenshotov na zasmiatie) a viem ako to tam chodí.
Akýkoľvek človek, čo má viac než 20 rokov a začne 14 ročnému dievčaťu, ktoré nikdy naživo nevidel, buď klame, je úchyl, alebo nemá viac než 1 mozgovú bunku. Takýchto idiotov, čo chcú najprv fotku tváre, potom ďalšie fotky, dávajú komplimenty... až kým to neskončí niečím zlým. Túto stratégiu dosť často títo degenerovaní ****** používajú.
Buď si zruš profil, zablokuj ho, alebo mu napíš, že je divný keď sa zamiloval do 14 ročnej a potom ho zablokuj a hlavne sa snaź nepodľahnúť takémuto emocionálnemu vydieraniu.

mumintroliq
18. dec 2021

Ahoj. Nemáš sa čoho báť. Neurobila si nič zlé. Máš málo rokov na to, aby si vedela vycítiť, že Ťa manipuloval (aby od Teba dostal fotku atď). Títo ľudia sú odvážni hlavne “za obrazovkou”. Najlepšie by bolo o tom povedať aj Tvojej mamine, keď jej veríš. Že si sa nechala zlákať jeho rečami a teraz máš strach. Zároveň by som tomu chlapovi priamo napísala, že o ňom už vedia aj Tvoji rodičia a veľmi pekne mu odkazujú, aby Ti už nepísal (už Ti isto nenapíše).
Druhá možnosť je odtiaľ odísť a už mu nenapísať. Ale myslím si, že keď o svojom strachu povieš dospelej osobe, ktorá Ťa upokojí, veľmi Ti to pomôže.
Ešte raz - neurobila si nič zlé a nemáš sa čoho báť😊

Ps: pre maminky, ktoré jej tu píšete, že je “hlúpa a naivná”, ste vy normálne? Toto by si takto povedali aj svojej dcére? Ona potrebuje pomoc a nie, aby ste ju súdili 🤦‍♀️Skúsenosti prichádzajú s vekom a pre ňu môže byť toto tak isto obrovský problém ako pre vás, že ste napr prišli o prácu..

bikarbona
18. dec 2021

@mumintroliq Veru, pamatam si, ked som bola 15 rocna a niekto na nete nadomnou mudroval. Dotklo sa ma to.

mumintroliq
18. dec 2021

@bikarbona veď to a potom sa už dospelému nezdôveríš nikdy..

lenadka
18. dec 2021

Dzecko moje. Takto ti poviem, mojim dcéram začal písať pedofil cez messenger. Dva roky trvalo vyšetrovanie, 3x výsluch detí. Už čakám iba keď príde rozsudok, uvidíme za koľko to mladému stálo, vypisovať deťom a pýtať od nich nahé fotky. Dcéry mi o tom nepovedali, lenže každý rodič by mal kontrolovať s čím sa deti zaoberajú na internete. Obzvlášť teraz keď tam jednoducho byť musia kôli škole a ny dospelý sme v práci. Ak si nebudeš vedieť rady, zver sa mame. Tá ho už dá naporiadok. A vôbec sa neboj toho že sa bude hnevať, viac sa bude ak na to príde sama alebo sa dostaneš do problémov.

20erika07
18. dec 2021

Napis mu ze mama ti citala spravy a zacala to riesit s policiou. Treba vystrasit jeho, taky pedofil namotá dalsiu sakra

alexk12
18. dec 2021

Ako ho zastaviť normálne vymaz si účet na pokeci, a nepíš mu, myslíš du však ze ty si s ním chceš pisat😀

bimbambom
18. dec 2021

@lenadka pozrela som si tvoj profil . Máš tam dcéry 11 a 16r. ( Mínus dva roky je to 9 a 14) To obom ? To naozaj ?