Mám 14 rokov a na Pokeci som dala svoje meno a aj bydlisko jednému chalanovi
Ahojte. Mám 14 rokov a stala, vlastne stále sa mi deje veľká nepríjemnosť. Zo srandy som si stiahla pokec že si tam nájdem nejakých kamarátov a zabijem nudu. Vytvorila som si profil, bez profilovej fotky, neuviedla som svoje priezvisko ani bydlisko, jedine vek. Keď som si s niekým začala písať vždy som mu povedala popredu svoj vek. Písalo mi samozrejme aj kopec úchylákov (vedeli že mám 14 a chceli odo mňa fotky, posielali mi svoje ..., najstarší z nich ktorý mi písal mal 51 rokov!) ja viem ako to na internete chodí čiže svoje fotky som nikomu neposielala. Raz mi avšak napísal jeden chlap a tu sa to všetko začalo. Opäť som mu popredu povedala že mám 14 a on má 32. Začali sme si len tak písať že čo robím na pokeci atď., a hovorila som mu koľko úchylákov mi píše a čo mi posielajú a bola som rada že on je normálny. On bol z toho tiež znechutený a chcel vidieť moju fotku tváre. Najprv som váhala lebo ako som už spomínala, svoje fotky nikomu neposielam. Ale keďže bol normálny, poslala som. Povedal že som veľmi pekné dievča a že škoda že nemám viac rokov. Začali sme si viac a viac písať a on mi povedal, že keby je to možné, hneď by prišiel za mnou. Ja som mala v profile uvedený iný okres a keďže som mu celkom začala veriť tak som mu povedala môj ozajstný. Ktorý bol ten ako aj jeho. On bol prekvapený a povedal nech mu ešte nejaké fotky seba pošlem. Stále mi vravel aká som krásna, že by so mnou aj bol ale ja som mu povedala že to by asi nešlo. On že prečo nie a ja som povedala že predsa preto lebo mám 14. On povedal že si počká dokiaľ budem mať 18. A že sa do mňa zamiloval. Časom mi povedal že ma miluje. Povedala som mu presné mesto kde bývam aj priezvisko čo som nemala. Lebo som sa začala už potom báť že som mu povedala až moc.
https://open.spotify.com/episode/4ys7HaRKZLk3tv...
Odporúčam si vypočuť spoveď mladého dievčaťa, ktorá bola zneužitá.
@natyreggae v kazdom pripade tu za to nemoze dieta, ale nevsimave okolie, ktore nezaregistrovalo, co 12 ročna robi vo volnom čase.
@natyreggae to fakt nechapem, ako moze niekto tvrdit (okrem pedofila), ze ti chlapi za to nemohli....
a on ti svoje fotky poslal? vies aj ty jeho cele meno,ked uz si mu ty to svoje povedala?
@kiwi3 no tak žiaľ ja poznám... a možno aj vy poznáte ale nevravia o tom..ale raz za čas sa niekto taký nájde .. a nie niesom pedofil😀mám 17 a som dievča😄
napíš mi ss.. ak chceš..

@natyreggae 12 rocne decko akokolvek hormonalne vyspele, nevie este do hlbky posudit doslesky klamstva i vztahov v takomto malom veku. Predstava ze 12 ročna a 55 rocny chlap spolu spia, fuj az ma striasa. Bola zneuzita aj napriek svojmu klamstvu.
take deti nemaju co tam na pokeci robit, a v jej pripade zlyhalo aj prostredie, rodicia, ucitelia. Ona mala byt v takom veku poucena o nastrahach pokecov a pod. sieti. Mali na nu davat viac pozor, vytvorit jej priestor na ine zaluby a cinnosti ako nudit sa pri pokeci. Je to strasne.