icon

Mám 14 rokov a som príliš vysoká

lenka181818
1. aug 2017

Ahojte mám 14 rokov a pred mesiacom som dostala prvý menzes.. chcem sa spýtat ci este budem rást do výšky lebo už nechcem byt vyššia :( meriam 173 cm

red_cat
2. aug 2017

@janulka1802 si zlata😊 dakujem😀
Vzdy to tak bolo ze kde boli same zeny bola len netolerancia, nevrazivost, zavist, urazky..a zial ani mk nie je vynimka😕 mali by sme si brat priklad od chlapov.

blankaj
Odpoveď bola odstránená
ema234
2. aug 2017

@blankaj si spodina? To ma mrzi aj to tvoje EQ 😅 ma mrzi 🙂

janulka1802
2. aug 2017

@red_cat sú aj normálne ženy len ich je pomenej

ema234
2. aug 2017

@janulka1802 sú aj normálne ženy len ich je pomenej

ostorha
2. aug 2017

@red_cat Pravdu vravis ja tiez trdim ze cisto zensky kolektiv je hnoj.

ema234
2. aug 2017

@blankaj ako vazne, tvoje EQ musí byt na nule.. nejdem posudzovat tvoju vysku ale ako clovek si u mna nizka.. nízka nazormi, spravanim, proste spodina.

ema234
2. aug 2017

@red_cat si zlata😊 dakujem😀
Vzdy to tak bolo ze kde boli same zeny bola len netolerancia, nevrazivost, zavist, urazky..a zial ani mk nie je vynimka😕 mali by sme si brat priklad od chlapov.

mircalla
2. aug 2017

Ahoj, mam 166 cm. Strasne rada by som mala 175 cm a aj viac. Vysoke zeny vyzeraju dobre, maju dlhe novy a su podla mna vacsie kocky. Takze bud rada. Muzom sa skoro vsetkych pacia viac vyssie zeny, presny opak toho, co pises

mircalla
2. aug 2017

Skoro vzdy...nohy...opravujem.

alaguema
2. aug 2017

@red_cat z chlapov by som si príklad určite nebrala. Aj oni riešia svoje špecifické témy a vedia byť rovnako zákerní ako ženy, len iným štýlom. Nespokojnosť sám so sebou, komplexy menejcennosti, pocity zlyhania, nedostatočnosti...to všetko riešia aj chlapi. Ale iným spôsobom, inak si to ventilujú. Ani lepšie, ani horšie, proste inak.

tilly
2. aug 2017

@lenka181818 v tvojom veku som mala 177 cm, teraz mam 178

lemonlady
2. aug 2017

@ema234 ozvala sa zakomplexovaná ?

ema234
2. aug 2017

@lemonlady ozvala sa zakomplexovaná ?

ema234
Odpoveď bola odstránená
nice202
2. aug 2017

@ema234 zakladatelka temy tu nema foto...

ema234
2. aug 2017

@nice202 tak nie zakladatelka ,ale ta rysava red_cat

mircalla
2. aug 2017

Inak chlapi beru zenu ako celok, moze mat modelkovsku vysku, ak je postava noforemna, tak je jej to nanic. Ak ma peknu postavicku ukaze aj pri 160 cm.Ja osobne by som brala o par cm viac ako mam, uz len kvoli sportom, moznosti nosit stale nizke topanky (takto musim mat vzdy aspon 4-6 cm opatok, hoci stekle neznasam), takze bud spokojna, hadam sa nedostanes na 185 cm a viac. Dlhe pekne nohy su vzdy plus

alaguema
2. aug 2017

@ema234 ja netvrdím, že si zakomplexovaná. Mne je to úplne jedno, čo sem kto píše 😎

ostorha
2. aug 2017

@nice202 chcela som napisat si ma predbehla...

moni73
2. aug 2017

@eriksonka1234 ja mam dceru 11 rokov 4 mesiace a vysku na 159 cm. Nestresovala by som sa, pozorujem, ze spoluziakov ma skoro vsetkych o hlavu nizsich😀. To je asi taky vek, nie? A ps uz ma menzes, tak ja sa zase stresujem, ze prestane rast... este aspon 6 cm, pls

dai
2. aug 2017

@blankaj ked pises eme tak napis aj tej marusii... osobne jej nazor pokladam za o dost horsi a agresivnejsi ako emin - nerozumiem preco sa obuvaju vsetci len do nej:-/

plne suhlasim s tymi co pisu ze celkovy dojem z cloveka vytvara symetria daneho tela - mozes mat postavu supermodelky ak k tomu nesedi tvar tak smola - moja skusenost je ze pekna tvar pre vacsinu chlapov je dolezitejsia ako postava... a co sa tyka vysky - fakt poznam malo takych ktori by si cisto podla vysky vyberali... ta vyska ako ju ja posudzujem je skor o praktickych veciach - zena nad 180 s opatkami vyzera zle - kedze 90% zenskej aj muzskej populacie je od nej nizsia - no ano, ako obor - aj moja mamina so 175cm nosi cely zivot len opatky do 5 cm... a teda ja patrim k tym ktorym sa opatky na zene pacia, je jedno aku ma postavu, drzanie tela a sposob chodze je pri tych co v tom vedia chodit omnoho krajsi ako v teniske ci nejakej balerine... male zeny pod 160 cm zas maju vela problemov s docahovanim veci etc. ... vacsinou si ale lahsie najdu muza ako tie vysoke ( zas len pozorovanie, mozno niekto zije na uzemi kde je vyska zien 180cm normalna a asi aj chlapy vsetci maju 2m, ja zijem v BA kde vacsina zien ma do 170cm... ) - tod vsjo... cize mne vyplyva ze je fajn mat medzi tymi 160 a 175... pricom ta horna hranica umoznuje zene uz robit naozaj viac menej vsetky zamestnania asi okrem gymnastky a dzokejky...

0silvia0
2. aug 2017

@ema234 daj sem svoje foto nech sa pokochame skutocnou a oslnujucou krasou😒

ema234
2. aug 2017
sticker
ema234
2. aug 2017

@0silvia0 nemam potrebu ukazovat svoje fotky, to nech robia exhibi 🙂

jana_eyre
2. aug 2017

Kokos na mk sa co nedozviem? Ze zeny sa nedokazu rozpravat s vyssimi\nizssimi ludmi? Podla farby vlasov?🤦🤦🤦🤦,🤦 zeny nebudte uz trapne a fakt prestante riesit vyzor cloveka, ved to je ako z 19storocia taketo predsudky..

0silvia0
2. aug 2017

@ema234 no ja som myslela ked komentujes vyzor inych ze by si nas tu vsetky rada zatienila svojou dokonalostou. Ale ked nie tak nie😉

0silvia0
2. aug 2017

@jana_eyre jej to kde si nasla takeho panaka chytajuceho sa za hlavu? To od zaciatku temy mohli byt miesto odpovedi len tito panaci😎

ema234
2. aug 2017

@0silvia0 myslim ze mozem objektivne zhodnotit vyzor, ci je to zakazane, si to zakazala? ved hovorim to co je pravda

blankaj
Autor odpoveď zmazal