Mám 15 a priateľ si dal pauzu vo vzťahu
Mám 15 rokov moj priateľ my dal pauzu vo vzťahu no neviem si predstaviť žiť bez neho velmy my chyba milujem ho a navrhol my sa lepšie spoznať no ja si neviem predctavit neviem že prečo my dal pauzu a neviem ani že dokedy ..
@viqqeykus
"Mám 15 rokov mOj priateľ mY dal pauzu vo vzťahu no neviem si predstaviť žiť bez neho velmY mY chyba milujem ho a navrhol mY sa lepšie spoznať no ja si neviem predCtaviT neviem že prečo mY dal pauzu a neviem ani že dokedy .." a o čiarkach ani nehovorím...
Toľko ku gramatike. Áno, nemusia ju riešiť, ale keďže si ešte na škole, tak ju riešime ;)
Dal ti pauzu, to znamená, že potrebuje od teba odstup, vydýchnuť si... Začiatok konca, ak už ten koniec nie je. Uvidíš ho, ako sa bozkáva s inou a jeho odpoveď bude: Ale veď mi máme pauzu. ... Chápeš? Pauza vo vzťahu = rozchod.
@rony2255 opravujes cudziu gramatiku ale k tvojmu mi nahodou patri Y....ja len aby sme sa zbytocne netvarili premudrelo, inak s komentom suhlasim 😅
@monuska112 beriem 😅😁
@viqqeykus joooj v 15su city by som povedala take agresivne silne impulzivne to co teraz citis tu bolest a to ako nemozes bez neho zit tak ked sa ti toto iste stale v25si poviem no tak teda toto nie bud budeme spolu alebo ideme od seba ˇˇˇˇ neboooooj to sa vyvinie nejako este ste mladucky este nemate stanovene priority

@viqqeykus takých budeš mat ešte veľa zvykneš si dal ti kopačky