icon

Mám 15 rokov a priateľ chce mať so mnou sex

dievcario
20. júl 2016

Dobry den. Mam 15 rokov a o rok starsieho priatela. Je to velmi slusny chlapec ale povedal mi ze by so mnou chcel mat sex a toho sa trocha obavam pretoze obaja sme rovnako neskuseni. Viete mi poradit co s tym? 😕

Strana
z3
siskurka
21. júl 2016

@dievcario ahoj. Väcsina zien su tu uz asi mamy, kt. By mali nerady dceru v takej situacii. Neber to vazne, take ze ci je ten pravy a pod. Pravy nie je asi ziaden. 15.rokov je fajn, hlavne musis vediet, ci sa na to ty uz citis, psychicky aj fyzicky. Ocividne ta do toho nenuti. To by nebolo dobre. No a ak to chces, naozaj tu maju zeny pravdu, ze sa treba poistit, mlade baby otehotnia len ked po nich trenky hodis. Mozno mas dobry vztah s mamou, mozno nie, mamu mozno tvoja dovera potesi a mozno sa zlakne, kedy jej dievcatko tak rychlo vyrastlo a zamkne ta na 100 zamkov. Mozno mas starsiu sestru, mozno kamosku, kt. Ti poradi. Ak sa naozaj rozhodnete mat Sex, hlavne ked ste obaja zaciatocnici, pokecajte o kondomoch , pripadne navstiv gynekologicku a daj si predpisat tabletky. To ti síce skor odporucam az po par razoch, nevies, ci sa ti to zapaci. Ja osobne som mala vzdy strach z pohlavnych chorob. A nech si tu hovori kto co chce, radsej prist o pannenstvo so svojim priatelom v 15tich, ako v 17.tich opita s nejakym kretenom co si ani tvoje meno nezapamata. Netvrdim, ze nemozete pockat, ale ked uz, tak aspon trosku s rozumom😉 drzim palce. Hlavne pocuvaJ seba a do nicoho sa nenut.

hettinka
21. júl 2016

@ivanusko toto je diskusné fórum, takže ak niekde prispeješ, máš vždy riziko, že to niekto okomentuje, to je proste princíp takéhoto fóra ... ak niekto nechce, aby ho komentovali, najbezpečnejšie je nikam neprispievať 😀 Aj tebe prajem pekný deň a hlavne, to chce kľud a nohy v teple, zbytočné rozčuľovanie sa škodí pleti ... PEACE

hettinka
21. júl 2016

@siskurka tabletky v 15-ich? To je najhoršie, čo môže také mladé dievča urobiť, pchať do seba hormóny. Keď už, nech sa zabezpečí chlapec.

siskurka
21. júl 2016

@hettinka ja nevravim, ze je to najrozumnejsie riesenie. Tiez nie som za chemiu. Ale radsej tabletky v 15tich ako dieta. Samozrejme suhlasim, ze Kondom je najspravnejsie riesenie.

maxiva
21. júl 2016

@renimac ved su prazdniny 😖

dievcario
autor
21. júl 2016

@hettinka mate pravdu. Asi by som nemala vsetko znasat len ja. Cast zodpovednosti je aj na nom a myslim ze ak sa rozhodnem za, nemalo by mu vadit ze som na prvykrat opatrnejsia lebo ani jemu nie je vsetko jedno.
A co sa mamky tyka ona trochu stara skola takze ak by som jej cosi take povedala tak by toho chlapca asi prefackala. To preto s tym tak vaham.

ivanusko
21. júl 2016

@hettinka mier?????? Hm........diskusne forum??? Nemaju si tu radit a pomahat???? Nie utocit a hadat sa....

hettinka
21. júl 2016

@dievcario pokial nie si úplne pevne presvedčená, že to chceš, tak to ešte odlož
tvoje váhanie je znakom, že sa ešte na to sama necítiš ... a nebooj sa, ak ťa má naozaj rád, nebude mu to vadiť. Môžete sa zatial len maznať a užívať si to krásne obdobie, ktoré teraz máte.

Všetky maminy sú asi z pohľadu dcér "stará škola" 🙂

6699333
21. júl 2016

@dievcario porozpravaj sa o tom s mamou a nie s ludmi na MK 😉

dievcario
autor
21. júl 2016

@6699333 s nou sa o tom ale neda rozpravat. Ona sa takym rozhovorom viac menej vyhyba. Da sa len so sestrou ta ma 23 ale je v zahranici tak preto sa tadsej pytam tu anonymne.

majaxy
21. júl 2016

Zlatko je to na tebe. V dnešnej dobe sú dievčatá vyspelejšie asi jak my sme boli, čo sa sexu týka, ale aj tak ti musím povedať že nie je čo sa náhliť. Ked ťa ten chlapec miluje, počká, a ty ked máš pochybnosti, a máš ich inak by si sem nepísala, tak nechod do toho... Je spústa vecí ako sa môžete uspokojovať aj bez sexu, to sem dúfam nemusím písať,a ty potom snád prídeš na to, kedy si pripravená.....Moja domienka teraz nie si 😉

alex49
21. júl 2016

Ak to spravíš, tak to sprav, preto že TY chceš, nie on, nie spolužiačky, nie kamarátky. Podla zákona už môžeš, ale pokial sa necítiš duševne pripravená, tak to nerob, ak chlapec za to stojí, tak počká kolko bude treba 🙂

eri28
30. júl 2016

@dievcario trochu skoro🙂 Aj ja som sa neradila z mamou v tvojom veku a zdoverila somsa az neskor a bola uplne v soku. Vobec to necakala. Mas cas. O rok, 2,3 mas cas. Neviem ci tolko budete cakat, ale neponahlaj sa. Potom su len zranenia.Nevies ci je prvy aj posledny v tvojom zivote, ale opakujem sa mas cas.

ciernypes
2. aug 2016

@dievcario na to mas este cas.neponahlaj sa.pockaj so aspon do 18.este si dieta tak si uzivaj bezstarostne casy.na starosti a na sex budes mat casu este cely zivot. a ked zacnes skor.mozno ta aj skor prestane bavit.A ak ta tvoj priatel ma rad ,tak pochopi aj to nie.Okrem toho na antikoncepciu si primlada,a nie je to moc zdrave ,tak naco chces riskovat ,ze otehotnies?

sardinka335
2. aug 2016

@dievcario pozri....na sex mas ešte čas. A na vážne chodenie s chlapcom tiez. Budovat pekne kamaratstvo je fajn, prečo nie, ale v tomto veku to preklopiť do sexu je skor na škodu ako k uzitku. Aj ja som mala 15 a aj mna ,,svrbelo,, čitala som s kamoškami Bravo a za mamou by som stopro nešla - trapas.
Vieš ja si myslím, ze si ako kvet a ked kazdy z teba odtrhne...tento ta nechá, pride další, další...a v 30 rokoch budeš vyžitá zena. nehovoriac o tom ze tvoj organizmus a cyklus dozrieva tak ho nezabi hormonálkou ktora na prestaví na umele fungovanie. Uz je dokazana suvislost hormonalky s neplodnostou ak mlade dievčata beru od 16tich hormony a v 30 tke to vysadia a zrazu zistuju ze ani neovuluju ani nič a riešia umele oplodnenie. Proste uzivaj si zivot a nekomplikuj si ho. Dievča, zena do ,,toho,, vzdy dáva viac ako muz, lebo v pripade tehotenstva ty budeš znašať tehotenstvo, porod a starostlivost o dieta - chlap ak chce tak je volny aj ked ma zaväzky, myslím to tak, ze on bude tralákat po kamaratoch, zabavach a neviem plnit si svoje tuzby a zaujmy a ty budeš sedeit doma a starat sa o dieta. 16 ročny chalan...nech aj 20 ročny nie je na toto pripraveny. Takze ak uz do toho pojdeš tak s ochranou. Je to na tebe.

maminuska
7. sep 2016

No ja by som teda určite neskákala radosťou keby moja 15 ročná dcéra chcela sexovať. Je to príliš skoro .
Ale 16-17 roční chlapci ...tak nedá im to pokoj tak jednoducho skúšaju , tak ako môj syn a keďže mám so synom veľmi dobrý a otvorený vzťah , tak viem že už mal " fajku " od nejakej spolužiačky na výlete ... ako povedal je to také spolupracujúce dievčatko a majú z nej prdel a " nechci mamina vedieť čo si o nej chalani hovoria ".
Tým som v podstate chcela povedať že čím neskôr to odložíš ( avšak primerane nie zas v 50 tke 😀 ) tak budeš stúpať na cene a vážnosti u chlapcov . Ja som mala prvý sex v 19 rokoch a stálo to za h.v..., 🙂 a mám pocit že čím som staršia je to lepšie a lepšie.

elliek4445
17. sep 2016

Úprimne? Kašli na všetkých ktorí do teba iba hústia že si malé dieťa. Lebo už niesi. Je to len preto že väčšina z nich sú matky a veľmi sa im nepozdáva žeby ich maličké bábätko niečo také robilo v 15tich. Ak to máte naštudované a naozaj sa milujete nie je čo riešiť. Ja som o svoje panenstvo prišla v 13tich a nie som na to hrdá a to nie je ako u teba že si dôverujete. Doma som bola anjelik a pýtať sa svojej mami niečo také... to by nedopadlo dobre 🙂

maciatkolulu
17. sep 2016

@elliek4445 tak ja som matka 15rocnej dcery a uprimne ti napisem, ze by som svojej dcere odporucila pockat, ma cas a aj tak si sex neuzije tak ako v dospelosti, nechapem kam sa ponahlat, je jasne, ze nezakazes, resp.si decko moze spravit po svojom, ale rozhodne ja by som radila pockat a to nie som matka babatka, ale chvalabohu matka dvoch velkych a rozumnych dievcat a som rada, ze moja patnastka sa ku mne prituli, ze sa hra so svojim mladsim bratom, ze chce travit cas s nami ako rodinou, ze je to este dieta, pretoze to dieta este je a ma zivot pred sebou a zarucene nic nestrati ked zacne sexovat neskor a pokial slecnu priatel miluje, tak pocka 😉

simaminka
17. sep 2016

Odporucam pockat, my sme cakali do svadby a je to super hoci to bolo hooodne tazke a samozrejme ze sme sa iba za rucicky nevodili ;)skuste petting v roznych formach, nepreskocte hned k sexu ved je tolko moznosti dotykov a hladenia... Co dobreho okrem experimentovania by z toho v tomto veku mohlo vzist? Skvely orgazmus? Dajme tomu, ale keby aj, stoji to za problemy s otehotnenim ci hormonalkou? ;)

simaminka
17. sep 2016

A ked si da gumu on tak to nie je ono, je tam bariera ;)

mia407
17. sep 2016

Mas cas..beztak ani nebudes vediet o com je sex.pockaj aspon na 17..

marytesss
17. sep 2016

ahoj 🙂 poviem ti to čisto za seba, lebo nemám ani 15 ročnú dcéru 🙂 od 16 do 20 sa u mňa našlo vždy veľa chlapov, ktorí sa chceli so mnou vyspať- vždy som striktne odmietla. za prvé- chcela som počkať, kým sa na to nebudem naozaj cítiť a za druhé, chcela som si byť istá, že to naozaj chcem. prvý sex som mala až po 20-ke, s chlapom, s ktorým som doteraz a chcem s ním už zostať. váž si svoje telo, seba samu, aj svojho partnera. keď odmietneš mať s ním sex, chlapec to musí jednoducho pochopiť, ak to nepochopí a urazí sa, aspoň vieš, že to s tebou nemyslí vážne 😉
v 15-tich som nad takými vecami ako sex ani nerozmýšľala- mám pocit že dnešná nová generácia sa do toho príliš hrnie a ponáhľa a úplne zbytočne (potom sa divíme, že sú 14-16 ročné maminy, ktoré slobodné, lebo chlap nechcel ochranu a dievča HAK)
takže, užite si toto obdobie zamilovanosti, bozkávajte sa, atd, ale na sex máte ešte naozaj čas. je to aj o dôvere, intimite...a na také veci ste ešte moc mladí, beztak prvý sex je viac o bolesti a trapasoch 🙂

marytesss
18. sep 2016

P.S: tento článok je na to ako vyšitý 🙂

https://www.odzadu.sk/som-viac-ako-len-dobre-di...

Strana
z3