Mám 18 a vždy mám nejaký problém, keď prídem domov
Ahojte baby potrebujem sa vyrozprávať lebo nemám komu.
Mám v rodine problémy a potrebujem vedieť váš názor.
Mám po 18, priateľa ktorého veľmi ľúbim. Nechodím do školy mám ukončené 2 roky, hľadám si prácu len to nejde tak rýchlo ako si každý predstavuje. Nemôžem nájsť prácu ktorá by mi vyhovovala. Mám epilepsiu, tetániu a nemôžem robiť nočné smeny, nesmiem tam kde je veľmi hlučno.
Chodím prespávať k priateľovi býva ešte u svojej matky. Pracuje a má 25 rokov. Sme spolu 3. Rok. Chceli sme sa osamostatniť. Ale idem k problému. Od Nedele do Včera som bola prespat u priatela. Samozrejme ráno ma vždy doviezol domov, potom prišiel navečer a bol u nás potom sme šli k jemu. Býva 4km od mojej rodnej dediny. Včera sme šli o pol 7 do mesta čo je vzdialené 28km. Jeho mama šla na odber krvy do nemocnice preto tak skoro. Čakala na výsledky strašne dlho. Boli sme tam asi do 12. Otec mu volal že kde sme. Bratovi som ale písala že som v danom meste. Brat býva ešte u rodičov tak ako ja. Otec začal kričať do telefónu že prečo nevieme zavolať a že keď je doma robota tak idem preč. Že od rána som preč. Priateľ ma doviezol domov a šiel znova do toho mesta za mamou pretože stále čakala na výsledky. Prišla som domov a mama s otcom veľký krik na mňa. Že kde som prečo nezavolam prečo doma nič nerobím. Podotýkam bývame v dvoch miestnostiach kde je len jedna izba a jedna malá miestnosť.
Mama sa otca bojí. Strašne na mňa kričal som veľmi citlivá a rozplakala som sa. Dnes prišiel priateľ že či by som šla zajtra s jeho mamou a sním do prahy. Povedala som nie že nechcem mať doma problémy.

@hellokitty8484848 si dávno dospelá, mas staršieho partnera, co ti bráni opustiť mamahotel? Chodte spolu do podnajmu, najdi si brigadu a mozes zacat zit zivot plnohodnotného dospelaka. Takuto buzeraciu doma by som nezniesla, osamostatni sa a mas pokoj. Aj vztahy sa doma vylepsia, ked vasi uvidia, ze uz nie si malá.