Máte už niekto výsledky prijímačiek na stredné školy?

anidid
13. máj 2025

Ahojte, viem že oficialne vysledky z prijimaciek na stredne skoly majú byt do piatku. Kto už má vysledok z prijimaciek? Zachytila som ze už niekto má vysledky, zaujímajú má najmä skoly v Bratislave. Zacinam mat totiž stres ze najprv posielajú vysledky tým prijatým. Nám zatiaľ nič neprišlo tak sa bojim ze dcera nebola prijatá ani na jednu skolu.

lenka.25
13. máj 2025

Nepoznám nikoho z BA , kto išiel na prijímačky , ze by mal výsledok

andrejka1974
13. máj 2025

Ešte nemáme sme z ba a to sme mali jednu školu v Ivanke pri Dunaji a druhu v ba čakáme tiež

sandey
13. máj 2025

Ahoj my uz mame jedny vysledky

marley3
14. máj 2025

My už máme výsledky,na jeden prišlo prijatie cca týždeň po výsledkoch monitoru a na druhý bol na prijímačkách teraz v pondelok, výsledky prišli včera,tam zazmetkoval a nespravil. Ale nie je to žiadna obchodná ani gympel,ale technická škola

alca85
14. máj 2025

@sandey z akej školy prosím ťa?
Dcéra bola na OARBA a zatiaľ neprišlo nič. To sú hrozné stresy toto 🙈.

andrejka1974
14. máj 2025

Do piatku budú všetky aj ja čakám a ešte nič ani jedna škola

lela1
14. máj 2025

Synovi spoluziaci isli 4 na rovnake 2odbory,rovnaka skola,2 vcera prislo ze su prijati na obidva odbory a 2 este nic,tak ja fakt neviem

manushka
14. máj 2025

Ja síce som z Oravy ale dcére prišli už oba výsledky keďže bola prijatá na obe školy, tu to väčšinou funguje tak, že najprv posielajú prijatým..

anidid
autor
14. máj 2025

@lela1 no toto je fakt nervy drasajuce🙄chudata tie deti, u dcéry v skole už takmer všetci vedia, niektorí sa dostali na talentove odbory a ti čo išli na netalentove tiež už vedia. Ona chuda len stresuje😔

anidid
autor
14. máj 2025

@andrejka1974 To je strasne a na aké skoly čakáte. Moja dcera na Matku Alexiu a Vazovovu.

anidid
autor
14. máj 2025

@marley3 to je super že je prijatý aspoň na jednu skolu.

anidid
autor
14. máj 2025

@sandey a z akej skoly?

anidid
autor
14. máj 2025

@manushka super gratulujem, musela to byt riadna úľava😊

manushka
14. máj 2025

@anidid veru, obrovský, len sa teraz správne rozhodnúť aj keď ona už asi aj vie, no my matky to znašame horšie ako naše deti 🙈🙈 držím palce nech to dobre dopadne 👍

sandey
14. máj 2025

@anidid SKYRO

janka4321
14. máj 2025

My cakame Metodku a GLN, zatial nic, ale tiez nas znepokojuje, ze niektori uz maju, tusim Hronca dnes dostali..

hezounek
14. máj 2025

@janka4321 a isli ste prosim na 8 ročné, alebo 4.rocne?
My 8r, rovnaké školy, vysledky zatiaľ nemáme 🙈

janka4321
14. máj 2025

@hezounek - my 8rocne tiez, tak drzme si prsty

diva84
14. máj 2025

Ahojte mne tiež prišla dcéra zo školy ze už skoro všetci spolužiaci vedia výsledky. Tak som sa zľakla ci náhodou nevolali len prijatým.Tak som na školu zavolala a sekretárka mi povedala ze vysledky povedia keď si zavoláme.1. Odbor hotelova akademia prijatá, 2.odbor grafik digitálnych médií 1. Pod čiarou. Tu podáme odvolanie a snáď nás príjmu.tak si na školu zavolajte a vysledky snáď prezradia

lela1
15. máj 2025

No ja som nakoniec do skoly volala,je pod ciarou,preto neprisli vysledky,prisli iba tym ktorych prijali

lusilla
15. máj 2025

Ahoj, nam v BA vcera prisli jedny vysledky ze je prijaty, druhe este nie lebo to bol v pondelok iba na prijimackach cize chapem ze to este nemaju asi vyhodnotene. Ale teda stres to bol riadny lebo toto co mu prislo teraz vysledok bola jeho vysnivana skola a je tam teda natresk kedze sme v BA, velmi sme sa bali ci to vyjde. Syn je stastny. Drzim palce vsetkym.
@diva84 mozem sa spytat aka bola skola kde je ten odbor grafik digitalnych medii, dcera uvazuje o tomto obore tak zbieram ifno, u nej to bude aktualne buduci rok az. Dakujem

diva84
15. máj 2025

@lusilla ahoj my sme z Levíc, ale väčšinou je tento odbor na viacerých SOU, ale aj na umeleckých školách kde sa robia talentovky

lusilla
15. máj 2025

@diva84 super dakujem, pozriem aj sou, zatial sme pozerali len tie umelecke.

luccia85
15. máj 2025

My už tiež máme výsledky z jednej školy
Je to zdravotná v Petržalke

moravcikovalucia
15. máj 2025

@anidid mojej dcére prišlo z prvej školy hneď v pondelok že je prijatá, a čakáme na druhú školu, a tam riaditeľ povedal že až piatok bude vyvesené poradie uchádzačov. Tak uvidíme zajtrá. Na tú by chcela ísť.

lenka.25
15. máj 2025

Baby z Tomášikovej Vám prišla info na Edu , že výsledky budú zverejné zajtra na ich stránke ? Sa mi to zdá zvláštne , veď to vieme všetci že zajtra budú výsledky . Skôr mi ten text pripadá , že to posielali tým , ktorých neprijali 😔

karamelkax
15. máj 2025

@lenka.25 Ahoj, niektorým to prišlo presne ako hovoríš do Edupage ta správa že zajtra budu výsledky Aj s prílohou, vzor odvolania...niektorým neprišlo nič

lenka.25
15. máj 2025

@karamelkax no tak je to jasné , aj som si myslela . Komu to prišlo , tak je neprijatý

andrejka1974
15. máj 2025

My nemáme ešte ani jednu školu ani na stránke škôl nič nie je až zajtra

karamelkax
15. máj 2025

@lenka.25 Zajtra ráno od 7 sa dá chodiť si prevziať rozhodnutie a podať to odvolanie na Tomášikovu, teda ti ktorym prišla ta správa. Tak o 7 teda musia byť zverejnené výsledky, aj na stránke, predpokladám.