Moja 15-ročná dcéra vie o mojej nevere

23. jún 2021

Pracujem v jednej firme uz 12r. Praca ma baví. Som vydata, mam 1 dceru ktorá ma 15 r. Pred rokom som si zacala romanik s kolegom. Trvalo to par mesiacov, potom sme to ukoncili ale pred tyzdnom sme boli zase raz spolu. Od manzela nechcem odist. Problem je ten ze dnes si dcera zabudla mobil doma a ked som jej ho niesla, pozrela som spravy. A pisala si tam s kamaratom o mne a o tom kolegovi. Proste celú dobu si citala moje maily a vie o vsetkom. Co mam robit?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ella_price
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelicek26
23. jún 2021

Nuz ze mas obrovske stastie, ze dcera to riesi len s nejakym kamaratom a nie hned s tvojim manzelom. Sama si si na vine, rozviest sa "nechces", ale myslim, ze ti tvoj manzel asi ani neda na vyber ked sa to dozvie... Takze bohuzial si dnes premysli, co chces, lebo na dvoch vtacikoch sa lietat neda... Je lepsie, keby to muzovi povies ty, ako ked mu dcera ukaze tie maily..

lenka7477
23. jún 2021

Tak ako ona nemala čítať tvoje e maily , ty si nemala čítať jej sms . Nemáte si čo vyčítať . Nemala by si teraz tieto starosti.

dskjhfdlkdjhl
23. jún 2021

Dedicnost je svina, Ty citas dcere maily, ona Tebe. 🙉

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ninusa221
23. jún 2021

Buď rada že nechce rozbiť rodinu a nepovedala to tvojmu mužovi.. Ak vam to spolu klape nechápem prečo ho podvádzaš ako sa aj ona môže citit? Však ma 15 puberta vieš ako to môže znášať? A ak ma kolega rodinu? Ja neznašam fakt taketo ženy.🤞🏼

nikpa
23. jún 2021

Vymazavat si maily ?! 😀 No teraz už nič keď to vie, pokračovala by som ako doteraz. Nemyslím že konfrontácia by pomohla k niečomu. Nevera nie je OK ale my nevieme čo bolo za ňou, aký máte s mužom vzťah a podobne, ak bude dcéra veľká, bude sa na to pozerať zas inak.

monka105
23. jún 2021

Ja som takto tiež ako mladšia prišla na otcovu neveru. Nikomu som to nehovorila, nechala som si to pre seba, len som voči nemu bohužiaľ ochladla. Mama to tiež vedela, nebola sprostá. Myslím si, že aj v tvojom prípade to muž musí aspoň tušiť. S odstupom času, keby si vtedy so mnou otec sadol a skúsil mi vysvetliť, prečo mamu podvádza, asi by to bolo ešte horšie, lebo normálny na to nemal, poviem to narovinu, proste si chcel zasunúť aj inde. Lepšie nepočúvať nič ako počúvať klamstvá. Trvalo roky, kým som si k nemu ako tak znova našla cestu. Nehaj dcéru tak, ale nebuď prekvapená, keď z teba bude sklamaná.

littlebubble
23. jún 2021

Ak si dvaja nerozumejú a každý ide svojou cestou ok.

Ale to sa niektorí dokážete pozerať do očí partnerom a veselo s ním žiť ďalej? A je jedno či sa jedná o ženu alebo muža.Žiadne svedomie, nič?

danulicek
23. jún 2021

ty musis vediet najlepsie, aky mate vztah s dcerou. poznas aj obsah tych sprav, ktore dcera pisala, cize vies asi vyhodnotit, ci to brala len ako informaciu alebo ma nieco proti tebe... aj vies, ako sa dcera v tomto obdobi k tebe sprava. podla toho asi najlepsie vyhodnotis, ci bude lepsie tvarit sa, ze "nic" alebo si s nou sadnut a vylozit karty na stol.

za mna ti napisem - nam velkodusne mama oznamovala kazdu otcovu neveru, otec sa zas tvaril, ze sa nic nedialo. aj ked mi sem tam zavolal, aby sa uistil, ze ho nestretnem, ale tvarila som sa, ze o nicom neviem, kedze s tym neprisiel za mnou sam, ale info som mala od mamy. takze "zili spolu", ale samozrejme o rozvode nechcel ani jeden pocut. uprimne - niekedy by som bola radsej, keby si tieto veci riesili medzi sebou a nas ako deti/dospievajucich nechali na pokoji. videli sme, ze spolu funguju "nasilu", poculi sme, ze sa hadaju a bolo nam jedno preco. chceli sme len, nech to ukoncia alebo nech sa konecne umudria obaja. nejake rozhovory preco, naco, zaco a kolkokrat nam boli velmi neprijemne. u teba je to ine, ze nevies, ci o tom vie manzel. a nenapisala si ani to, ako zijete - ci ste s muzom "v pohode" alebo mate problemy. takze sama si odpovedz, ci chces, aby mu to raz dcera povedala alebo si s nou sadnes a poviete si, co ma ktora na srdci - ale bud pripravena, ze mozno to bude velmi neprijemne...

hopsadobrandejsa
23. jún 2021

A ze vraj preco ludia v dnesnej dobe nejavia zaujem o partnerske vztahy. Niet divu....

S muzom sa rozviest nechces, ale robit z neho parohaca tak to uz ide jedna radost. Necudoval by som sa ak by dcera voci tebe ochladla pretoze ak ona sama ma s ocom dobry vztah a o tebe vie, ze ho podvadzas, nie je velmi zlozite dat si 1+ 1 dokopy a dojst k zaveru, ze bohuzial nie si nic ine nez vypocitava zenska ktora si svojho muza nezasluzi.

Radit ti nebudem nic pretoze niet co a ak existuje spravodlivost tak to tvoja dcera tvojmu muzovi povie pretoze sama vie, ze to co robis spravne nie je. Ak to riesi s kamaratom / kamaratmi, je mozne, ze hladat sposob ako to riesit.

Nemyslis si, ze je na case vyjst s pravdou von? To ti naozaj pride normalne nadalej zatlkat ked uz o tom vie tvoje dieta?

Btw, toto sa este obrati proti tebe pretoze kedykolvek dcere nevyjdes v ustreti, bude ta vydierat, ze muzovi povie pravdu......odborne sa tomu hovori "eso v rukave".

V podstate len predlzujes svoju agoniu pretoze ak to muzovi nepovies ty tak tvoja dcera urcite ano. Dufam, ze ti ta afera stala za to pretoze teraz to dostanes vyzrat.....aj s urokami tak si prosim ta uzi.

katkati
23. jún 2021

Možno od teraz prestaneš mať chuť na milencov. Všetko zlé je na niečo dobré.

tosomja
23. jún 2021

Poviem ti z vlastnej skúsenosti. Posaď si muža, povedz mu čo robíš, ver, že minimálne cíti, že sa niečo deje, keď to nevie. Buď si vezmete ponaučenie, utužite vzťahy, alebo sa vám uľaví a ty budeš môcť pokračovať v romániku, (keď sa on nezľakne) a muž si tiež pôjde vlastnou cestou.
A podľa komunikácie tvojej dcéry s kamarátom si môžeš usúdiť, ako sa zachová ona.

fiafia
23. jún 2021

Nechcela by som byť tvojou dcérou ,ktorá toto v sebe dusi a je vo veľmi nepríjemnej situácii voči otcovi. Takže aspoň v jej zaujme to mužovi povedz

sickynickyobsadene
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
althejka
23. jún 2021

staci jedna hadka, jedna vyhrotena situacia a dcera to moze vykricat tak, ze ti uleti dekel. bud zacni sekat dobrotu a kukaj doma dokumentarne filmy, ak nechces povedat muzovi, ako sa veci maju. a dufaj, ze dcera to necha tak. ale to je ako kazdy den sediet na spendliku.

rikarika
23. jún 2021

Neporadim ti ani ta neodsudzujem, len ti napisem ze na pracoviskach sa toto deje uplne bezne, od riaditela az po vratnika, vidim to okolo seba v praci, mozno tie co ta tu najviac odsudia su presvedcene ako im sa to v manzelstve nikdy nestane a uz sa to deje len ich manzel neinformoval. Deti nato casto pridu...asi to treba odkomunikovat, ze to sa stava...neviem, ale zdaleka nie si jedina.

lululucy
23. jún 2021

Keby som bola na mieste tvojej dcery, tak pre mna by to bolo obrovske bremeno, ze toto viem. Velmi by ma to trapilo. Radsej nevediet

jaass
23. jún 2021

Keď si si dobre vychovala dcéru, tak dúfam že to povie tvojmu mužovi. Chudák muž a dcéra…takú mamu a ženu mat🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Hanba

danieladeley
23. jún 2021

co mas robit? :D zni co si si zasiala

liliana212
23. jún 2021

Sadnite si s dcérou niekde v bezpečnom prostredí a dajte o tom pokec. Vysvetlite jej že to je vec, ktorá je problém medzi vami a manželom a nie jej. Že je jasné že sa možno trápi a ak chce o tom povedať a nemlcat je to ok..myslím že žiadať od nej utajiť to, nie je ok. Jasne ze ked sa rozhodne že bude mlčať asi sa tomu viac potesite, ale neprikazujte jej nič. Ona za to nemôže. Proste sa o tom porozpravajte a nenechavajte ju v tom samu

nistika
23. jún 2021

sa len smejem, ale nie na autorke ale na vas drahe komentujuce! ste jak tie devedesiatrocne babicky striehnuce z okna co si potrebuju do niekoho kopnut! ano autorka je jednina na slovensku co spachala niekedy neveru, urcite a jednoznacne je to na smrt odsudeniahodny cin! hlavne ze vy ste krasne uzasne, s dokonalou rodinkou domom aj osonym zivotom, hlavne moralkou a schopnostou slusne vykomunikovat problemy....vracat nebudem vpohode....
autorka, no odporucam s dcerou si sadnut zistit co teda vie aky ma k tomu pohlad a vysvetli jej to....skus jej opisat co ta kt omu viedlo mozno to pochopi...skor nie ma len 15 ale tvarit sa ze sa nic nedeje a odignorovat skutocnosti asi nieje to spravne riesenie....mozno to vie uz dlhsie a porozprava sa o tom rada, asi aj nejake vysvetlenie potrebuje

lenka2710
23. jún 2021

@nistika úplný súhlas, ani sa nestačím diviť koľko jedu je v niektorých ľuďoch 🤷‍♀️🤷‍♀️ každý sa posmykne, každý má slabú chvíľku, niekto sa ventiluje stamprlikom, niekto si nájde milenca, ja neodsudzujem nikoho, lebo človek nevie co ma pred sebou a nevie ako bude reagovať v danej situácii
Autorka sadni s dcérou, porozprávajte sa, žiadna iná rada nieje, alebo sa priznaj mužovi 🤷‍♀️

nistika
23. jún 2021

@lenka2710 vravim ja sa len smejem....takymto vravim samonasieracie typy 😅 dobre im tak....karma je zdarma!

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nistika
23. jún 2021

@elizabet173 mila elizabet tvoj komentar som citala, bol totiz hned prvy, a musim ti spolutovanim oznamit, ze ten prispevok sa ta netykal.....nesuhlasit je ok, nevies sa cez to preniest ok ale su tu daleko horsie a zakomplexovanejsie komentare, ktorym to bolo urcene....ja som napisala ze 15rocna to nemusi pochopit, nie ze treba vymyslet carovnu vetu abrakadabra....mas aj nejake riesenia, alebo sa budeme tesit z nestastia druheho lebo mame "zmysel pre spravodlivost"? ja by som sa s mojou mamou urcite neprestala rozpravat a ak by podvadzala mojho otca este by som ju v tom aj podporila, ale to je moja vina samozrejme ze nepochadzam z ruzovej rodiny....a prave minule pri teme smrti krizy z tohto nestastia ma napadlo ake je hrozne ked niekto umrie, cely zivot sa niekomu prevrati a zruti, a zaroven ake jednoduche by bolo toho isteho blizkeho cloveka raz a navzdy odpisat pre jednu neveru, to by nikto nesmutil....no rozhodni sa sama ako vyzera laska mna ucili odpustat....ale to je o inom trocha....nie nevera nieje taka hroza a nikdy nepozna nikto okolnosti....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hlubik
23. jún 2021

čo si si navarila to si aj zjec

nistika
23. jún 2021

@elizabet173 no to je tvoj postoj...urcite nemas taky postoj jedina....ja ho respektujem a hovorim ti ze mam iny....su proste dolezitejsie veci pre mna....nez to ci moj manzel spochybil....neviem ako by som ti to vysvetlila, nieco mi navrava ze to ani pochopit nechces....a svet tiez nieje ciernobiely....jake je to jednoduche vsak? problemy sa maju riesit abraka dabra vyriesene....alebo ak sa nedaju treba sa rozist abraka dabra sme od seba....boze niekedy si vravim ci zijem na rovnakej planete ako modrokonikarky.....pocula si niekedy o krizovych situaciach? kedy clovek nevidi riesenie problemu? alebo mozno ani idealne riesenie neexistuje? vedela si ze niektori ludia ziju v materialnom nedostatku a rozviest sa jednoducho neprichadza pre nich v uvahu? vedela si ze existuju tyrane zeny ktore ani nevedia odist? ktore si neveria? ale nemusime chodit priamo k extremom...staci sa pozriet okolo seba a snazit sa obcas vidiet co ludia potrebuju, nie ako super by som to vyriesila ja za mojich excelentnych podmienok....