icon

Môže moja mama zakázať priateľa?

emussa
22. aug 2024

Dobrý deň, viem, že je to asi blbosť ale som už naozaj zúfalá a neviem čo mám robiť. Mám 17 a chodím s priateľom,ktorý je o 7 rokov starší. To by bol minimálny problém , ale je to asi róm. pýtala som sa ho na to , no povedal, že nie je a ja mu verím. Ani tak nevyzerá , ani sa tak nespráva. je slušný, má aj prácu aj vlastný byt , proste obyčajný chlapec. Problém je , že sa o ňom dozvedela moja mama a vadí jej, že sa s ním stretávam. Nevie o tom, že spolu chodíme ale už len fakt, že sa s ním stýkam jej strašne vadí. Myslí si totiž , že je to róm a preto mi ho zakazuje. Už pár dní sa kvoli tomu hádame a ja už naozaj neviem čo mám robiť. Nestoja mi za to tie nervy ale zároveň sa s ním nechcem prestať stýkať. Stále jej hovorím,že to nie je róm ale ona ide stále svoje. Už sa mi vyhráža , že pôjde za ním do práce urobiť cirkus , aby ho vyhodili a že keď si chce zarobiť na problémy tak kľudne. Dokonca ju aj napadlo , že naňho podá trestné oznámenie kvôli tomu,že ma obťažuje , pritom nič neurobil a v živote sa ma ani nedotkol kým som ja nechcela. Poraďte mi prosím čo mám robiť lebo mojej mame akoby preskočilo, už mi zakazuje aj iných chlapcov nie len jeho a som z toho ozaj zúfalá.

Strana
z2
vevebono
23. aug 2024

Keď to píšeš takto, tak bude asi najlepšie naozaj odísť. K otcovi, priateľovi, do prenájmu atď

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2