Môže zhoršená známka ovplyvniť prijatie na školu?
Dobrý deň, už som prijatá na strednú školu, ale v 1. polroku som mala z dejepisu 2 a tento polrok to vychádza na 4. moze to ovplyvniť moje prijatie ?
@sevrin niečo o 2 svetovej vojne
@lucka_mudro tak "niečo" je dosť široký pojem a tvoja strohá odpoveď naznačuje, že baňa bola zaslúžená 😂 ale ok, pokým neprepadneš, tak na SŠ sa dostaneš.
@lucka_mudro tak "niečo" je dosť široký pojem a tvoja strohá odpoveď naznačuje, že baňa bola zaslúžená 😂 ale ok, pokým neprepadneš, tak na SŠ sa dostaneš.
@sevrin no veď vravím že som sa neučila a viem že to zaslúžene bolo
@stankot prijímačky neboli tazke, aspon pre mna. tam sa všetky znamky ( okrem výchov) spriemeruju a za to sú body. z chémie som mala 2-3, matika 4, sjl- 2,3 biológia- 1,2
@lucka_mudro dakujem, my chceme ist buduci rok ale na tu skolu beru dost vela bodov zo zakladky a z prijimaciek len minimum tak ci ma zmysel sa tam hlasit.Beru v uvahu len mat, sjl,chemia a bio
@lucka_mudro dakujem, my chceme ist buduci rok ale na tu skolu beru dost vela bodov zo zakladky a z prijimaciek len minimum tak ci ma zmysel sa tam hlasit.Beru v uvahu len mat, sjl,chemia a bio
@stankot určite by ste sa dostali.
Moja dcéra 8mačka je tiež už prijatá, na biligválnu OA. Na polročnom vysvedčku mala dve dvojky, ostatné vysvedčka za celý 2. stupeň školy podobne, max tri dvojky vždy. Teraz jej pomaly vychádzajú už tri 3ky... Väčšina prírodovedných predmetov, ktoré už nebude na OA potrebovať a nebavia ju. Stačí len aby neprepadla totiž :D Takže neboj sa, tú školu máš istú.
@lucka_mudro schvalne som si dala tu namahu, a pozrela som sa na podmienky prijatia pre odbor prakticka sestra na strednej zdravotnickej skole v povazskej bystrici pre skolsky rok 2025/26. To je to, cim sa musis riadit. je tam:
IV. Podmienky prijatia
1. Uchádzač úspešne vykonal prijímaciu skúšku a z celkového možného počtu 125 bodov získal 42 bodov a viac.
2. Splnené kritérium zdravotnej spôsobilosti na štúdium a výkon a povolania.
3. Klasifikácia správania uchádzača v 7. 8. a 9. ročníku nemôže byť horšia ako 1 stupeň.
4. Získanie nižšieho stredného vzdelania (ukončenie deviateho ročníka ZŠ).
5. Uchádzač nie je žiakom inej strednej školy.
takze --- NESMIES mat zhorsenu znamku zo spravania a zaroven musis ukoncit deviaty rocnik. Takze - musis posluchat a dodrziavat skolsky poriadok a zaroven musis mat na vysvedceni najhorsiu znamku 4 z akehokolvek predmetu.
pretoze predpokladam, ze body 1, 2 a 5 mas splnene.
@lucka_mudro schvalne som si dala tu namahu, a pozrela som sa na podmienky prijatia pre odbor prakticka sestra na strednej zdravotnickej skole v povazskej bystrici pre skolsky rok 2025/26. To je to, cim sa musis riadit. je tam:
IV. Podmienky prijatia
1. Uchádzač úspešne vykonal prijímaciu skúšku a z celkového možného počtu 125 bodov získal 42 bodov a viac.
2. Splnené kritérium zdravotnej spôsobilosti na štúdium a výkon a povolania.
3. Klasifikácia správania uchádzača v 7. 8. a 9. ročníku nemôže byť horšia ako 1 stupeň.
4. Získanie nižšieho stredného vzdelania (ukončenie deviateho ročníka ZŠ).
5. Uchádzač nie je žiakom inej strednej školy.
takze --- NESMIES mat zhorsenu znamku zo spravania a zaroven musis ukoncit deviaty rocnik. Takze - musis posluchat a dodrziavat skolsky poriadok a zaroven musis mat na vysvedceni najhorsiu znamku 4 z akehokolvek predmetu.
pretoze predpokladam, ze body 1, 2 a 5 mas splnene.
@kaktusik007 zhoršenú známku zo správania som nikdy nemala a ani nebudem mať. z ničoho neprepadám tak hádam v pohode. ďakujem

@lucka_mudro z akej dejepisnej témy si dostala baňu?