icon

Môžem mať na vysvedčení o dva stupne horšiu známku ako mi vychádza?

12. jún 2021

Môže mi dať učiteľka o 2 stupne horšiu známku ako mi vychádza? Mám priemer na dvojku (aj s tým že sa prihliada na váhu známok, niektoré máme 1-krát, niektoré 0.5-krát) a povedala mi, že to "vidí" na štvorku. Môže mi naozaj dať štvorku?

Strana
z2
dskjhfdlkdjhl
12. jún 2021

Nesleduj, co maju druhi, snaz sa zamerat na svoje vedomosti. Zrejme si tam robila take chyby, ktore su vazne. Lebo nie je chyba ako chyba.

autor
12. jún 2021

@felicita027 chcem 3

renab
12. jún 2021

U nas nie. Kedze kazda znamka ma svoju vahu, uz je tam odzrkadlene, ci bola z testu alebo projektu alebo z iniciativy na hodine.

autor
12. jún 2021

Nechcem 4 proste... A chybalo mi pol boda do 3 a babám čo majú horší priemer ako ja a teda priemer na 3 a napísalo koncoročné na horšiu 4 alebo neiktore dokonca na 5 povedala že asi 3 budú mať takže...

dskjhfdlkdjhl
12. jún 2021

Chces lepsiu znamku a vies to naozaj na tu lepsiu znamku?

autor
12. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl neviem či to viem, ale myslím si že určite to majú lepšie ako ti čo majú 4 a niektorí čo majú 3

felicita027
12. jún 2021

no tak nevieš, či to vieš ale chceš lepšiu známku? Tak chod sa učiť miesto vypisovania stále toho istého. Možno tie baby mali lepšiu aktivitu, menej vyrušovali alebo ktovie ako je to u vás v triede. Možnosť na lepšiu známku máš ale to nestačí keď ti budú chýbať vedomosti.

elizabet173
12. jún 2021

pozri, ak to vieš lepšie, ako na štvorku, prečo potom bola z tej záverečnej písomnej práce štvorka? Teda zrejme to vieš len na tú štvorku, inak by aj tá písomná práca dopadla lepšie. Mohla si sa celá víkend učiť a pokúsiť sa odpoveďou ešte známku opraviť, lebo toto polemizovanie tu an MK nevedie k ničomu. My si môžeme každá o systéme hodnotenia myslieť čo chceme, tebe to známku nezmení,

mata300a
Autor odpoveď zmazal
autor
12. jún 2021

@mata300a tak o komisionálne skúšky požiadať nechcem, nakoľko fakt nechcem riešiť matiku cez prázdniny... A chýbalo mi pol boda do 3, tak keby mám o pol voda viac mi poviete, že si zaslúžim 3?

mata300a
Autor odpoveď zmazal
znama
12. jún 2021

ak požiadaš o komisionálne preskúšanie, škola určí termín skúšania do 3dní.... žiadne celé prázdniny, vyskúšajú ťa hneď. na konci prázdnin majú komisionálky tí, čo prepadli maximálne z dvoch predmetov

autor
12. jún 2021

@felicita027 tak lepšiu aktivitu určite nemali, lebo neiktorym z nič "nešiel" mikrofón celé online vyucko takže...

A mne fakt ide len o to, že keď sa porovnávam s ostatnými, čo majú 3 tak tam majú lepšie známky ako ja

autor
12. jún 2021

@znama aha tak to skúsim, len mne hovoru kamarát vo vyššom ročníku, čo robil komisionalky, že to mal celý prázdniny a to určite neprepadal

mata300a
12. jún 2021

Ale ak si výstupný napísala na 4(hoci ti chýbal 0,5 boda) tak nečakaj že komisionálne dáš nejako super. Nechcem ťa odrádzať, ale pred komisiou budeš ešte viac vystresovaná ...

bagre
12. jún 2021

@mogaa na edupage majú moje deti to hodnotenie rozhádzané na 0.5 / 1 / 2x - proste akú váhu má tá známka

autor
12. jún 2021

@mata300a komisionálne skúšky sú ake z celého roka nie?

lejla77
13. jún 2021

Ja by som sa ohradila, keby mi dala 4. Tiez to podla ostatnych znamok vidim max. na 3.

gugugaga123
19. jún 2021

Nemôže. Choď ku riaditelke. Aj my sme mali taký problém.

mata300a
20. jún 2021

No na niekde je to tak, že priemer je len informatívny a učiteľ nemusí udeliť známku na vysvedčení ako je priemer. Môže o stupeň zhoršiť a o stupeň prilepšiť.

maja22
28. okt 2022

Mna by zaujimalo, ako toto vlani dopadlo a aku znamku mala @autorka tento rok 🙂

Strana
z2