Môžem mať na vysvedčení o dva stupne horšiu známku ako mi vychádza?
Môže mi dať učiteľka o 2 stupne horšiu známku ako mi vychádza? Mám priemer na dvojku (aj s tým že sa prihliada na váhu známok, niektoré máme 1-krát, niektoré 0.5-krát) a povedala mi, že to "vidí" na štvorku. Môže mi naozaj dať štvorku?
@felicita027 chcem 3
U nas nie. Kedze kazda znamka ma svoju vahu, uz je tam odzrkadlene, ci bola z testu alebo projektu alebo z iniciativy na hodine.
Nechcem 4 proste... A chybalo mi pol boda do 3 a babám čo majú horší priemer ako ja a teda priemer na 3 a napísalo koncoročné na horšiu 4 alebo neiktore dokonca na 5 povedala že asi 3 budú mať takže...
Chces lepsiu znamku a vies to naozaj na tu lepsiu znamku?
@dskjhfdlkdjhl neviem či to viem, ale myslím si že určite to majú lepšie ako ti čo majú 4 a niektorí čo majú 3
no tak nevieš, či to vieš ale chceš lepšiu známku? Tak chod sa učiť miesto vypisovania stále toho istého. Možno tie baby mali lepšiu aktivitu, menej vyrušovali alebo ktovie ako je to u vás v triede. Možnosť na lepšiu známku máš ale to nestačí keď ti budú chýbať vedomosti.
pozri, ak to vieš lepšie, ako na štvorku, prečo potom bola z tej záverečnej písomnej práce štvorka? Teda zrejme to vieš len na tú štvorku, inak by aj tá písomná práca dopadla lepšie. Mohla si sa celá víkend učiť a pokúsiť sa odpoveďou ešte známku opraviť, lebo toto polemizovanie tu an MK nevedie k ničomu. My si môžeme každá o systéme hodnotenia myslieť čo chceme, tebe to známku nezmení,
@mata300a tak o komisionálne skúšky požiadať nechcem, nakoľko fakt nechcem riešiť matiku cez prázdniny... A chýbalo mi pol boda do 3, tak keby mám o pol voda viac mi poviete, že si zaslúžim 3?
ak požiadaš o komisionálne preskúšanie, škola určí termín skúšania do 3dní.... žiadne celé prázdniny, vyskúšajú ťa hneď. na konci prázdnin majú komisionálky tí, čo prepadli maximálne z dvoch predmetov
@felicita027 tak lepšiu aktivitu určite nemali, lebo neiktorym z nič "nešiel" mikrofón celé online vyucko takže...
A mne fakt ide len o to, že keď sa porovnávam s ostatnými, čo majú 3 tak tam majú lepšie známky ako ja
@znama aha tak to skúsim, len mne hovoru kamarát vo vyššom ročníku, čo robil komisionalky, že to mal celý prázdniny a to určite neprepadal
Ale ak si výstupný napísala na 4(hoci ti chýbal 0,5 boda) tak nečakaj že komisionálne dáš nejako super. Nechcem ťa odrádzať, ale pred komisiou budeš ešte viac vystresovaná ...
@mata300a komisionálne skúšky sú ake z celého roka nie?
Ja by som sa ohradila, keby mi dala 4. Tiez to podla ostatnych znamok vidim max. na 3.
Nemôže. Choď ku riaditelke. Aj my sme mali taký problém.
No na niekde je to tak, že priemer je len informatívny a učiteľ nemusí udeliť známku na vysvedčení ako je priemer. Môže o stupeň zhoršiť a o stupeň prilepšiť.

Nesleduj, co maju druhi, snaz sa zamerat na svoje vedomosti. Zrejme si tam robila take chyby, ktore su vazne. Lebo nie je chyba ako chyba.