icon

Môžem navštíviť psychológa v trinástich rokoch?

basinka3
2. nov 2023

Chcem ísť ku psichologovi mám na to svoj dôvod vám ho nepoviem ale povedala som ho mamke a ona povedala že ku psichologovi má netreba ale nemôžem jej povedať celý dôvod prvý je že od 10 rokov trpím depresiamy v 10 mi začala puberta začali sa mi robiť vyrážky a rásť tmavé chĺpky v podpazuší menštruáciu som dostala v 11 od 13 ju mám pravidelnú,ale je tu jedna vec kvôli ktorej vži v noci plačem a neviem to povedať mamke a písala som si z psichogom povedal že keď to neviem povedať mamke tak to mám povedať psichologovi ale najprv musím ísť z mamkou?

Strana
z2
puertorico
2. nov 2023

@basinka3 keď tvoja mama nechce aby si chodila do školy, tak určite nebude veriť psychológom. Normálne si vygoogli nejakú psychológiu a spýtaj sa, že či môžeš prísť , ale nechceš aby mama o tom vedela.
Alebo nemáš nejakú tetu, sesternicu vo veku mami ? Nech ide s tebou ku psychológovi . Spýtaj sa , keď budeš volať , že či je to možné .

tosomja
2. nov 2023

@basinka3 tu som.
Netaj nič pred mamou. Keď ťa ľúbi, normálne jej povedz, že potrebuješ pomoc.

malicka1986
Odpoveď bola odstránená
basinka3
autor
2. nov 2023

Ďakujem

januska12323
2. nov 2023

Neboj sa, povedz mamke, že sama si neporadíš.

basinka3
autor
Autor odpoveď zmazal
basinka3
autor
2. nov 2023

Povedala som to mamke,obiedná ma k psichologovi 🤭☺️😊

anjelicek26
2. nov 2023

Hlavne vidis, ze ti to byt zavreta doma s kopou malych surodencov a mamou 24/7 nerobi dobre, to ries ako prve... to jej povedz ako prve... patris medzi rovesnikov, do skoly, nie rozijmat doma nad kazdou blbostou, potom depky, potom sebakritika, potom anorexia... su deti, ktorym tento styl vyuky vyhovuje, teba nici... takze pritlac nielen na termin u psychologa, ale aj na to, ze chces proste do skoly.

basinka3
autor
2. nov 2023

Ale ja do školy nechcem,mne to vyhovuje z kamarátkami som sa stretávala každý deň.Mamka povedala že keď budem veľmi chceť ísť do školy tak od februára môžem.

basinka3
autor
2. nov 2023

Ku psichologovi idem teraz v Pondelok.

malicka1986
Odpoveď bola odstránená
tosomja
2. nov 2023

@basinka3 k akému ideš?

tomek39
2. nov 2023

Určite www.ipcko.sk oni ti poradia a pomôžu

basinka3
autor
2. nov 2023

K nejakému dedskému rýchlo má obiednala lebo moja mamka má kamarátku a tej kamarátky mamka je dedská psichologičla,obiednala ma niekde do Prešova neviem kde presne v Prešove.🙋🏻‍♀️

malicka1986
Autor odpoveď zmazal
belbel
2. nov 2023

@malicka1986 áno, učí ju mamička, písala to... Je zbytočné takto "rypkať" Fakticky to nič nezmení, k mamke sa to nedostane, len ponížite dievča. Vidíme to tu aj u iných, aj dospelých a učili ich učiteľky, nie sme a nemusíme byť všetci dokonalí, však?

malicka1986
Odpoveď bola odstránená
monikaaa898
Odpoveď bola odstránená
izabel231
Autor odpoveď zmazal
bzovik
3. nov 2023

Som učiteľka a tiež mám niekedy chuť učiť svoje deti doma. Naše školstvo nie je žiadna sláva -česť výnimkám. Autorke držím palce, nech to všetko prejde, nech je to len puberta.

basinka3
autor
3. nov 2023
basinka3
autor
3. nov 2023

Už tu prosím nič nepíšte.
🥺

ada309
3. nov 2023

Ak pôjdeš ku psychológovia,budeš s ním hovoriť o samote a následne on bude hovoriť s mamou... určite jej on nebude vešať na nos to,s čím sa mu zdôveris... on ju len informuje o diagnóze a liečbe..

monikaaa898
Odpoveď bola odstránená
basinka3
autor
4. nov 2023

@monikaaa898 Ešte raz ti hovorím není to trol a prosím prestaň mi nadávať.Keď chceš tak si myslí že je to trol ale prestaň mi nadávať.🥺Keby ti tiež niečo také bolo ako
aj mne tak by sa ti pačilo že by som ti nadávala a vravela že klameš?

basinka3
autor
4. nov 2023

@ada309 Ďakujem.😊

adaluc338
4. nov 2023

Hlupost.... mozes ist na poradnu k psychologovi aj ja som bola..... na prvom stretnuti riesili vztah ze som nechcela aby rodiacia o tom vedeli....ale mohla som chodit a trosku mi pomohli...... vedela o tom triedna ucitelka ktora mi tie hodiny akceptovala ked som chybala. Drzim palce aby si bola OK...je to tazke bez podpory. Tiez si moja mama nic neuvedomila a otec odmieta do dnesnych dni akukolvek psychicku pomoc.

dominika1508
4. nov 2023

Ahoj, ja len chcem povedať, že ti držím palce, teraz mám 24 alebo od 13 dlho som mala takéto problémy a rodičia ma tiež nechceli zobrať k psychológovi a potom sa mi stav zhoršoval… dúfam, že to u teba dobre dopadne ❤️

katkami123
4. nov 2023

@basinka3
A nechýba ti aj kolektív? Trieda?
Nesikanuje ťa niekto na internete? Ako tieto myšlienky vznikli? Myslím anorexiu? Inak aj ťa mama vždy na konci dňa preskúša z učiva či je všetko výhradne na tebe?

Strana
z2