icon

Najlepšie zdroje na učenie ľudskej kostry pre deti

28. jan 2025

Ahojte, dcéra 12r sa akurát učí na biológiu - kostra a svaly človeka. Veľmi ju to zaujalo a prišla za mnou, že sa chce naučiť určiť všetky kosti v tele. Neviem, čo jej to napadlo 😁 každopádne, učebnica biológie 7.ročník nie je ani zďaleka postačujúca. Čo odporúčate na laické učenie? Nejaká appka s 3D zobrazením? Pripadne mate osvedčené? Vďaka ❤️

saxana000
28. jan 2025

Knihkupectvo pozriet kvalitny atlas ludskeho tela..

Dostupne clanky na internete do vyhladavaca ludska kostra... nazvy kosti... chce sa ucit nech si hlada.. preco hned 3D?

rebi789
28. jan 2025

Ja som sa učila podrobnú anatómiu cez stránku kenhub, ale to bolo zo skúšky na VŠ z anatómie. Je to tam veľmi dobre spracované, ale popripade skúsiť atlasy človeka v knihkupectve. Na app store je jedna aplikacia Human Anatomy Atlas 2025 ale platí sa za ňu a tá je tiež fajn.

martinmmartin
28. jan 2025

Odkial ste? Ak ma vazny zaujem tak kludne moze ist na prednasku na fakultu (Ba,Martin,Ke) . Prednasky su verejne

autor
28. jan 2025

@saxana000 myslela som to tak, či je nejaká aplikácia kde by bola 3D kostra, vôbec v tomto nemám prehľad. Ak by ju to veľmi chytilo, tak aj skutočná kostra pripadne v úvahu.

vanilkovazmrzka
28. jan 2025

Buduca doktorka 👩🏼‍⚕️

lindusss2016
28. jan 2025

Na youtube je kopec videí a skus tam pozriet aj vtipne ale naucne videa Bastrng (Michal Kubovcik)

lenka10717
28. jan 2025

my na medicine radi pouzivame Anatomyka, tam su aj organove sustavy, svaly,... len je platena, ale myslim, ze cisto kosti su zadarmo 🙂 a paci sa mi, ze dcerkino nadsenie podporujete 🙂

olivierko229
28. jan 2025

Ja prave zvazujem kupit nasim malu 85cm kostru. Len sa mi nepaci prevedenie, tie spoje mi pridu povacsine spravene, aby bolo. A ked uz su kvalitnejsie, tak na klasickych velkych 180cm kostrach. Ale nasi maju 5 a 7 r. , taka mi pride kus zbytocna..

loliki
28. jan 2025

Ak sa len teraz učia kostru a svaly, tak sú pozadu. Je polrok a naši už prebrali tráviacu sústavu. Kosti si môže vygoogliť, nájde množstvo informácií na nete, youtube.

autor
29. jan 2025

Ďakujem za všetky tipy, popozeráme 🙂 tiež som rada, že to dcéru zaujalo, človek nikdy nevie, kedy sa aj takáto vedomosť môže zísť ❤️