Náročnosť gymnázií v Bratislave versus v menších mestách
Zdravím, je to pravda, že štúdium na gymnáziách v BA je náročnejšie než v menších mestách na Slovensku? Ďakujem
Podla mňa v každom meste ide o konkrétne gymnázium. Mala som možnosť chodiť na gymnázium v BJ a potom v BA. A nemám pocit, aby to v BA bolo náročnejšie. Všade máš učivo, ktoré musíš zvládnuť a veľa podľa mňa závisí aj od učiteľa. Ak máš napríklad učiteľa matematiky, ktorý nevie dané učivo vysvetliť, musíš si ho niekde dobrať sama, pripadne nájsť si doučovanie, tak je to pre teba samozrejme náročnejšie.
Nie, nie je to pravda.
Aj v Ba su ľahšie zvládnuteľné gymnázia ktoré brali dokonca decká s 3 a horšie....zopár spolužiačok dcéry tam chodí.
Všetko je individuálne treba si zistiť čítať recenzie, či výsledky žiakov z danej školy.
Dcéra chodí na Tomášikovu v Ba a tá je dosť náročná.
Decká odtiaľ odchádzajú pripravené na VŠ.
Syn tiež Ba ale biling.lyceum zdá sa oveľa menej narocne.
Nie je to pravda už len z toho uhla, ze BA je najväčšie mesto na Slovensku tak všetky ostatne mesta sú menšie 🤣🤦♀️ takže to by znamenalo, ze nikde by nemohla byt ani len na rovnej úrovni narocnost gymnazii 🤦♀️ všade v každom meste/okrese/kraji sú náročnejšie a menej odporúčam pozrieť hodnotenie gymnázii kde po minule roky bolo na najlepšie hodnotene gymnázium z Košíc.
@mamina0078 , dakujem za brilantnu logicku uvahu 😉. Vieme, ze vsetky mesta na SK su mensie ako BA, takze sa da vydedukovat, ze mensie mesta myslim ako mensie mesta vramci SK meritka. Cize nie KE, NR a podobne velke.

V Bratislave je vela gymnazii a kazde ma inu uroven, takze na Tvoju otazku sa neda jednoznacne odpovedat.