Nemám kamarátov
Ahojte už fakt neviem co robiť v septembri som nastúpila na novu školu a akosi si tu neviem nájsť kamarátku kamarátov.na základnej som sice tiež nikoho nemala okrem spolusediacej lenže to mi nevadilo pretože sme spolu chodili všade na výlety sme spolu sedeli a proste bola to moja dvojica s ktorou som si rozumela a mohla som jej povedať hocico.no tu na strednej proste žiadnu dvojicu nemám pretože všetci tu už tu svoju majú. Cez prestávku sa snažím vždy s niekym rozprávať ale je to ťažké keďže som skôr introvert no snažím sa a väčšinou to aj vyde a normálne sa bavíme lenže proste nikdy ma nikto nikde nezavola myslím ako keď sa ideme napríklad prejsť s celou triedou alebo proste len tak do partie nikto sa ku mne neprihovori prvý. A už tu proste je každý poskupinkovany a niekde zapada no ja nikde. Keď sa aj snažím do nejakej skupiny pridať väcsinou ma ignorujú keď poviem hocičo a začnú sa ďalej rozprávať bezo mňa. Mne by ani nevadilo ak by som nemala veľa kamarátov skôr mi vadí ze nemám tu moju dvojicu s ktorou by som mohla vždy rátať. Možno je to aj tým ze v poslednej dobe mam pocit ze akoby nie som sama sebou a vždy sa snažím napodobniť niekoho správanie aby som zapadla.a už akoby neviem nájsť sama seba proste mam pocit ze už ani neviem ako by som sa ja v určitej situacii chovala .snáď mi poradíte
Ďakujeem veľmi💖presne tak aj ja. Jeden deň úplne super a ďalší som stále sama. Ďakujem za rady, vyskúšam. Drž sa✊🏼✊🏼.
@zdenka_kr aj ty ❤️

@zdenka_kr ahoj za mňa je to teraz také ako na dráhe. Jeden deň je to super že si poviem že veď mám sa s kým rozprávať mám kamarátov s druhý deň som celý deň sama a nemám s kým byť cize je to také že vlastne sama neviem ale naučila som sa tým až tak netrapit prostene je s tými ľuďmi dobre s to že nemám najlepšieho kamaráta alebo že pre nikoho nie som prvou moznostou je už vedľajšie občas ma to síce vie poriadne potrápiť ale snažím sa na sebe pracovať a prekonávať taký ten strach riskovať. No a najviac mi asi pomohli podcasty úprimne o sebalaske seba rozvoji s takýchto veci proste skús sa zameriat hlavne na seba na to kým ty chces byť a nemaj veľké očakávania od veci. Užívaj si momenty a okamihy aj keby ich máš zažiť sama proste rob to čo ťa baví a neboj sa riskovať a prihovoriť sa k niekomu aj keď to nevíde nič sa nestane. Držím ti palce verim že sa to zlepší ❤️