icon

Nočný život teenagerov

zazka666
5. sep 2025
anonym_2e99c9
6. sep 2025

@zazka666 nočný život? To mali teenageri pred 10r naposledy nie?

luciq1
6. sep 2025

@zazka666 a otázka je aká?

anonym_67598b
6. sep 2025

Syn 16 rokov do 21 hod má vychádzky.V zime veľmi vonku nechodí.Cez prázdniny mal do 23:00.Ziadne diskotéky,ešte má čas.

anonym_bab439
6. sep 2025

@zazka666 Aký nočný život a veľmi široký pojem "teenager" keďže moji boli až od 14- 15 vyššie ..
Aký nočný život máš na mysli..🤔🤔 Moji v tom období žiadny nočný život nemali. Max.vecerny..

zazka666
autor
6. sep 2025

Ja sa všetkým ospravedlňujem. Ja som práveže hladala takú tematiku a nechtiac som založila tému ☀️🖐️

zazka666
autor
6. sep 2025

Ale keď som už nakusla. Mám 16, 5 ročného syna a včera ostal na diskotéke. Prišiel až rano. V noci som nespala. Tak som chcela vedieť, či v tom veku je to normálne. Vraj píl.len pivo a dával pozor na bývalú frajerku, ktorá tam bola tiež. Lenže ona prišla domov pred polnocou a syn spal u kamaráta v aute.

20erika07
6. sep 2025
@zazka666

Ale keď som už nakusla. Mám 16, 5 ročného syna a včera ostal na diskotéke. Prišiel až rano. V noci som nespala. Tak som chcela vedieť, či v tom veku je to normálne. Vraj píl.len pivo a dával pozor na bývalú frajerku, ktorá tam bola tiež. Lenže ona prišla domov pred polnocou a syn spal u kamaráta v aute.

@zazka666 syna sme 17,5rocneho pustili prvýkrát na disko, je zodpovedný, prišiel v poriadku. Od tých 17tich chodi von na dlhšie, ale väčšinou su u kamaráta na dvore. Ja som teda začínala ako 14rocna vymetavat diskotéky, kedysi sme mali na každom rohu, teraz u nas nie je nic, za zábavou musia cestovať.

anonym_b2ce53
7. sep 2025
@zazka666

@zazka666 ja od 14tich som chodila na diskoteky aj do polnoci a este sme sa flakali po vonku a to boli 80roky 20st

luciq1
7. sep 2025
@zazka666

@zazka666 ma povolené piť pivo ??
A to ze neprišiel domov, nemá stanovenú večierku?? Ci chodí si domov ako sa mu zachce ?? Prečo spal v aute ??

jananovotna88
7. sep 2025

Keď si spomeniem na môj teeneagerský vek tak nočný život boli najkrajšie spomienky, doteraz pri stretávkach na to spomíname. Vysvetlovanie rodičom, že na dlskotéke beží čas inak ako si to oni predstavujú. Koľko žuvačiek som vtedy vyžula😀 a to bolo v 90 rokoch , čo si myslím, že bolo nebezpečnejšie obdobie ako dnes.
Doprajme im to!
A 15 ročný má nočný život, ale z izby na mobile má kameru a cez to sa vyprávajú až takmer do rána😀

eva8
7. sep 2025
@zazka666

@zazka666 tiez by som celu noc nespala. Ja som sa so synom vo veku tvojho syna dohodla, ze mu budem volavat okolo pol jedenastej, ci je vsetko ok a kedy pride domov. Bol najmladsi zo spoluziakov, tak si v 17r. s nimi aj s nimi vypil. Bolo to pre mba trochu tazsie obdobie, co sa tyka chodievania von, pretoze som uzkostliva. .
Ale mam jedinecneho syna ❤️
V sucasnosti chodia mladi do podnikov. Ked brigaduju, tak robia aj dlho do noci. A potom sa vsetci stretnu a zacina "zivot".