Nasla si ho cez net,zevraj si pisali a volali 4 mesiace a teraz prisiel za nou.Nesuhlasim s tym ale ex jej to dovolil.Podla mna dcerka este nema na toto vek.Preto by ma zaujimalo od akeho veku vy tolerujete frajera vasim dceram.Dakujem.
Tiež som mala 13 a išlo mi na 14 ale že by ma lákal sex ??? Čo je toto za doba aby deťom rozkazovalo pomalí rodičovi .dúfam že si z rodného listu aspoň zamázala čo nemusel vidieť že si nechala len meno a dátum .. za ďalšie že deti by nemali mať zaheslovane telefóny.evidente máš problém fakt vo výchove lebo moja dcéra bude mať 12 a má zaheslovane a hesla som urobila ja a tak aj ostali či je to FB , ig samozrejme že má aplikácie na čet aj iné ale do všetkých mám prístup a telefón kontrolujem bez toho aby to vedela aspoň mám istotu že ak by aj niečo zle robila nevie že som to čítala . Na čase schmatnuť čo sa dá a riešiť atď a nevyhovarať sa že si na ne sama lebo môj manžel je mimo sk takže celá výchova detí je na mne a teda dcéra mi nerobí to čo robila tvoja napr v tých 10/11 rokoch .konečne sa treba postaviť na pevné nohy lebo sa teraz hojdaš na jojdačke
@apolka77 súhlasím presne tak nahlásiť a keď by sa zistilo a dokázalo že jej dcéra ho oklamala niesla by isto aj ona nejaké následky . Návšteva psychológa by bola isto a ja ako rodič nezvládnuteľného decká by som žiadala aby šla na určitú dobu do polepšovne
Ja som mala prveho priatela v 14 a boli sme spolu dva roky….
Veľmi nemám chuť už reagovať v tejto diskusii lebo stále si ideš svoje. Asi naozaj potrebujete aj s dcérou padnúť na hubu.
Nemáš chuť nič riešiť s policajtami pritom by to bola istota že chalan aj tvoja dcéra by mali riadny prúser ale uvedomujes si že aj ty lebo si rodič. Bojis sa pravde pozrieť do očí a v skutočnosti ignoruješ všetky rady a na všetko máš výhovorky . Tvoja dcéra je aj tvojim zrkadlom a pokiaľ sa ty nezmenis nezmení sa ani ona.
Ja som ti písala akoby som to riešila .
Policajti!
Psychológ pre vás obe
Bez mobilu
Iba škola a domov
Povinnosti , učenie, pomáhanie v domácnosti
A ako edukáciu by každý večer sedela a pozerala film so mnou o zneužitych, znásilnenych dievcatach proste dala by som jej taký psychologický masaker že by to tak ľahko nepredychala...ponúkla jej veľmi špinavú stranu sexu maloletých aj s následkami ...vie vôbec tvoja dcéra že môže otehotnieť? Hneď z prvého rázu? A keď by sa stalo čo by robila? Vie o tom že sa jej to vôbec nemusí páčiť?
Zrejme aj ty ako matka sa nemáš rada a mas nízke sebavedomie keď toľko ustupujes ...
Vezmi dcéru do polepšovne, nech vidí kde môže skončiť...ešte lepšie do osady kde sa každý s každým a v 14 je tam tehotných dosť...v chatrčiach, v špine, smradu, bez vzdelania a vyhliadok...
Tu presne platí "ohýbaj ma mamko, dokiaľ som len Janko..." moje deti mobily neheslujú, niektoré stránky majú zablokované, a mobil môžu vziať do ruky až keď majú hotové povinnosti