Od akého veku tolerujete dcére priateľa?

3. jan 2023

Nasla si ho cez net,zevraj si pisali a volali 4 mesiace a teraz prisiel za nou.Nesuhlasim s tym ale ex jej to dovolil.Podla mna dcerka este nema na toto vek.Preto by ma zaujimalo od akeho veku vy tolerujete frajera vasim dceram.Dakujem.

veronika1754
14. feb 2023

Tu presne platí "ohýbaj ma mamko, dokiaľ som len Janko..." moje deti mobily neheslujú, niektoré stránky majú zablokované, a mobil môžu vziať do ruky až keď majú hotové povinnosti

mariska1989
14. feb 2023

Tiež som mala 13 a išlo mi na 14 ale že by ma lákal sex ??? Čo je toto za doba aby deťom rozkazovalo pomalí rodičovi .dúfam že si z rodného listu aspoň zamázala čo nemusel vidieť že si nechala len meno a dátum .. za ďalšie že deti by nemali mať zaheslovane telefóny.evidente máš problém fakt vo výchove lebo moja dcéra bude mať 12 a má zaheslovane a hesla som urobila ja a tak aj ostali či je to FB , ig samozrejme že má aplikácie na čet aj iné ale do všetkých mám prístup a telefón kontrolujem bez toho aby to vedela aspoň mám istotu že ak by aj niečo zle robila nevie že som to čítala . Na čase schmatnuť čo sa dá a riešiť atď a nevyhovarať sa že si na ne sama lebo môj manžel je mimo sk takže celá výchova detí je na mne a teda dcéra mi nerobí to čo robila tvoja napr v tých 10/11 rokoch .konečne sa treba postaviť na pevné nohy lebo sa teraz hojdaš na jojdačke

mariska1989
14. feb 2023

@apolka77 súhlasím presne tak nahlásiť a keď by sa zistilo a dokázalo že jej dcéra ho oklamala niesla by isto aj ona nejaké následky . Návšteva psychológa by bola isto a ja ako rodič nezvládnuteľného decká by som žiadala aby šla na určitú dobu do polepšovne

wedwiolet
14. feb 2023

Ja som mala prveho priatela v 14 a boli sme spolu dva roky….

apolka77
15. feb 2023

Veľmi nemám chuť už reagovať v tejto diskusii lebo stále si ideš svoje. Asi naozaj potrebujete aj s dcérou padnúť na hubu.
Nemáš chuť nič riešiť s policajtami pritom by to bola istota že chalan aj tvoja dcéra by mali riadny prúser ale uvedomujes si že aj ty lebo si rodič. Bojis sa pravde pozrieť do očí a v skutočnosti ignoruješ všetky rady a na všetko máš výhovorky . Tvoja dcéra je aj tvojim zrkadlom a pokiaľ sa ty nezmenis nezmení sa ani ona.
Ja som ti písala akoby som to riešila .
Policajti!
Psychológ pre vás obe
Bez mobilu
Iba škola a domov
Povinnosti , učenie, pomáhanie v domácnosti
A ako edukáciu by každý večer sedela a pozerala film so mnou o zneužitych, znásilnenych dievcatach proste dala by som jej taký psychologický masaker že by to tak ľahko nepredychala...ponúkla jej veľmi špinavú stranu sexu maloletých aj s následkami ...vie vôbec tvoja dcéra že môže otehotnieť? Hneď z prvého rázu? A keď by sa stalo čo by robila? Vie o tom že sa jej to vôbec nemusí páčiť?
Zrejme aj ty ako matka sa nemáš rada a mas nízke sebavedomie keď toľko ustupujes ...
Vezmi dcéru do polepšovne, nech vidí kde môže skončiť...ešte lepšie do osady kde sa každý s každým a v 14 je tam tehotných dosť...v chatrčiach, v špine, smradu, bez vzdelania a vyhliadok...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz