icon

Odporučte najlepšie knihy na prípravu na maturitu

18. júl 2025

Ahojte , s ktorými knihami máte alebo skôr vaše deti dobrú skúsenosť V rámci prípravy na maturity? Hľadám niečo k dejepisu, slovenskému jazyku a literatúre a občianskej náuke.

autor
18. júl 2025

Takéto niečo myslím.

lukbe
18. júl 2025

Predpokladám, že na gymnáziu. Najlepšie sú poznámky od učiteľa, ktorý ich učil. A samozrejme učebnice. Učiteľ by mal žiakom povedať co presne ku ktorej téme patrí. Počas troch rokov by to už ziaci mali presne vedieť . Vo štvrtom len opakovať. Samozrejme, ak je ten vyučujúci dobrý.

autor
18. júl 2025
@lukbe

Predpokladám, že na gymnáziu. Najlepšie sú poznámky od učiteľa, ktorý ich učil. A samozrejme učebnice. Učiteľ by mal žiakom povedať co presne ku ktorej téme patrí. Počas troch rokov by to už ziaci mali presne vedieť . Vo štvrtom len opakovať. Samozrejme, ak je ten vyučujúci dobrý.

@lukbe študujem externe , vôbec sa nemôžem spoliehať na niečo od učiteľa.

lukbe
18. júl 2025
@anonym_autor

@lukbe študujem externe , vôbec sa nemôžem spoliehať na niečo od učiteľa.

@anonym_autor aha, tak to je iné, ale aj tak predsa chodíš na nejaké hodiny ci skusky. Učiteľ by ich mal poskytnúť. Aspoň ja som to tak robila.

autor
18. júl 2025
@lukbe

@anonym_autor aha, tak to je iné, ale aj tak predsa chodíš na nejaké hodiny ci skusky. Učiteľ by ich mal poskytnúť. Aspoň ja som to tak robila.

@lukbe chodím na skúšky. Ale to mi nestačí. Keby sa mám spoliehať na to, čo nám dá učiteľ trebárs z dejepisu tak som si istá, že nezmaturujem.

lukbe
18. júl 2025
@anonym_autor

@lukbe chodím na skúšky. Ale to mi nestačí. Keby sa mám spoliehať na to, čo nám dá učiteľ trebárs z dejepisu tak som si istá, že nezmaturujem.

@anonym_autor tak to je smutné. Ponúkam hodiny😉

autor
18. júl 2025
@lukbe

@anonym_autor tak to je smutné. Ponúkam hodiny😉

@lukbe ďakujem za ponuku, ale na súkromné hodiny ja nemám čas. Môžem študovať len doma po večeroch.Ja som si nejaké materiály našla aj sama, šla som podľa učebníc, ale aj tak by som rada nejakú knihu kde je to všetko spracované .

tortelinka
18. júl 2025
@anonym_autor

Takéto niečo myslím.

@anonym_autor táto nie je dobrá

autor
18. júl 2025
@tortelinka

@anonym_autor táto nie je dobrá

@tortelinka a vieš mi aj nejakú dobrú poradiť?

tortelinka
18. júl 2025
@anonym_autor

@tortelinka a vieš mi aj nejakú dobrú poradiť?

@anonym_autor moji maturanti používajú toto