Odporučte najlepšie knihy na prípravu na maturitu
Ahojte , s ktorými knihami máte alebo skôr vaše deti dobrú skúsenosť V rámci prípravy na maturity? Hľadám niečo k dejepisu, slovenskému jazyku a literatúre a občianskej náuke.
Predpokladám, že na gymnáziu. Najlepšie sú poznámky od učiteľa, ktorý ich učil. A samozrejme učebnice. Učiteľ by mal žiakom povedať co presne ku ktorej téme patrí. Počas troch rokov by to už ziaci mali presne vedieť . Vo štvrtom len opakovať. Samozrejme, ak je ten vyučujúci dobrý.
Predpokladám, že na gymnáziu. Najlepšie sú poznámky od učiteľa, ktorý ich učil. A samozrejme učebnice. Učiteľ by mal žiakom povedať co presne ku ktorej téme patrí. Počas troch rokov by to už ziaci mali presne vedieť . Vo štvrtom len opakovať. Samozrejme, ak je ten vyučujúci dobrý.
@lukbe študujem externe , vôbec sa nemôžem spoliehať na niečo od učiteľa.
@anonym_autor aha, tak to je iné, ale aj tak predsa chodíš na nejaké hodiny ci skusky. Učiteľ by ich mal poskytnúť. Aspoň ja som to tak robila.
@lukbe chodím na skúšky. Ale to mi nestačí. Keby sa mám spoliehať na to, čo nám dá učiteľ trebárs z dejepisu tak som si istá, že nezmaturujem.
@anonym_autor tak to je smutné. Ponúkam hodiny😉
@lukbe ďakujem za ponuku, ale na súkromné hodiny ja nemám čas. Môžem študovať len doma po večeroch.Ja som si nejaké materiály našla aj sama, šla som podľa učebníc, ale aj tak by som rada nejakú knihu kde je to všetko spracované .
@anonym_autor táto nie je dobrá
@tortelinka a vieš mi aj nejakú dobrú poradiť?
@tortelinka a vieš mi aj nejakú dobrú poradiť?

Takéto niečo myslím.