Ahojte ,mam otazku. Oplati sa dat odvolanie ked prijímajú 90 a som 36 pod čiarou???:((( je to moja vysnená škola:(((
vzdy je sanca...za vyskusanie nic nedas,len mozes ziskat...na druhej strane sa skus zamysliet,ze preco si skoncila,takto a ci realne mas na tuto skolu...lebo sa tam mozes,len trapit pocas studia...
@michi56782 ano,dcéra sla na bilingval a nakoniec posledný,koho vzali,bol na 50.mieste- brali 30
@michi56782 samozrejme, nemáš čo stratiť, nič neriskuješ
@jarmila2010 no problém hlavne bol že keď píšem hocijaký "Dôležitý test" tak som strašne nervózna a neviem sa sústrediť....a osobne si myslím že celkom dobre sa učím a chápem rýchlo učivá..
Podaj odvolanie, určite sa to oplatí. Pri 90 prijímaných móže veľa detí ísť na druhú školu, lebo ich prijali na dve školy. Takže šanca na prijatie po odvolaní je.
@uhnakova už som aj podala len som chcela vedieť ze ci mam šancu ,ďakujem za odpoveď 🙂
@stefi_k pravda uz som aj podala ,len som chcela zistit ze ci mam šancu ,diky za odpoveď :D
Šancu máš. Ale podľa mňa nie veľkú.
@michi56782 ešte mam otázku, do kedy by malo prísť ze ak ma príjmu ?
@michi56782 tak,je to na tebe...ale tych narocnych skusok(aj testov)bude pribudat a ty sa s tym budes pasovat...kazdopadne ,drzim palce,nech sa ti splnia vsetky tvoje sny😉
@michi56782 asi hovoris o gymku v Stiavnici. Tak to bude takmer u vsetkych prva volba, takze podla mna velmi mala sanca, ze 36 ziakov nepotvrdi nastup... ale za skusku nic nedas
@nelca84 myslím gymko vo zvolene.
@michi56782 aha, lebo si ta pamatam z temy o gymku v Stiavnici, tak potom neviem, ale ako pisem, tak za pokus to stoji
Nadej zomiera posledna.Urcite podat.
@michi56782 Určite podajte odvolanie.Nic tým nestratite, môžete len získať.Drzim palce
@michi56782 taktiež sa tam hlásim počula som od učiteľa ktorý je v kontakte s učiteľmi z gymzv že minulý rok bola jedna 170. v poradí na tejto škole a na odvolanie ju nakoniec zobrali. máš dosť dobrú šancu a väčšiu než ja keďže ja som aj 60. pod čiarou... 🥲
@unkraut2564 prijali ma!!!;;) dáš to!!
@michi56782 PRIJALII MAAA!! Takže aj keď ste ďalej pod ciarov...NEVZDAVAJTE NADEEJ!!!;)))
@michi56782 super! Gratulujem😊
@michi56782 Gratulujem, gymazistka🙂
píše sa pod čiarou s u😉
Gratulujem ti. Drž sa
@michi56782 gratulujeeeem!! no mne neprislo este nic ja mam z tohto dost zly pocit...
@michi56782 gratulujem
Nic nestratis ked ho podaš, alebo ?