icon

Problémová skoro dospelá dcéra

bubulacikkk
29. jún 2021

Ahojte mam skoro dospelu dceru vychovavala som ju sama pracovala aby jej nic nechybalo od jej roka cca od6rokoch som si nasla vztah mam zneho dve deticky dcera bola odmala terperamentna velmi inteligentna uci sa na gymnazium same 1.ked mala asi12sikanovali ju deti chcela sa otravit prekonali sme to zmenili skolu a navstevovali psychiatra bola snou tazka praca a aj dodnes je vybuchy zlosti hnevu potom prejavy lasky nebolo to lahke ale teraz ked ide do dospelosti som myslela ze mame to zle za sebou...opravim to nebola problemova nikam sa neflakala diskoteky fajcenie pitie nic take akurat nemala hranice ked sa bavila s dospelym a seberovnym nikdy nemala poriadnu kamaratku ani nema ked nieco bolo prisla zamnou a riesili sme dodnes je stym ze si ide za svoijim tym ze je temperamentna obcas v skole problem ale jedna ucitelka povie ze je spravne ze sa bije za pravdu ak vie ze ju ma druha ju zato nazve drzou....ale k veci ma priatela zpociatku sa mi zdal v poriadku nebol s nasho mesta a tak som z casu na cas dovolila aby sla piatok sobota tam s tym ze ju vzdy vecer do22musel priniest....stale bola nervozna ze snim nieje a podobne jeho mama moju dceru nema rada co netajila ani mne do spravy ze s ich vztahom nesuhlasi dodnes nevien preco.ja som ho brala za dobreho slusneho chlapca az raz. ...zase mala dcera sceny ako je snim malo a uz to nedava proste sa zbalila a odisla ked som volala nech ju hned donesie domov ako si dovolili utiect ma pourazal dodnes neviem preco a aj tak isla na druhy den som to nevydrzala a volala policiu kazalai prist prisla som a az tak ked jej policajt volal slubila ze pojde somnou ak ponu pridem.prisla som a hned mi vylricala ze ma skoro18a aj tak zanim potom pojde nezmohla som sa na slovo na neho som bola neskutocne nahnevana nasval ma klamatkou ze ju vyhadzujem aj ked nebiem preco ked utiekla.....dva dni potom ako bola doma sa ospravedpnila ze to prehnala mrzi ju to lubi ma a uz to neurobi. To je jej den tak den tak...navrhovala som zas navstevu psychiatra ak je nieco co mne nechce povedat jasne odmietla...o tyzden som zistila ze ten jej si v nasom meste 300,metrov od nas prenajal byt...a uz to islo mama mozem cez tyzden byt snim do22ked pridem zo skoly budem ti pomahat aj s detmi a vikendy by som spala tam prosim .ja hlupa som sa bala ze ju stratim zas suhlasila som ..teraz sa to vymyka kontrole o15pride hned ide tam je tam do22,.. nepomaha mi doma ani s detmi ako soubila od piatou do nedele ju nebidim vibec..ked som povedala ze stym nesuhlasim ze proste to tu ani nemusi byt zas som si vypocula aka som nechapava...ze skratka ona tam chce byt pooovicu tyzna pleskla dvermi a o22prisla a rakto je to kazdi den viem pohnojila som to tym ze som to dovolila ...reci ako som mama jedina co nekaceptuje ze je skoro dospela ze ostatne mamy to neriesia a nevadi im to..cele noci nespim ona nekomunikuje somnou priatela nebere odmala ako autoritu moji rodicia sa nanu hnevaju a ja sa neviem s mojim zdravotnym stavom ustredit na pracu derti starsi ma11a kednsom v prsci je snim on stara sa o neho uz som rezignovala snazila som sa jej vsetko dat poradit pomoct vzdy prinej stojim...ked som povedala nech sa teda zbali a ide predstavte si nesla....ale tie jej vylevy ked vecer pride....nezposnavam ju ..netrapi ju nic nikto....neviem co mam robit uz.
vsetkoo dat Lzlym str

Strana
z3
janetinka27
30. jún 2021

@bubulacikkk tak mala by mat urcite respekt pred tebou a domace povinnosti, zodpovednost. ze bude mat 18? akoze vek by mala, ale hlavicka este nedorastla... tiez som mala taku kamaratku, co len u frajera sa presusala a domov sa chodila iba najest a doniesla spinave pradlo, vyuzivala rodicov, doma nic nerobila, mali morky, prasa, polia, oni sa tam potili a ona potom len doma vyjedala co mohla. jasne, ze pre rodicov bola milovana dcera a oni boli pre nu vzduch, lebo bola sebec a len vyjedala hrozienka.
tiez som mala 18 a aj frajera, ale aj povinnosti a zodpovednost.

bubulacikkk
autor
30. jún 2021

@janetinka27 presne mala by sa spamätat...zle sa bude v zivote mat ked nebude mat zodpovednost za nic

janage
1. júl 2021

@bubulacikkk mozno som nepostrehla, písala si, že otec mladších deti v noci robí taxikára a cez deň spí. Ak, ale odchádza z domu hodinu pred Tebou, tak ty prichádzaš kedy domov? Určite by som 10 ročného nenechala strážiť 5 ročného. To nemáš, susedu, kamošku niekoho dospelého? Naozaj nemôže muž odijst o tú hodinku neskôr?
A slečne zadaj povinnosti ako baby písali. Ak ich nebude plniť, nech ju živí frajer.
Ja by som prostriedkami to stráženie, medzi 3 ľudí. Otca deti, susedu napr. a mladú. To by vyšlo 1,2 dní na jedného v týždni.

Strana
z3