icon

Prvý deň na strednej

sasculda
30. aug 2023

Ahojte čaka ma prvy rocnik strednej😰. Chcem sa spytat ma ist prvy den so mnou aj rodič? Alebo mozem ist aj sama🫤.

Strana
z2
limoncino
30. aug 2023

Ak chces aby tam mamina išla s Tebou, nech ide. Nič na tom nie je, nebudeš tam jediná s rodičom, neboj sa. Aspoň Ti pomôže nájsť triedu, do triedy s Tebou ísť nemusí a počká Ta, ten prvý deň býva krátky. Držím palce v štúdiu.
P.S. ta kerka je pekná

sasculda
autor
30. aug 2023

@h2 na profilovke som ja🙃, a ja som sa spytala normalnu otazku na ktoru som čakala normlane odpovede no niektory si tu idu ozaj honkať ego. Pekny den aj vam

sasculda
autor
30. aug 2023

@limoncino ďakujem😁

aduskatt
30. aug 2023

Ja som sa pýtala syna, či chce, aby som išla. Povedal, že nie a bolo to jasné🙂

markus1
Odpoveď bola odstránená
h2
30. aug 2023

@sasculda Ja som ti odpovedala. K tej fotke, naozaj sa nemôžeš diviť, že je nám zaťažko uveriť, že je na nej dievča, čo práve skončilo základnú školu a pýta sa, či má ísť v prvý deň na strednú školu sama, alebo s mamkou.

ivett1
30. aug 2023

V pohode, nie je pravidlo, že musí ísť s tebou rodič...s dcérou sme nešli lebo išla s už s kamoškou, ktorá tam tiež nadtupivala a so synom ideme lebo tam nikoho nepozná a ešte nepozná poriadne ani trasu do školy😊

saxana000
30. aug 2023

Mama isla so mnou ale ja som hned po ceste zo skoly nastupila do nemocnice na planovane vybratie mandli v 40 kach horuckach so silnym zapalom.bolo treba riesit to s ucitelom.keby som ok idem sama urcite.

elanor
30. aug 2023

@sasculda ked som isla svojho casu na strednu, prvy den ma viezli nasi autom. Isiel aj otec aj mama. Do skoly som samozrejme isla sama. Rodicia si na ten den zariadili nejake vybavovacky v meste. Cize ja som cupitala do skoly, oni po svojom, a potom sme sa stretli, dovybavovali a hajde autom domov.
Potom uz som chodila normal busom sama, resp.s kamoskami.
Takze kludne dajte doma debatu ako si to predstavuje doma, ci ty chces mat rodica sebou, ale ci oni chcu ist, a pockaju ta vonku pred budovou.

estellas
Autor odpoveď zmazal
estellas
31. aug 2023

@januska12323 Na našej škole bolo hneď prvý deň rodičovské združenie a musia tam byť rodičia.

estellas
31. aug 2023

@sasculda Ja som nedávno končila strednú a rodičia museli byť povinne všetci prítomní v prvý deň, lebo bolo rodičovské združenie ale nie je to tak na všetkých školách. Keď je v pozvánke napísané že musa tam byť aj rodičia tak choď s rodičmi aké nie je tak nemusíš ísť.

Strana
z2