Psychológ bez rodičov, keď nemám 18 rokov
Máte niekto skúsenosť s návštevou psychológa keď nemám 18? Bez vedomia rodičov a najlepšie aby to platila poisťovňa...
Skus cez skolu. Tam by to mohlo ist cez poistovnu a bez rodicov.
Skolsky psychodog ta zoberie bez doprovodu rodicov
Skús tu, da sa tu chatovat. Myslím, že na klasické sedenie bez súhlasu zákonného zástupcu tá nikto nezoberie
@pribinak mám veľmi negatívnu skúsenosť s nimi, určite by som sa pozrela po niekom inom
ak sa nič nezmenilo, tak ak máš už viac ako 16, môžeš svojho lekára navštíviť bez sprievodu rodiča. Lekár ti dá výmenný lístok a s tým pôjdeš k psychológovi. Keď máš výmenný lístok, ide to automaticky cez poisťovňu - ale rozhodne by som radšej zavolala psychológovi vopred a povedala mu, prečo to nechceš riešiť s rodičom, psychológ ťa najlepšie navedie, ako máš postupovať.
Mimochodom, ja keď som bola s dcérou u psychologičky, mala 10 rokov, ale do ordinácie šla iba ona - mňa nechala psychologička čakať v čakárni, takže všetko, čo bolo povedané vo vnútri, zostalo medzi dcérou a psychologičkou.
@skylarka001 ja naopak som bola celý čas so synom v ambulancii a všetko som počula, čo mi ani doma nepovedal, ktovie či má každý iný postup.
@chupakabra ako negatívnu prosím? Nechceli pomôcť alebo zle pomohli ?
@skylarka001 ku psychologicke netreba výmenný lístok, treba len pozisťovať, ktoré ambulancie za terapie neberú peniaze resp. Idú cez poisťovňu.
@klip0 nechcem písať takto verejne je to dosť súkromné .
@martul keď bola menšia a tiež raz potrebovala psychológa, tak to som šla s ňou, psychologička chcela vedieť informácie aj odo mňa. Ale keď mala tých desať, už to bolo súkromné

Myslím, že s maloletým by mal byť zákonný zástupca, ktorého psychológ upovedomí o dalších postupoch (ak sa jedná o nejaké ťažšie prípady, inak by mal dodržať dôveru medzi vami) a ktorý je za teba finančne zodpovedný.
Iné je to u školského psychológa.