Ruské gymnázium
Syn si dal prihlášku na ruské bilingválne gymnázium.Bavia ho jazyky a chcel ďalší...prijímačky hovoril, že boli ľahké, ale stretla som sa s posmeškami, že zbytočná škola Rusko bude odpisane, nikto s nimi nebude spolupracovať ..čo spraviť, keď ho príjmu vybrať si iné na ktoré spraví prijímačky?
Teraz pozerám, že Váš ide asi na Horvátha, tam trebalo ísť osobne. Majú to v novinkách. Môj syn ide na Einsteinovu.
Môžem sa opýtať ako ste spokojní s tým ruským gymnáziom?
@miiska syn je spokojný.Jazyk ho veľmi baví aj má dobré známky z iných predmetov.Ucitelia tiež.Nemam čo by som vytkla.Pytaj sa
Ruský sa nehovorí len v Rusku. Čo by som ja dala za to keby som sa jej viac venovala,teraz by som ju zúročila.
Ďakujem za odpoved. No ešte ma zaujíma koľko hodin majú angličtinu…
@miiska ahoj, syn je spokojný, učitelia fajn,ma skvelú triednu, takú erdeg babu, ale podľa mňa spravodlivu 😁Rustinu sa učil prvé tri mesiace intenzívnejšie aj doma, pretože azbuka, nový jazyk... Ale potom mu to išlo už samé, doma sa učí minimálne a známky ma dobre a to že není žiadny génius 😉. Rad tam chodí, sú fajn kolektív.
Ahojte, viete mi niekto poradiť, odporucit, ktorý z gymnázií s bilingvalnym štúdiom RJ je lepší? Horvátha alebo Einsteina? Aké sú šance? Na jeden prijímajú 30, na druhý 60 deti. Ďakujem pekne.

ahoj, nám cez edu prišlo, že máme poslať vypísané potvrdenie o nástupe, to som aj poslala a škola nástup potvrdila, to vidím cez edu. O potvrdení o nástupe osobne nevidím nič.