icon

Ruské gymnázium

6. máj 2022

Syn si dal prihlášku na ruské bilingválne gymnázium.Bavia ho jazyky a chcel ďalší...prijímačky hovoril, že boli ľahké, ale stretla som sa s posmeškami, že zbytočná škola Rusko bude odpisane, nikto s nimi nebude spolupracovať ..čo spraviť, keď ho príjmu vybrať si iné na ktoré spraví prijímačky?

Strana
z3
biba12
25. máj 2022

ahoj, nám cez edu prišlo, že máme poslať vypísané potvrdenie o nástupe, to som aj poslala a škola nástup potvrdila, to vidím cez edu. O potvrdení o nástupe osobne nevidím nič.

biba12
25. máj 2022

Teraz pozerám, že Váš ide asi na Horvátha, tam trebalo ísť osobne. Majú to v novinkách. Môj syn ide na Einsteinovu.

97tomi
Odpoveď bola odstránená
miiska
18. máj 2023

Môžem sa opýtať ako ste spokojní s tým ruským gymnáziom?

miiska
18. máj 2023

@biba12 ahoj môžem sa opýtať ako ste spokojní s gymnaziom Einsteinova - rusky bilingvaln program?

autor
18. máj 2023

@miiska syn je spokojný.Jazyk ho veľmi baví aj má dobré známky z iných predmetov.Ucitelia tiež.Nemam čo by som vytkla.Pytaj sa

kamatopo
18. máj 2023

Ruský sa nehovorí len v Rusku. Čo by som ja dala za to keby som sa jej viac venovala,teraz by som ju zúročila.

miiska
19. máj 2023

Ďakujem za odpoved. No ešte ma zaujíma koľko hodin majú angličtinu…

biba12
7. jún 2023

@miiska ahoj, syn je spokojný, učitelia fajn,ma skvelú triednu, takú erdeg babu, ale podľa mňa spravodlivu 😁Rustinu sa učil prvé tri mesiace intenzívnejšie aj doma, pretože azbuka, nový jazyk... Ale potom mu to išlo už samé, doma sa učí minimálne a známky ma dobre a to že není žiadny génius 😉. Rad tam chodí, sú fajn kolektív.

biba12
7. jún 2023

@miiska Anj dve do týždňa prvý rok, sjl, matika tiež dve do tyzdna, tvorba projektu a prezentačné zručnosti, etika, TV, globálne vzdelávanie, ruština 17h.

bleelka
9. nov 2024

Ahojte, viete mi niekto poradiť, odporucit, ktorý z gymnázií s bilingvalnym štúdiom RJ je lepší? Horvátha alebo Einsteina? Aké sú šance? Na jeden prijímajú 30, na druhý 60 deti. Ďakujem pekne.

Strana
z3