Na skole som 88. pod ciarou, podali sme odvolanie len tak keby nieco, pochybujem ze to nieco urobi ale zaujima ma ci niekoho vzali z takeho nizkeho miesta.
@mamina7070 mam inu moznost, som tam aj prijata, tam ma vzali bez prijimaciek za monitor, sem beru 90. bola som v poradi 178.
Nie. Nemáš šancu. Ber tú druhú školu. A ešte v BA. Ak je to gympel, tak už dupľom.
@bananamilk tak to nic ako odvolanie si daj ale vezmi tu druhu skolu
Šanca takmer 0
mizerná šanca
hlavne co je to za skola a kde sa nachadza...viem ze v NZ pred dvoma rokmi na Elektro brali i z takeho poradia...tento rok uz ale nie...zavisi co to je za skola, kolko deti beru...skor odporucam ten trik vziat druhu skolu a potom pekne napisat na tu prvu - oni maju par miest ktore vyplnia a ak budes rychly/a ta vezmu (viem o 3 detoch co takto presli z odbornych skol na gympel)
u nas min rok gympel bral 130 deti a nakoniec vzali aj dieta ktore bolo 228 v poradi, poposuvalo sa to, vela deti vzalo inu skolu a tento rok je v tom gulas, v prvotnych cislach boli aj deti co prijali talentovu skolu, Prislo nam rozhodnutie neprijaty na 214 mieste a o dva dni vysiel zoznam na web a tam zrazu bola o 60 miest vyssie. A dnes na odvolanie nas vzali , takze min za odvolanie nic nedas
a kolko beru? mas aj inu moznost ako toto?