Školské tašky pre dievčatá na druhom stupni základnej školy
Akú tašku do školy nosia vaše pubertiačky? Druhý stupeň zš. Kľudne dajte linky. Ďakujem.
pubertiak ti sám povie, a v podstate, čo majú jeho spolužiaci, moja má čiernu, čierna musí byť všade, mikina, bunda, má čierny s vreckom kockovaným VANS
https://www.aboutyou.sk/p/vans/batoh-old-skool-...
Ja čo som videla tak to boli skôr kabelky ako školské tašky..
no moja 14, cochvila 15r tasku vobec neriesi, nosi uplne klasicku od Topgalu...ako nie je uz detska, ale zasa nie je cierna (tusim fialovo modra s kvietkami, uz asi nie je v ponuke, ma ju treti rok)
Inac aj moj 2hak na SS ma Topgal tusim ten batok tmavomodry
17 rocna nejaky ruksak...neviem, aka je ti znacka, teraz sa tak dost medzi mladymi nosia.
taky ten obdlznik, co sa hore roluje
18 rocna, neznackovy ruksak z amazonu. Uplne jednoduchy cierny, viackomorovy, len so ‘zlatymi’ zipsami.
Staršia na 2. stupni mala vans taky čierny s kvietkami. Teraz ma north face objednávali sme z Ameriky na vianoce. A mladsia síedmacka ma adidas
čierny Vans ruksak celý druhý stupeň
Moj je este len 5tak ma topgal. Ale co vidim dievcata starsie 2hy stupen vetsinou maju cierne batohy a vans vetsinou
Topgal. Taká kocka už vie povedať, čo nosia spolužiačku a hlavne čo ona preferuje.
Obyčajný čierny ruksak nike. Ta fajka je biela.
@ankare aj ja ale keď som prišla pred pár rokmi na ZŠ pozrieť moju pani učiteľku dievčatá boli s kabelkami, prsia von z croptopov, zmachlené aj gélové nechty ich malo veľa. No čo už. Ja by som svoje dieťa takto do školy nepustila. Lebo to tam podľa mňa nepatrí
U nás normálne ruksaky (nike, Reebok), kabelky som teda žiadnej nevidela a líčenie a oblečenie upravuje školský poriadok.

Druhý stupeň ZŠ. To už damicky dnes nosia kabelky čo som videla...