icon

Školské tašky pre dievčatá na druhom stupni základnej školy

20. máj 2025

Akú tašku do školy nosia vaše pubertiačky? Druhý stupeň zš. Kľudne dajte linky. Ďakujem.

nin12345
20. máj 2025

Druhý stupeň ZŠ. To už damicky dnes nosia kabelky čo som videla...

carrot_apple
20. máj 2025

pubertiak ti sám povie, a v podstate, čo majú jeho spolužiaci, moja má čiernu, čierna musí byť všade, mikina, bunda, má čierny s vreckom kockovaným VANS
https://www.aboutyou.sk/p/vans/batoh-old-skool-...

tomika01
20. máj 2025

Ja čo som videla tak to boli skôr kabelky ako školské tašky..

stvura
20. máj 2025

no moja 14, cochvila 15r tasku vobec neriesi, nosi uplne klasicku od Topgalu...ako nie je uz detska, ale zasa nie je cierna (tusim fialovo modra s kvietkami, uz asi nie je v ponuke, ma ju treti rok)
Inac aj moj 2hak na SS ma Topgal tusim ten batok tmavomodry

nyusika
20. máj 2025

17 rocna nejaky ruksak...neviem, aka je ti znacka, teraz sa tak dost medzi mladymi nosia.
taky ten obdlznik, co sa hore roluje

guudy
20. máj 2025

18 rocna, neznackovy ruksak z amazonu. Uplne jednoduchy cierny, viackomorovy, len so ‘zlatymi’ zipsami.

memma
20. máj 2025

Staršia na 2. stupni mala vans taky čierny s kvietkami. Teraz ma north face objednávali sme z Ameriky na vianoce. A mladsia síedmacka ma adidas

louise
20. máj 2025

čierny Vans ruksak celý druhý stupeň

slavomira236
20. máj 2025

Moj je este len 5tak ma topgal. Ale co vidim dievcata starsie 2hy stupen vetsinou maju cierne batohy a vans vetsinou

mantilka
20. máj 2025

Topgal. Taká kocka už vie povedať, čo nosia spolužiačku a hlavne čo ona preferuje.

gabika99
20. máj 2025

Obyčajný čierny ruksak nike. Ta fajka je biela.

ankare
21. máj 2025
@tomika01

Ja čo som videla tak to boli skôr kabelky ako školské tašky..

@nin12345
@tomika01
Bože, vraj kabelky. 😳 Ja som ešte aj na VŠ ruksak na chrbte nosila. 😅

nin12345
23. máj 2025
@ankare

@nin12345
@tomika01
Bože, vraj kabelky. 😳 Ja som ešte aj na VŠ ruksak na chrbte nosila. 😅

@ankare aj ja ale keď som prišla pred pár rokmi na ZŠ pozrieť moju pani učiteľku dievčatá boli s kabelkami, prsia von z croptopov, zmachlené aj gélové nechty ich malo veľa. No čo už. Ja by som svoje dieťa takto do školy nepustila. Lebo to tam podľa mňa nepatrí

michaela329
23. máj 2025

U nás normálne ruksaky (nike, Reebok), kabelky som teda žiadnej nevidela a líčenie a oblečenie upravuje školský poriadok.