Som tehotná v 16: Ako zvládnuť situáciu?
Ahojte všetci, príde mi ako blbosť to sem písať ale potrebujem rady. Som tehotná v 16 rokoch, priateľa mám už od 11rokov stáleho, sme spolu šťastný a rozhodli sme sa dieťa si nahať, mamina to zoberie dobre ale bojím sa reakcie otca môjho. :( A hlavná vec čo mi ide hlavou je že ako to prebieha s doktormi a vyšetreniami, školy a pôrodu… Ak tu je voláka dobrá duša s podobným niečím budem rada za vaše rady. Ja som zúfalá bojím sa ako ma ľúbia budú vnímať :( Ale dieťa si zobrať nenechám !
no nesedi mi ten pribeh. Posledny prispevok autorky: Este su aj dobre na tom financne (v takom veku asi vdaka rodicom),
este to mala dokonca aj na pamati predtym ako zasunul.
Cize zrazu je z toho ako keby aj nieco planovane, racionalne rozhodnutie.
Hoci uvodny prispevok naznacuje, ze doslo k tomu omylom, a teraz sa boji reakcie otca .... ?
Preco sa hnevas ? Napriklad ja a este niekto sme sa normalne spytali ze kde budete byvat
všetko vymazané,teraz neviem,o čom je táto telenovela
@rozculena Tiež som sklamaná, človek odloží na 8 hodín telefón a potom mu ujde koniec 😂😂
A v koho detskej izbe teda plánujú bývať? 😏
@123profil321 ale aspoň nie sme závislé na MK,ako tá v tej jednej téme dnes
@aaaaanonym kontaktuj Poradnu Alexis. Vsetko potrebne ti vysvetlia bezplatne. www.alexisporadna.sk
@aaaaanonym No možno budem za zlú, ale v tomto prípade by som uprednostnila interupciu... Najskôr to utekaj povedať mame, tá už to s otcom nejako porieši. Na dieťa máte ešte dosť času.
@dankamg No tak v jednom máš pravdu. Naozaj si hnusná.
Ahoj mladá mamička, ako sa tvoja situácia vyvíja?

Hmm, žeby prázdniny a deti sa už nudia?
@autorka, keby si to napísala aspoň tak, že to bude logicky uveriteľné. Prepáč, ale neverím, že je pravda, čo píšeš. V prvom príspevku napíšeš, citujem: "...mamina to zoberie dobre ale bojím sa reakcie otca môjho..." a v ďalšom, opäť citujem: "...(14 rokov som mala kedy som začala byť sama ) bývam sama (teoreticky {bez rodičov})...". Tie vety si teda dosť odporujú🙄
No a ak by to bola pravda (o čom stále pochybujem), opäť citujem: "...ja viem aká bude realita a viem že to bude ťažké ale vyspela som psychicky..." - ubezpečujem Ťa, že ani v najhoršom sne si nevieš predstaviť, aká bude realita.
Mimochodom, koľko rokov má priateľ, keď píšeš, že chodí posledný rok do školy (posledný na strednej, či VŠ)? A kde chcete bývať?