icon

Som tehotná v 16: Ako zvládnuť situáciu?

aaaaanonym
2. jan 2025

Ahojte všetci, príde mi ako blbosť to sem písať ale potrebujem rady. Som tehotná v 16 rokoch, priateľa mám už od 11rokov stáleho, sme spolu šťastný a rozhodli sme sa dieťa si nahať, mamina to zoberie dobre ale bojím sa reakcie otca môjho. :( A hlavná vec čo mi ide hlavou je že ako to prebieha s doktormi a vyšetreniami, školy a pôrodu… Ak tu je voláka dobrá duša s podobným niečím budem rada za vaše rady. Ja som zúfalá bojím sa ako ma ľúbia budú vnímať :( Ale dieťa si zobrať nenechám !

Strana
z4
sovica
3. jan 2025

Hmm, žeby prázdniny a deti sa už nudia?
@autorka, keby si to napísala aspoň tak, že to bude logicky uveriteľné. Prepáč, ale neverím, že je pravda, čo píšeš. V prvom príspevku napíšeš, citujem: "...mamina to zoberie dobre ale bojím sa reakcie otca môjho..." a v ďalšom, opäť citujem: "...(14 rokov som mala kedy som začala byť sama ) bývam sama (teoreticky {bez rodičov})...". Tie vety si teda dosť odporujú🙄
No a ak by to bola pravda (o čom stále pochybujem), opäť citujem: "...ja viem aká bude realita a viem že to bude ťažké ale vyspela som psychicky..." - ubezpečujem Ťa, že ani v najhoršom sne si nevieš predstaviť, aká bude realita.
Mimochodom, koľko rokov má priateľ, keď píšeš, že chodí posledný rok do školy (posledný na strednej, či VŠ)? A kde chcete bývať?

romino
3. jan 2025

no nesedi mi ten pribeh. Posledny prispevok autorky: Este su aj dobre na tom financne (v takom veku asi vdaka rodicom),
este to mala dokonca aj na pamati predtym ako zasunul.
Cize zrazu je z toho ako keby aj nieco planovane, racionalne rozhodnutie.
Hoci uvodny prispevok naznacuje, ze doslo k tomu omylom, a teraz sa boji reakcie otca .... ?

aaaaanonym
autor
Autor odpoveď zmazal
aaaaanonym
autor
Autor odpoveď zmazal
ivik4
3. jan 2025

Preco sa hnevas ? Napriklad ja a este niekto sme sa normalne spytali ze kde budete byvat

rozculena
3. jan 2025

všetko vymazané,teraz neviem,o čom je táto telenovela

123profil321
3. jan 2025

@rozculena Tiež som sklamaná, človek odloží na 8 hodín telefón a potom mu ujde koniec 😂😂

evaachesa
3. jan 2025

A v koho detskej izbe teda plánujú bývať? 😏

rozculena
3. jan 2025

@123profil321 ale aspoň nie sme závislé na MK,ako tá v tej jednej téme dnes

123profil321
Autor odpoveď zmazal
sovica
4. jan 2025

@ivik4 Čo autorka nakoniec napísala? Podľa Tvojej reakcie vidím, že si to stihla prečítať. Ja som sa na MK dostala až teraz a všetky príspevky autorky zmazané🙄

ivik4
4. jan 2025

@sovica nic take, ze jej frajer sa o nich postara, este doraba skolu a aj zaraba popri nej. A ze sa boji len vysetreni,ako budu na nu pozerat doktori ked je tak mlada

sovica
4. jan 2025

@ivik4 Aha, takže vlastne nič k veci. Aj tak mi to pripadá ako vymyslená téma.

zuzinabila
4. jan 2025

@aaaaanonym kontaktuj Poradnu Alexis. Vsetko potrebne ti vysvetlia bezplatne. www.alexisporadna.sk

dankamg
4. jan 2025

@aaaaanonym No možno budem za zlú, ale v tomto prípade by som uprednostnila interupciu... Najskôr to utekaj povedať mame, tá už to s otcom nejako porieši. Na dieťa máte ešte dosť času.

evaachesa
4. jan 2025

@ivik4 a na to už myslela ako na ňu budú pozerať ľudia keď už bude mať dieťa? 😅

maja22
4. jan 2025

@dankamg Ano, si za zlu. Zabit si vlastne dieta moze byt trauma na cely zivot, toto nikomu nerad, lebo to vobec nie je bezbolestne riesenie, ako si mozno myslis.

andrea2667
14. jan 2025

@dankamg No tak v jednom máš pravdu. Naozaj si hnusná.

andrea2667
14. jan 2025

Ahoj mladá mamička, ako sa tvoja situácia vyvíja?

Strana
z4