icon

Urobila som chybu vo výchove syna?

17. jan 2025

Dlho som váhala či napísať.
Mám také starosti v posledné dni. Isla som predvčerom aj s plačom spat .
Tak v rýchlosti vysvetlím.
S mužom sme 22 rokov spolu a jeden 17r syn
Problém je syn.
Už sa s ním vôbec nedá rozprávať.... Ja chápem že má 17 a je pubertiak. Vždy som bola kamaratska voči nemu. ( možno to je teraz problém) Mne je tak ťažko z toho.
S mužom sa nepohodli a od vtedy je doma dusno.
Neviem na koho strane byt.
Lebo si myslím že nič také mu syn nepovedal, ale chápem že každý sme iný a veci vidíme inak. Muž sa nazlostil a poslal ho do izby a že on s ním skončil....
Na druhý deň sme prišli obaja z práce rovnako,stretli sme sa v pivnici, dúfala som že sa to nejak utrasie a hneď začal že už ju nikdy nedá jesť.... A keď bude mať 21 tak pôjde z domu nech sa naučí.
Mňa to nasralo a odišla som z pivnice.
Neviem či je to fakt len puberta alebo som urobila chybu pri výchove. Som z toho smutná a slzy v očiach nám a teraz.

Strana
z5
doriiis
17. jan 2025

A nacom sa pochytili?

autor
17. jan 2025

@doriiis úplná blbosť.
Cvičia doma. Muž mu povedal že má ísť dvíhať činky. Syn na to že aké,muž zas len činky povedal, nič konkrétne, ja som z toho tiež nevedela čo má robiť.
No syn zas nemusel rýpať a mohol ísť k cinkam a dačo začať. Alebo sa pýtať konkrétne...
No úplne prkotina.

koniarova
17. jan 2025

Nemáte problém, vyrobíte problém.

gelifil
17. jan 2025

A on co mu rozkazuje, co ma robit?...problem bude muz...

autor
17. jan 2025

@gelifil tak on je tréner, cvičil podľa neho.

autor
17. jan 2025

@koniarova prečo vyrobiť? 😔

beata_k
17. jan 2025

Ak je trener, tak nech dava jasne instrukcie. Jedno slovo hovoria tak 2-rocne deti.

gelifil
17. jan 2025

aha, trener, pan jesitny, dolezity, ostatni si maju domysliet a pocuvat na slovo

hederamonstera
17. jan 2025

A to ho takato blbost tak nastvala? Ci to uz bola nejaka posledna kvapka.

Tvoj syn ako rypal? Ze sa pytal?

maryetta
17. jan 2025

Aj ked je trener- 🙈🙈 ma v prvom rade viest. Nielen ako trener ale aj ako otec.
Ja musim tiez davat jasne instrukcie ak chcem konkretne aby kto co spravil.
Neraz som aj muzovi povedala ze ja mu do hlavy nevidim.

0silvia0
17. jan 2025

Ako syn rypal? Ked sa spytal ake, to uz je taky strasny prehresok?

biba_18
17. jan 2025

a kde je problém so synom? pretože ja vidím problém skôr s mužom ...

yelena159
17. jan 2025

Žiadna chyba vo výchove. Jediný problém ktorý tu vidím je pán tréner.

vorkola
17. jan 2025

Ziadnu chybu si neurobila vsak syn sa len pytal, Co mu mal syn povedat milost pan ?

jaass
17. jan 2025

Chyba vo výchove nie je. Chyba je v mužovi. Si o sebe veľa mysli pánko

gelifil
17. jan 2025

Muz moze byt rad, ze syn cvici a ze zacina len teraz...coskoro puberta skonci...niektori to mame uz davno a dvojmo😉

autor
17. jan 2025

Taký nadpis som ja nedala....

No skôr taká posledná kvapka... Papuluje, nepočúva, povedal mu že pôjdu behať.. on že nie.
Tiež som mu povedala že veď nič také nepovedal a tiež nerozumiem čo chcel. Že na byť konkrétne. Na to syn už z krikom že akeee činky ma dvíhať ( má dve) .
A to už muža dorazilo. Ja som taká smutná z toho, ja nechcem mať toto doma 😭😭
To kde sme,že sa nebudú teraz rozprávať nikdy 😭😭
Dnes varil muž, no povedal že mu nedá, nech mu dám ja alebo nech si aj sám zoberie.
Baby poraďte ako ich dať dokopy?
Hádať sa pre nič 😔😭😭😔
Mňa syn tiež včera vytočil, tiež som kričala..... Nedal si povedať ako má umývať nože...

777januska777
Autor odpoveď zmazal
biba_18
17. jan 2025

čo zmôžeš keď sa tvoj muž správa ako keby aj on bol v puberte? môj muž tiež do syna vkuse rýpal, sa hádali a neviem čo všetko, keď som mu vravela nech to nerobí, že to nie je dobré tak len bla bla ja som otec bla bla ... a teraz, po puberte, sa čuduje že so synom nemá taký dobrý vzťah ako má syn so mnou ... no, jasne že nemá, na decko to vplýva ...

gelifil
17. jan 2025

nehnevaj sa, vy strasne sprostosti riesite....ako umyvat noze????....vy neviete, co su skutocne problemy!

biba_18
17. jan 2025

@gelifil no, o hádkach o používaní nožov by som mohla napísať román. u nás to skončilo tak že ja mám vlastné a muž má vlastné 😂

autor
17. jan 2025

@gelifil veď aby sa neporezal..

biba_18
17. jan 2025

a keď sa poreže tak čo? bude porezaný ...

lindous
17. jan 2025

Tá puberta nemláti skôr manželom?? 😅 akože snáď môže ísť skoro dospelý chalan behať kedy chce a nemusí len s tatkom... ak je toto zdroj sporov, nájdite mladému radšej trénera niekde vo fitku a nech cvičia oddelene, keď tatko na neho zjavne nemá trpezlivosť a ono sa to potom už nabaluje a aj na sprostostiach človek vybuchne... a zase aby ty si kvôli tomu po nociach plakala je tiež celkom prehnaná reakcia, všetci musíte vychladnúť

autor
17. jan 2025

@biba_18 tiež som povedala že ako dieta je...
A ako sa chovajú k sebe?

biba_18
17. jan 2025

teraz sa správajú normálne, syn si nenechá skákať po hlave... ale keď má problém príde za mnou, nie za otcom ...

gribka1
17. jan 2025

Tak 17 ročný má už asi vás oboch dosť, už nie je dieťa, ale správate sa k nemu tak. Chce syn cvičiť, chce behať, či to chce manžel?

autor
17. jan 2025

@lindous syn je celkom lenivý,do fitka chodiť nechcel a behať sám od seba tiež nechodil. Za to sme pokupili a cvičil doma. 😔

autor
17. jan 2025

@biba_18 a to je celkom smutné, nie? Syn tiež so všetkým ide za mnou. No teraz je to u nás na porazenie a za blbosť .

andrea_82
17. jan 2025

Podla mna moc tlacis na pilu a staras sa medzi nich. Ty ries svoj vztah do synom. Muzovi aj synovi mozes akurat tak povedat, ze ak sa budu chovat ako deti, nebude to medzi nimi fungovat. Ale ani jedneho uz nevychovas. Ja mam tiez 17-rocneho, tiez s nim mam lepsi vztah ako moj muz. Lebo on tiez nevie davat konkretne pokyny. Na rovinu mu to poviem, ale uz neriesim.

Strana
z5