icon

Urobila som chybu vo výchove syna?

17. jan 2025

Dlho som váhala či napísať.
Mám také starosti v posledné dni. Isla som predvčerom aj s plačom spat .
Tak v rýchlosti vysvetlím.
S mužom sme 22 rokov spolu a jeden 17r syn
Problém je syn.
Už sa s ním vôbec nedá rozprávať.... Ja chápem že má 17 a je pubertiak. Vždy som bola kamaratska voči nemu. ( možno to je teraz problém) Mne je tak ťažko z toho.
S mužom sa nepohodli a od vtedy je doma dusno.
Neviem na koho strane byt.
Lebo si myslím že nič také mu syn nepovedal, ale chápem že každý sme iný a veci vidíme inak. Muž sa nazlostil a poslal ho do izby a že on s ním skončil....
Na druhý deň sme prišli obaja z práce rovnako,stretli sme sa v pivnici, dúfala som že sa to nejak utrasie a hneď začal že už ju nikdy nedá jesť.... A keď bude mať 21 tak pôjde z domu nech sa naučí.
Mňa to nasralo a odišla som z pivnice.
Neviem či je to fakt len puberta alebo som urobila chybu pri výchove. Som z toho smutná a slzy v očiach nám a teraz.

Strana
z5
autor
18. jan 2025

@matkamirko
@gribka1
Určite to preberiem so synom, keď budeme sami.
Ďakujem.

autor
18. jan 2025

@matkamirko keď ja nemám žiadnu kamarátku 😀
Ja som s mužom vždy a všade 😄

macekovam
18. jan 2025

inak k nadpisu.. neurobila si ziadnu chybu... to muz neakceptuje syna .

gribka1
18. jan 2025

Uvidíš, že keď sa so synom dopracujete k problému, potom už len muža spracuješ a dobre bude.

autor
18. jan 2025

@macekovam myslím,že si musí uvedomiť že už má 17 , aj keď som mu to povedala....
@gribka1 verím tomu, ďakujem 🤗

andreatytler
18. jan 2025

No tak najskor si povedala ze ta syn vytocil koli nozom a ze si kricala a teraz vravis ze si uz pekne kludne ukazala ako ich ma umyt.
Ale mna hlavne sokuju tie komenty o tom ako ho muz chce vytrestat tym ze mu neda jest a ze mu mas dat ty, alebo nech si sam zoberie. Toto je but totalne smiesne, alebo totalne smutne ze naberate 17 rocnemu synovi jedlo a planujete s tym prestat ako formou trestu.

autor
18. jan 2025

@andreatytler nie, samotné nože ma nevytocili, ale to ako prevracal oči pritom 😂
Tak si vyber teda,je to smutné či smiešne 🤔

eva8
19. jan 2025

Prevracat oci bude, je to znak "osamostatnovania sa". A zatatost, tvrdohavost, vzdor je prejav urciteho protestu - dajte mi pokoj, nie som male decko.... Jeho to mrzi, nevie ako zo situacie von.
S tymi hubkami, nevhodne nacasovanie. Bol zmateny z otca, plus, aj mama ma otravuje. Prejde to, ked sa manzel ukludni, porozpravajte sa a zasmejte sa na tom.
Ja som "obdobie ticha" nazvala, ze "drzi bobrika mlcanlivosti". Vela trpezlivosti a lasky prajem 🙂 ❤️ Este - nenutte ho cvicit. Po par dnoch sa opytaj, ci sinechce zacvicit

0silvia0
19. jan 2025

Tak ja sa chytim toho prevracania oci, lebo kazdemu pises, ze sa chyta somarin. Tak tie prevratene.oci su pre teba dolezite pozeram. A co sa musi syn furt spravat ako nacviceny pajac? Milo, so vsetkym suhlasit, za dobru radu od mamicky a otecka pokorne podakovat? Jeho spravanie je bezne spravanie teenagera, nechajte ho dychat a neprezivajte tak kazdu hovadinu

autor
19. jan 2025

@eva8 už je to lepšie 😘 s mužom to ešte asi chvíľku potrvá ale so synom sme včera už kecali.

gelifil
19. jan 2025

ved si povedala ( pri tych nozoch), ze si kricala...tak asi nie pekne, kludne

gelifil
19. jan 2025

no vy budete zaujimavy pripad...nemas kamaratku??...a to ti tak vyhovuje byt vzdy a vsade s muzom?

margotka17
19. jan 2025

Ako umývať nože? To máš nejaký špeciálny program na to? Ak ich umyje podľa seba a budú čisté, v čom je problém? Muž povie činky a syn má vedieť ktoré. To ako keby som tebe povedala, že na karamel daj do hrnca cukor.Aky cukor? Kryštál? Práškový? Vanilkový?.... U vás doma musí byť kocurkovo. To fakt na takých prkotinkrach nedá manzel synovi jesť? Asi by ste potrebovali terapiu doma, nech sa vám rozjasní pred očami. Sadnite si všetci traja, pokecajte spolu, nájdite riešenie a choďte spolu na pizzu.

margotka17
19. jan 2025

😳😳😳aj ja som s mužom vždy a všade, doma, v práci vo firme a po práci zas doma, ale mám kamošky v práci z vedľajších firiem, mám kamošky v susedstve..... a muž má tiež kamošov.

autor
19. jan 2025

@gelifil to už potom keď som videla že sa ani nepozerá , viem,chyba.
My sme tak naučený, vždy a všade spolu 🤗😄
Okrem práce samozrejme 😄

autor
19. jan 2025

@margotka17 ja viem, trochu šialené, snáď to prejde 😔🤦🏻‍♀️

autor
19. jan 2025

@margotka17 kamarátky mi vôbec nechýbajú

gelifil
19. jan 2025

prejde co?...ze nebudete vzdy a vsade spolu?...to samo neprejde...odporucam ti kontaktovat sa aj s inymi ludmi, zenami, matkami...pripadate mi taki uzkoprsi, velmi vyhraneni, asi dost preberas a osvojujes si spravnost manzelovych nazorov, ktore su jedine spravne...trosku sa uvolni

autor
19. jan 2025

@gelifil veď to domáce dusno 😏
Prečo by malo prejsť že sme všade spolu 🤔🤦🏻‍♀️

gelifil
19. jan 2025

reagovala si na margotku, ktora o tom pisala....za mna je to velmi ,,obmedzene"..riadis sa LEN manzelom ajeho nazormi...chyba ti vacsi ,,rozhlad"

berenika39
19. jan 2025

hele, to že kroutí očima - bylo by divné, kdyby ne... to je normální "příznak" puberty, neznám žádného teenagera, který to nedělá, prostě tak vyjadřuje svůj názor - neco ve smyslu "nechte mě být", má na to nárok. Zatím to jinak neumí, nauč ho to.-)

autor
19. jan 2025

@gelifil mám svoj názor,😉

autor
19. jan 2025

@berenika39 veď áno , ja som bola tiež podráždená a takto to skončilo.

gelifil
19. jan 2025

ved maj, to je super, ale kazdy dalsi je len manzelov....

autor
19. jan 2025

@gelifil 😂 dobre

gelifil
19. jan 2025

nemyslism si, ze je to az taka vtipna situacia

autor
19. jan 2025

@gelifil 😄 dobre,

zazka666
21. jan 2025

Riešite s prepáčenim chujoviny. Dajte synovi normálne dýchať
O rok je dospelý , môže sa vám na činky a všetko okolo vysrať. Rodič ako tréner nie je vhodný. Chlapec sa potrebuje od vás vymedziť a ako umýva nože je jeho vec, hlavne že má ochotu niečo urobiť
Nechajte mu spôsob, ako to má urobiť.

evansova
22. jan 2025

Nuz puberta je pre otcov nočna mora. Ani matky si ju neužívaju, ale dokazu sa lepšie ovládať.
Ked u nas zacali spory do kedy môžu byt na diskotéke (mnozne cislo lebo dvojčatá), isli vyletiet z koze, muz tvrdil ze do osmej,(?!) baby, ze to radsej ostanu doma, muz vrelo suhlasil. Deviata, ci desiata, kazdy svoje, kym som nezasiahla ze onpol desiatej. Odisli a muz zeravy, nadaval... Tak som mu vysvetlila, ze za pubertu nemozu. To riadi priroda, tak ako napr. choroby. Ved keby boli choré, tiez by na ne nehucal. Postupne sa dostali ako tak do normalu, nastastie skor, ako by sa medzi nimi pokazili vztahy.

veronika150999
31. jan 2025

Vazte si detí, kym ich mate. Chce to trpezlivost, lasku a pochopenie. Vypocut ich. Viem o com hovorim, kazdy stres, moze sposobit, ze uz za vami nepridu alebo spachaju samovrazdu..

Strana
z5