icon

Váha 15 ročnej slečny

noemkanikoletka
18. nov 2014

Ahojte je normálne keď skoro 15 ročná slečna váži 57kg 163cca cm ? 🙂

Strana
z2
grasia1
19. nov 2014

podla mna je to super vaha, ale dnes ked pozeram niektore baby co tu davaju fotky kde maju 45 kil a este stale nie su na konci svojej cesty k dokonalej postave tak mi je zle, a to nie som ziadna gulka aby som im zavidela. takze asi kazdy mame ine vnimanie aka postava je akurat. zalezi ako dievca vyzera a ci sportuje. pre porovnanie na fotke mam 57 kil pri vyske 162. podla niektorych asi vela 😝

ifkael
19. nov 2014

Vaha nieje podstatna. Svaly su tazsie ako tuk.

4stanka4
19. nov 2014

Ja som mala v 15 pri 180cm 52kg. Najviac som mala 68kg (ale brala som aj lieky z ktorých som pribrala) a teraz mám 23 a cca 63kg.

kadri
19. nov 2014

no ak ma dievcina vecsie prsia ako nechuda 4-matka a okruhlejsi zadok, viac svalov a iny typ kostry, kludne moze mat o x kil viac 😎
@noemkanikoletka normalna vaha 🙂

ivett1
19. nov 2014

@noemkanikoletka normálne to je ...v dnešnej dobe moletiek a anorektičiek ...😉 ak si to vezmeš z hľadiska percentilových grafov, väčšinou sa používajú pri sledovaní výšky a váhy u detí, ktoré majú problémy s rastovými hormónmi, tak móóžno by som si dovolila nesúhlasiť so žienkami a poradila by som ti, aby si tá 15 ročná slečna trošku dala pozor na váhu a ak naozaj nemá len "ťažké kosti", tak trocha pohybu nezaškodí ... 😉 i keď v tomto veku prebiehajú zmeny a niektoré baby schudnú a narastú, niektoré zasa priberú a zrazu sa objavia ženské krivky, no nenarastú ... treba brať do úvahy, že sa možno aj tá 15 ročná dievčina necíti vo svojej koži dobre a nič sa nestane, ak 2-3 kilá zhodí ...(takú má "rezervu" podľa toho nešťastného grafu...) ...ak nechce a je spokojná, niet čo riešiť...
PS: inak toto mi pripomína ako tu niekto dávnejšie vycapil status, že priemerná váha v xy je 68kg ... tak som sa opýtala, že... a aká je priemerná výška k tej váhe ?... no, čo už, odpoveď bola v zmysle, nech to nerozmazávam ...

mawka
19. nov 2014

@grasia1 ak toto je podla niekoho tucne, ja som potom helena ruzickova 😀 vyzeras tam skvele.

bonaqa2013
20. nov 2014

@sashabb chudá nie som ,pretože športujem, a moja postava je troška svalnatejšia. Aj lekári sa vyjadrujú že super. Keďže som dlho niekoľko rokov cvičievala brušáky - žiadne brucho vytrčené ani po 4 deťoch nemám. Ale na postave treba pracovať, nie kysnúť pred telkou. Keď už nič iné tak aj prechádzky do prírody sú super - aj s deťmi.

bonaqa2013
20. nov 2014

@grasia1 tučná nie si, ale troška spevniť postavu by nezaškodilo. Plávanie - je super, brušáky, a aj fitnes.

sashabb
20. nov 2014

@bonaqa2013 tak to je potom ine. Ty si to napísala akoby si nebola so sebou spokojná a brala si to tak, že si tučná 😀 tak som to aspoň ja pochopila a zrejme aj pár ostatných báb 😉

bonaqa2013
20. nov 2014

@bianca ja po sebe čítam ,len aby si aj ty čítala. Samozrejme že je rozdiel, koĺko žena váži pri určitom veku. aj keď 2 ženy majú rovnakú výšku, váhu, je aj doležité aký majú vek. Veď predsa 15 ročná by mala pri tej istej výške menej vážiť ako 30 ročná žena po 2 porodoch.
odborníci bijú na poplach, že naša študujúca mládež začína byť tučná. asi vedia prečo to hovoria. A tabuľky sú predsa pomaly vo všetkom. Slúžia na porovnanie. Žiaden extrém nie je dobrý.....

17alexis
20. nov 2014

@noemkanikoletka ak sa ti zdá, že je "pri sebe", tak ju vezmi k lekárke. Na základke som mala "tučnú" spolužiačku, mala problémy so srdcom a liečila sa cez letné prázdniny v kúpeľoch. Prišla s postavou ako lusk. Samozrejme, nebola to modelka, ale oproti pôvodnej váhe to bola neskutočná zmena. Odvtedy si postavu drží, naučili ju jesť 5x denne a je v pohode, teraz už aj po prvom bábu. 🙂

bianca
20. nov 2014

@bonaqa2013 BMI nesuvisi s vekom.Vyska,vaha a dovi dopo.p.s.: nepredavam v supermarkete ani nesedim v kancelarii a v praci bezne pocitame BMI co je smerodatne a vek rolu nehraje urcite.Naviac urcite vyzera lepsie s danou vyskou a vahou 15 rocna zabka ako matka po 2 porodoch

nistika
20. nov 2014

asi by ma dosť nasralo (slušnejší výraz nieje výstižný), keby moja matka v mojich 15-tich rokoch rozoberala moju váhu na fóre...navyše je normálna

noemkanikoletka
autor
21. nov 2014

Ďakujem krásne .. @nistika matka ešte nie som tak keď nevieš tak sa nevyjadruj Ďakujem 🙂 🙂

jemena
21. nov 2014

@mawka To fakt? vytrhať stoličky? To som este nepočula, a čím potom tie strašiaky hryzú? jaj či vlastne ony nehryzú, ony len vodu pijú. 😕

nyusika
15. dec 2014

@grasia1 ty si ale dospela zena. pre 13 rocne dievca je ina vaha vhodna, ako pre dospelu zenu. osobne si myslim, ze ta slecna by sa mohla trosku obmedzit v jedle, resp. ani nie obmedzit, ale uplne vynechat fastfood, sladke vody a bezne sladkosti. neuskodi jej to.

somtucna
16. júl 2017

Si naprosto tlstá. Ja som v tvojom veku vážila 46 kg a bola som o 10 CM vyššia. Stími pneumatikami na bruchu ani nechoď von! Si fakt obézna a tučibomba

Strana
z2