Vyhodila som dcéru z domu.

yvwet
16. mar 2020

Ahoj mám 34 rokov mám dve dcéry (15, 13 ročné) žijem snimi sama prvú dcéru som mala v 17rokoch druhu o 3 roky neskôr s ex manželom sme boli spolu 7rokov priznám si že deti sme po stránke matky a otca dosť zanedbávali. Časté hádky spôsobili konanie rozvodu a to malo vpliv aj na výchovu našich dcér. Nikdy som sa o svoju staršiu dcéru nezaujímala, mala som taký pocit. že je samostatná a poradí si sama nedávala som jej názory na veci a tak si ich vytvárala sama, časom sa mi však dcéra začala vzďaľovať dostala sa do puberty a tak som nad ňou stratila akúkoľvek kontrolu nerobila však nikdy veci ako že by húlila alebo reda neviem otom neviem čo robí neviem onej skoro nič pred troma dňami sme sa strašne pohádali ja som naňu vybehla za to že si poriadne nepoupratovala svoju izby praskli mi nervy a vyrazila som ju z bytu ona sa zobrala a odišla, neviem čo sňou je neozvala som sa jej zatiaľ a jej otec sa sňou nekontaktuje tiež mám pocit že som ako mama úplne zlyhala

ivsa355
16. mar 2020

Tak v prvom rade sa treba dcére ozvať.

maminuska
16. mar 2020

@yvwet zdvihni mobil a zavolaj jej , si za ňu zodpovedná . 15 ročné dievča sa nemá čo potulovať po svete sama a už vôbec nie v tejto situácii. Ak ti nezdvihne ,smer polícia .

lula313
16. mar 2020

Zavolaj jej, ospravedln sa. Sama si uvedomuješ, kde si všade porobila chyby, už ich stačí len napraviť..

c_est_la_vie
16. mar 2020

@yvwet suhlasim s tebou, zlyhala si. To nie je vyhovorka ze si ju mala v 17. Teraz mas 34 a za neupratanu izbu ju vyhodis z domu? To ti pride normalne? Mozes jej vynadat, ale na jej mieste by som bola totalne znicena ze mojej matke na mne vobec nezalezi.

Tvoje dieta zacina byt dospele a poslucha toho, koho obdivuje. Ak by si jej dala pocitit, ze je dolezita, mohli ste mat vztah zalozeny na vzajomnom respekte.

Upratane neupratane, na tvojom mieste jej zavolam ( alebo napisem sms) a odprosim ju na kolena za to co som povedala.

dopolbokaodrata
16. mar 2020

Matka roka.
Tri dni si sa jej neozvala, to ta nezaujíma kde je, či je v poriadku? A s akou ľahkosťou píšeš o tom, že si na ňu celý život srala. Ostáva len dúfať, že tam kde je, jej bude lepšie ako s tebou. Čo zasa nebude až taký problém 🤦‍♀️

0kristina0
16. mar 2020

No mne ten jej vek nejak nesedi, ty mas 34, ona ma 15 a mala si ju 17 tich? Pocty ti nejak nejdu a ak je toto skutocnost co pises o com dost pochybunem, za malolete dieta si zodpovedna ty ako rodic, ak sa jej nieco stane, ponesies za to nasledky.

yvwet
autor
16. mar 2020

@0kristina0 cez leto bude mať 16 ale zatiaľ ich ešte nemá je to skutočne tak a hanbím sa zato

jaskolka
16. mar 2020

V každom prípade jej zavolaj, ospravedlň sa jej, pretože si konala veľmi skratovo, čo určite aj sama vieš. Mne príde, že problém nebude v dcére, ale v tebe. Ok, mala si ju v 17,ale teraz mas 34,tak by bolo treba sa podľa toho aj správať. Neber to v zlom, ale toto nie je prístup a správanie dospelej ženy a matky

stanulienkat
16. mar 2020

Praaaazdninyyyyy

h2
16. mar 2020

@stanulienkat Teraz sú nejaké prázdniny? Že som si nevšimla!

stanulienkat
16. mar 2020

@h2 su ziaci doma?? Su. Nudia sa??? Nudia.

deti95060810
16. mar 2020

asi ti nejde moc matematika že? Máš 34 rokov, dcéra 15 a mala si ju v 17tich?
Od zajtra už majú učitelia začať dávať úlohy. Už nebude nuda....😉

danka808
16. mar 2020

Malo uloh dostali deti?

h2
16. mar 2020

@stanulienkat Môj syn sa nenudí. Robí si domáce úlohy. Dostali ich viac, ako dosť.
Myslíš si z toho, čo si si prečítala, že týmto sa niekto baví? Lebo sú "prázdniny?" Viem si predstaviť šokujúcejší príspevok, ak by som sa chcela baviť.

0kristina0
16. mar 2020

@yvwet aj tak mi to nevychadza, to by si musela mat 33 rokov, takze dieta zlate, nauc sa najprv matematiku a potom si skus nieco vymysliet.

petkaaa
16. mar 2020

Ty čo si za mater? 15 ročnú dcéru vyhodíš z bytu, lebo si nepoupratovala izbu? Tri dni o nej nič nevieš a v pohodičke si funguješ? Zomrela by som od strachu, keby som nevedela tri dni nič o svojom neplnoletom dieťati. Áno, napísala si správne, ako matka si totálne zlyhala. Na celej čiare. Zodpovednosť a strach o vlastné deti ti asi nič nehovorí, keď to nijako neriešiš. To je naozaj neskutočné, ako sú ľudia hlúpi. A takýto hlupáci majú deti.... ☹

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nuni11
16. mar 2020

Boze ja by som ju uz davno bola nahanala kade tade. Isto mas nervy ale proste su to deti a ty akoze nemozes ich za nieco take len tak vyhodit z domu preboha. Treba si to vysvetlit a rozumne sa na nejakych pravidlach dohodnut

kristi40270
16. mar 2020

Uff tak toto je vážne dosť ja sa viem pozrieť nato skôr zo strany dcéri a keby som na jej mieste tak mi je smutno stoho akú zlu mamu mam keby som odišla ja z domu urazena do hodiny by mi mama zavolala kde som a ze sa mam vrátiť.. Ide o to neprimerane si sa ku nej správala a ešte sa o ňu nezaujímas a keď si nanu spomenieš tak prvé čo spravíš je ze to napíšes tu? Smutné..

lenuliatko84
16. mar 2020

Socialku na teba

zabunkazblnk
16. mar 2020

Take ako ty nemaju nikdy nikdy mat deti!!!Pokial tato tema neni vymyslena si najdebilnejsia matka v sirom svete!Vyhodis dceru v takom veku dost citlivom a ked je vsade riziko nakazy.Hanba ti mala si davno ist na policiu a nahlasit ju ako nezvestnu a modli sa aby si nic nespravila!!!Ked ju najdes objim ju a ospravedln sa jej !!!

macekovam
16. mar 2020

@yvwet no teda za neupratanu izbu... Chudá dieťa... Teba neľutujem... Si sa nevenovala teraz znes úrodu... Sa zamysli nad sebou... A rieš situáciu... Máš 2 deti tak sa staraj.. Možno je u kamarátky ak nejakú ma... Je mi jej luto

kopytko03
20. mar 2020

Pokiaľ táto téma nie je vymyslená, tak mňa najviac zaráža okrem toho, že sa tri dni sa nezaujímaš kde je tvoje dieťa, že ŽENA SPAMATAJ SA, JE DOBA KORONAVIRUSU! Nikto sa nemá len tak poflakovať po ulici a už vôbec nie dieťa a tri dni! Možno si ju vystavila nákaze, to ti vôbec nevadí?
Neuvažovala si nad tým, že u otca detí alebo u tvojich rodičov by deťom bolo lepšie? Alebo nemajú tento názor tvoje deti?

evienkaa
9. aug 2020

Ty si priam matka roka... 👍

michalkas25
3. okt 2020

Bože,to je dôvod vyhadzovať deti z domu?!
Kvôlj tomu že nepoupratovalz dobre izbu.Mňa mama tiež raz vyhodila z domu ako 8 ročnu
kvôly tomu že som jej nadavala.Ale hneď ma zobrala do bytu naspäť a ospravedlnila sa mi.

michalkas25
3. okt 2020

Hanbi sa!!!

kulumulu123
3. okt 2020

@yvwet 34-15=19 alebo sa mýlim????

catherinah
3. okt 2020

Neverim, ze toto niekto na seba napise. Ze sa jej nevenovala, ze ju vyhodila za banalitu atd.

gertrudaosem
2. júl 2022

@yvwet 😱

zorienka333
7. júl 2022

Mam zial presne taku mater, ako si ty. Sebestrednu, agresivnu, zlu. Za neupratanu izbu ma v detstve mlatila tak ze som sa pocuravala. Bala som sa jej. Ked ma v dospelosti nemohla bit rukami a predmetmi, bila ma slovami. Vyhodila som sa z bytu sama jedneho dna, a uz s nou nie som v kontakte. Mozem ti povedat, ue tvojej dcere je kdekolvek lepsie, ako s tebou.