Ako nalepiť vianočný dekoratívny sneh na drevo?
Ahojte,
Potrebujem poradit, cim nalepit tento "sneh" na drevo, alebo popripade cim to biele nahradit? Ma to byt snehovy podklad na ktorom bude prilepeny vianocny stromcek a adventne sviecky a pod. Som zaciatocnik a robim len pre nas, tqk prosim o radu. Dakujem

Drevo potri herkulesom a posyp
Tekuté lepidlo a rosypat to na to. Veľa pekných veci nájdeš na fb alebo YouTube. Ja tam tiež chodím po inšpirácie.
Možno tavnou pištolou a potom zvyšok dolepiť bielym tekutým lepidlom (v TEDi majú aj priamo lepidlá na drevo) alebo možno aj zalakovať zvrchu lakom na vlasy (ja som tak lakovala trblietky, nech mi z ozdôv nepadajú)
@unicornlady kupila som v tedi lepidlo na drevo a nedrzi to
Možno tavnou pištolou a potom zvyšok dolepiť bielym tekutým lepidlom (v TEDi majú aj priamo lepidlá na drevo) alebo možno aj zalakovať zvrchu lakom na vlasy (ja som tak lakovala trblietky, nech mi z ozdôv nepadajú)
@unicornlady tavnou pistolou sa bojim lebo su to fskt drobne kusky aby to nebolo moc vidno a pod ale tiez mi to napqdlo. Lepidlom na drevi z tedi to nedrzi. Kupila som to s tym skusila som a odpadli takmer vsetky len to ostalo zafliaskane od lepidla.
Tekuté lepidlo a rosypat to na to. Veľa pekných veci nájdeš na fb alebo YouTube. Ja tam tiež chodím po inšpirácie.
@vilma7 skusim pozriet a kde na fb?
niečo ako lak na nechty?
Tavná pištoľ a namiesto tých guliciek vata? Je to jednoduchšie 😀
@nikitka1111 drevo natri Duvilaxom. Moze byt konkretny Duvilax na drevo, alebo univerzalny. Da sa kupit v predajniach farby - laky, alebo podobnych.
@nikitka1111 drevo natri Duvilaxom. Moze byt konkretny Duvilax na drevo, alebo univerzalny. Da sa kupit v predajniach farby - laky, alebo podobnych.
@emily897 podla videa z youtube som zostola, ze som toho lepidla pouzila malo a ze sa toho fakt netreba bat. Tak ked som tam vyliala poriadne mnozstvo, drzi to. Chyba bola na mojej strane 😄 ale duvilax si napisem dakujem, do buducna kupim ten
@vilma7 skusim pozriet a kde na fb?
@nikitka1111 v ponukách m3dzi videami. Môžeš skúsiť napísať do vyhľadávača..co konkrétne potrebuješ