icon

Kinesiotaping - môžem lepiť aj ja doma?

16. júl 2023

Ahojte, moze to robit iba profesional alebo mozem aj ja?

Dakujem

majlo1234
16. júl 2023

Mozes si lepit, ak ta to nauci profesional ozaj dobre, nech to ma ucinok

petruldo
16. júl 2023

No ak to vieš tak hej, ak nie tak to by som neskúšala. To nieje lepenie porezaneho prsta

ildiko36
16. júl 2023

Jasne že môžeš, to nie je veda, mas aj videa na internete ako spravne to nalepiť alebo prvu nech ti nalepi daaky odbornik a potom môžeš aj ti doma

muchotrafka298
16. júl 2023

Ako laik mozes absolvovat kurzy tejpovania, kde Ta za 2 dni naucia zaklady a tiez princip tejpovania. Nemusis mat zdravotnicke vzdelanie.

autor
16. júl 2023

@majlo1234
@petruldo
@ildiko36
@muchotrafka298 Dakujem kazdemu, ale verite, ci nie, NIKDE som nenasla konkretne tejpovanie deti - brusnu diastazu. 😶 Aj kurz by som si zaplatila, ale nist....

muchotrafka298
16. júl 2023

Toto je diagnoza, ktora nepatri do ruk laika a cloveka bez zdravotnickeho vzdelania. Kurzy su vseobecne, robia sa po celom Slovensku.

svetlonos
16. júl 2023

Tak do toho by som nesla. Dost zle, ked dokafres niecu sena alebo ineho dospeleho ale u dietata??
Ja niekedy fakt nechapem, ci sa ludia len precenia alebo nemaju absolutne zmysel pre realitu.
Kasli na to a chod k odbornikovi.

yoxinka
16. júl 2023

S brušnou diastázou dieťaťa sa vykašli na kurz tejpovania a pekne ho zober k fyzioterapeutovi a nauč sa s ním cvičiť.

ildiko36
16. júl 2023

@yoxinka keď ma dieťa diastazu treba k fyzioterapeutovi, to ti normalne zaplatý poistovna, nechoď osobne ale cez rehabilitačnú dr, budeš chodiď na vojtovku..a nebudeš nič platiť