Kúpili by ste handmade mydlo za takú cenu?
Ahojte, mam 15 rokov a mam doma veci na výrobu mydiel a tak ma napadlo, že by som si založila účet na instagrame kde by som davala fotky hotových mydiel a mozno aj nejaké ústrižky s výroby. A keď by niekto mal záujem kupit tak by mi napísal. Ale neviem či by to ľudia kupovali aj tým, že cena by bola asi vyššia keďže to robím doma zo svojich veci. Rozmýšľala som, že mozno by som za 2 farebné mydlo dala cenu 1,20€ a za 1 farebné 0,90€. Príde vam táto suma príliš vysoká? Alebo by ste boli ochotné toľko zaplatiť za handmade mydlo? A myslite, že by to ľudia kupovali?
Takato sprostost :D sorry ale tuhe mydla pouzivaju uz len babky, a uz ich vidim ako by to kupovali z netu 😅🫣 prizmurila by som ocko jedine keby to mydlo vyrabalo postihnute dieta so srdcervucim pribehom
@cyberk Ale nie, kupujú ich aj mladí. Mne nerobia dobre tekuté mydlá, mne sa robí ekzém na rukách. Tekuté mydlá väčšinou obsahujú veľmi veľa chémie, takže tie prírodné sú pre mňa lepšie.
Moja učiteľka zo základnej vyrába mydla a veľmi dobre jej to ide.

Nie, robím si pre seba. Roztopiť mydlovú hmotu, kvapnúť farbu a vôňu a naliať do formy nie je nič také, za čo by som chcela niekomu platiť.. teraz som si kúpila hmotu s čiernym africkým mydlom 😉