icon

Odporúčania na dobrú zrnkovú kávu do kávovaru

lneviemmeno
15. jan 2024

Ahojte, vedeli by ste mi niekto odporucit dobru zrnkovu kavu do kavovara?
Momentalne mam uz druhykrat nejaku lavazzu a pride mi strasne vodova, proste nevyrazna. Pijeme vacsinou aj spolu s mliekom.
Mam rada horkejsie kavy tmavo-stredne prazene, urcite nie kysle. Mozno je chyba aj v mojom kavovare netusim, ak mi nepomoze uz nic tak zacnem pripravovat vo frenchpresse ako predtym. Mam kavovar Delonghi Magnifica S.
Dakujem za rady a prajem pekny pondelok 🙂

Strana
z2
simca06022011
15. jan 2024

@lneviemmeno cim mensie cislo, tym jemnejsie mletie... a vyraznejsia chut. Kludne urob pokusy a daj to an jemnejsie

jessx
18. jan 2024

@lneviemmeno mám síce kavovar krátko a ešte sa nevyznám veľmi do rôznych kav ale aj keď som ho ešte nemala som si vždy predstavovala ako si kúpim rôzne zaujímavé kávy čo predávajú v rôznych praziarnach a kaviarňach kam rada chodím, take že ani podľa názvu som ich nepoznala nič komercne ale vždy to pre mna malo svojho ducha a oveľa viac by mi to chutilo 😊 vôbec by som si nekupovala kávy typu starbucks a tieto vyššie popísané čo predávajú v každom obchode
Ja sa už teším ako poskúšam rôzne z týchto praziarni už len ten obal vona sprievodný text ma svoje čaro 😂 vyskúšaj niečo take

indianica
6. okt 2024

@lneviemmeno zlaté zrnko kavy: Oliver, Cézar, Rómeo.

Strana
z2