Výroba a výzdoba medovníkov

13. aug 2021

Ahojte baby, možno poradíte, nasmerujete...chcela by som sa venovať výrobe a výzdobe medovníkov. Je to podľa mňa krásna práca. Momentálne som na MD, netvrdím že mám čas, ale večer by som mohla trénovať. Viete ma nejak nasmerovať? Nejaký kurz? Skupina pre začiatočníkov? Nemám o tom ani šajnu, takže úplne od základov. Ďakujem za pomoc.

jaja1979
13. aug 2021

Tu skús popozerať, nájdeš recepty, postupy, inšpirácie... Prajem veľa trpezlivosti 🙂. https://medovniky.artmama.sme.sk/

zuzanka.zuzu
13. aug 2021

recepty neporadím, ale nedávno som objednávala ako darček medovník od jednej pani na FB - 33e aj s poštou ale to bola TOPKA 👍 všetko ručná práca, cesto vonia ako vianoce, obrázok bociana som rozmýšľala či zjeme alebo obrežeme a necháme na pamiatku 😀 akožeee... držím palce!

lintu
14. aug 2021

Nejaké návody nájdeš klasicky cez youtube. Na fb je minimálne jedna skupina zameraná na medovníky. No a kurzy skús pohľadať cez už existujúce medovnikárky. Pozerám google a našla som už dve, ktoré sa radi podelia so skúsenosťami,.... aj keď aj cena takého kurzu vyzerá zaujímavo.

elizabet173
14. aug 2021

pozri sem https://tortyodmamy.sme.sk/, ale chce to hodiny a hodiny zdobenia, prvých dvadsať rokov to išlo ťažšie, potom sa to trochu zlepšilo 😍