Aké je vaše obľúbené slovenské jedlo?
Aké je vaše obľúbené slovenské jedlo? A máte radi halušky? Ja si ich nemusím dať ako je rok dlhý a nechýbajú mi :D
Slovenské jedlá idú do záhuby, vidíš aj tu v komentároch,v bez servitke tak isto, ľudia by žrali len surové mäso a jedlá pri ktorých výslovnosti si idú jazyk dolámať.
Uvariš nejakú slovensku klasiku tak prevracajú oči, že komunistické jedlá žrať nebudú
@anonym_e7a2d3 čo považuješ ty za slovenskú klasiku?
Jednoznacne bryndzove halusky
Jednoznacne bryndzove halusky
@mircalla to mi je jasné, ale boli spomínané viaceré. Tak ma zaujímajú tie ďalšie
zemiakova placka, privarky, kysla luskova polievka, dobre bryndzaky, natierky na 1000 sposobov, sulance ale nie makove
Mám rada naše jedlá bryndzové halušky, sulance, tekvicový prívarok, granadir proste klasika ale už si musím robiť bezlepkové 😕 ja som vyrastala na klasickej slov kuchyni
@anonym_c25e87 Ja este pirohy, nic ine slovenske nemusim
@mircalla ja ani tie pirohy, celkovo jedlá z múky nemusím, môj muž hovorí, že mne stačí nakosiť 🙂. Nie je to ale celkom tak, aj keď zeleninu milujem

cisto slovenske jedlo je minimalne -okrem brindze kt nemma rada .. kazdopadne jedlo kt sa casto vari na sk mam velmi rada..od jedal z kyslej kapusty po zakusky ..vzdy ked som na sk sa neviem dojest ale zas ked sa vratim do uk moc ich nevarim ... to jedlo je dost tazke na zaludok a tak dovolenka prejedania mi plne staci ..