icon

Aké je vaše obľúbené slovenské jedlo?

21. sep 2025

Aké je vaše obľúbené slovenské jedlo? A máte radi halušky? Ja si ich nemusím dať ako je rok dlhý a nechýbajú mi :D

Strana
z3
ukgirls
24. sep 2025

cisto slovenske jedlo je minimalne -okrem brindze kt nemma rada .. kazdopadne jedlo kt sa casto vari na sk mam velmi rada..od jedal z kyslej kapusty po zakusky ..vzdy ked som na sk sa neviem dojest ale zas ked sa vratim do uk moc ich nevarim ... to jedlo je dost tazke na zaludok a tak dovolenka prejedania mi plne staci ..

anonym_c25e87
24. sep 2025
@anonym_e7a2d3

Slovenské jedlá idú do záhuby, vidíš aj tu v komentároch,v bez servitke tak isto, ľudia by žrali len surové mäso a jedlá pri ktorých výslovnosti si idú jazyk dolámať.
Uvariš nejakú slovensku klasiku tak prevracajú oči, že komunistické jedlá žrať nebudú

@anonym_e7a2d3 čo považuješ ty za slovenskú klasiku?

mircalla
24. sep 2025

Jednoznacne bryndzove halusky

anonym_c25e87
24. sep 2025
@mircalla

Jednoznacne bryndzove halusky

@mircalla to mi je jasné, ale boli spomínané viaceré. Tak ma zaujímajú tie ďalšie

jasminet
24. sep 2025

zemiakova placka, privarky, kysla luskova polievka, dobre bryndzaky, natierky na 1000 sposobov, sulance ale nie makove

blackcat8885
24. sep 2025

Mám rada naše jedlá bryndzové halušky, sulance, tekvicový prívarok, granadir proste klasika ale už si musím robiť bezlepkové 😕 ja som vyrastala na klasickej slov kuchyni

mircalla
24. sep 2025
@anonym_c25e87

@mircalla to mi je jasné, ale boli spomínané viaceré. Tak ma zaujímajú tie ďalšie

@anonym_c25e87 Ja este pirohy, nic ine slovenske nemusim

anonym_c25e87
28. sep 2025
@mircalla

@anonym_c25e87 Ja este pirohy, nic ine slovenske nemusim

@mircalla ja ani tie pirohy, celkovo jedlá z múky nemusím, môj muž hovorí, že mne stačí nakosiť 🙂. Nie je to ale celkom tak, aj keď zeleninu milujem

mircalla
28. sep 2025
@anonym_c25e87

@mircalla ja ani tie pirohy, celkovo jedlá z múky nemusím, môj muž hovorí, že mne stačí nakosiť 🙂. Nie je to ale celkom tak, aj keď zeleninu milujem

@anonym_c25e87 Ja mam rada medzinarodnu kuchynu a nie tazke jedla. Zo slovenskych len tieto 2

Strana
z3