Používame cookies. Viac informácií tu. OK
emily_666
3. dec 2011

aj ja som zvedavá 😀 😀 😀

janka3a
3. dec 2011

Ahoj, sice, nepoznam odpoved na tvoji otazku, ale kdesi som videla, ze sa da masko obalit aj v tych kukuricnych lupienkoch, potom mas to masko chrumkavejsie...Pre pokus by stalo , pomlet ich a zmiesat napr. so struhankou..

misy01
autor
3. dec 2011

Tie lupienky som uz skusala, ale moc mi to nevyslo.
Dufam, ze sa ozve nejaka dobra kucharka a povie ako na to.

betka22betka
23. feb 2013

ja mám rezne vždy chrumkavé. Mäso umyjem, dôkladne vysuším papierovou utierkou, posolím, obalím v polohrubej múke, vo vajci/ kam som dala štipku soli/ a v strúhanke. Rezne dám do horúceho leja, po 1 minute otočím a pečiem pomaly 5 min. vypnem sporák. Počkám 2 minuty, zapnem sporák, pečiem 5 minút pomaly , ku konci pridám plyn, rezne naberú farbu , vyberiem a držím nad pekáčom aby olej stiekol z rezňa a položím na papierovú utierku. Vysuším olej a môžeme jesť. Nikdy nezakrývam pekáč, kde mäso vyprážam.

tinesa
23. feb 2013

rybie prsty su obalovane v granulovanej struhanke a to ked sa vysmazi je chrumkave, ja zijem v uk a tu ta struhankaje, je uplne ina ako nasa chlebova
robila som v restike, kde s touto granulovanou obalovali aj syry a je super
len neviem ci ju maju aj na slovensku

lucia9491
24. máj 2015

Granulovu struhanku maju v Lidli.

Tu začni písať odpoveď...

Odošli