Ako sa robí chrumkavá zmes na obaľovanie mäsa?

misy01
3. dec 2011

Viete prosim ako sa robi taka ta chrumkava zmes na obalovanie so struhankou ako maju napriklad mrazene rybie prsty alebo ako su "Maggi napady" chrumkave rezne? Dik.

emily_666
3. dec 2011

aj ja som zvedavá 😀 😀 😀

janka3a
3. dec 2011

Ahoj, sice, nepoznam odpoved na tvoji otazku, ale kdesi som videla, ze sa da masko obalit aj v tych kukuricnych lupienkoch, potom mas to masko chrumkavejsie...Pre pokus by stalo , pomlet ich a zmiesat napr. so struhankou..

misy01
autor
3. dec 2011

Tie lupienky som uz skusala, ale moc mi to nevyslo.
Dufam, ze sa ozve nejaka dobra kucharka a povie ako na to.

betka22betka
23. feb 2013

ja mám rezne vždy chrumkavé. Mäso umyjem, dôkladne vysuším papierovou utierkou, posolím, obalím v polohrubej múke, vo vajci/ kam som dala štipku soli/ a v strúhanke. Rezne dám do horúceho leja, po 1 minute otočím a pečiem pomaly 5 min. vypnem sporák. Počkám 2 minuty, zapnem sporák, pečiem 5 minút pomaly , ku konci pridám plyn, rezne naberú farbu , vyberiem a držím nad pekáčom aby olej stiekol z rezňa a položím na papierovú utierku. Vysuším olej a môžeme jesť. Nikdy nezakrývam pekáč, kde mäso vyprážam.

tinesa
23. feb 2013

rybie prsty su obalovane v granulovanej struhanke a to ked sa vysmazi je chrumkave, ja zijem v uk a tu ta struhankaje, je uplne ina ako nasa chlebova
robila som v restike, kde s touto granulovanou obalovali aj syry a je super
len neviem ci ju maju aj na slovensku

lucia9491
24. máj 2015

Granulovu struhanku maju v Lidli.