icon

Ako ste varili v 21 rokoch?

20. nov 2023

Ako ste boli na tom vy v 21 rokoch s varením?
Akože dobre základne veci : kuracie sote, Čína , losos so zemiakmi, kura s ryžou , rezne , segedin zopár krát , špagety a iné cestoviny , plnenu tortilla s mäsom drezingom a zeleninou , kura na paprike, palacinky,bravcovu panenku ….. a to je asi tak vsetko :D

Strana
z2
milanemila
20. nov 2023

Ako 21 rocna som uz byvala sama, takze som si varila vsetko sama.

maryetta
20. nov 2023

21…. To ozaj som bola len pomocna sila v kuchyni.
Kazdopadne zacala som az neskor.
Napr taku ryzu som sa naucila az teraz po 10.rokoch. Kysnute cesto sa do teraz bojim robit-to zapravi muz. Aj mu pripravim aj asistujem aj upracem. Ale ten zaklad on.
Jedine co ozaj rada varim a ozaj sa vzdy podari su polievky. Dnes som mala chuť na šampionovu. Prvykrat som robila. A normalne taka ako som si predstavovala 🙈 3litrovy hrniec a skoro všetko som zjedla sama.

liusa82
20. nov 2023

@bessie12 ja ked neviem čo variť vždy idem na tvoj profil🙂

bessie12
20. nov 2023

@liusa82 tak to ma velmi tesi ❤

kristinkakvetinka
20. nov 2023

Variť som vedela 20 ročná skoro všetko,ale mna to bavilo stále som stála mame za ritou už ako dieťa, ako 17 ročná som robila knedle ,nebolo to bohviečo ale dali sa zjesť. Dodnes ma varenie baví. Za to vodičak mam ale soferovat sa neodhodlam 😭 a veľmi by mi to občas pomohlo ,som nahnevaná na seba za to strašne.

amelie2017
20. nov 2023

Ako 21 rocna som vedela perfektne rozvarit cestoviny, kydnut na ne morkadelu a bolo. Varit som sa naucila s prvymi prikrmami dcery. Doteraz som neuvarila polku z tvojich vymenovanych veci a ja, manzel a 2 deti zijeme.

zuzanaam
20. nov 2023

keď vieš uvariť tieto jedlá, uvaríš aj iné. Ja som si začínala variť v 14-tich, v 21 som bola na VŠ na internáte a varila som si denne. Keďže som vegetariánka, mám iný repertoár ako Ty, vtedy som improvizovala rýchle, ľahko pripraviteľné jedlá, ktoré sa dali uvariť na dvojplatničke. Napr. nejaké rizoto, šošovicu, pohánku, ovsenú kašu a pod. Na internete je milión receptov na čokoľvek aj s postupmi, stále sa inšpirujem, lebo rada skúšam nové recepty. A to si už varím pomaly 30 rokov. Stále sa je čo učiť. Určite to tiež zvládneš.

mariska1989
20. nov 2023

Poznám niekoho kto ma 33 a nevie toľko toho navariť ako ty 😁 takže kľud ešte máš kopu rokov varenia pred sebou .skúšajú stále nové recepty a bude to ok

banalu
Autor odpoveď zmazal
nikiki29
20. nov 2023

Ja (hanba-nehanba) varím viac ako polovicu jedál podľa receptu. Asi nemám na to pamäť, aby som si pamätala čo tam mám dať a ani chuťové bunky, aby som zistila čo tomu chýba, keď to “nie je ono” 🤷🏻‍♀️ žijeme s manželom 6 rokov a nezmenilo sa nič 😏

daniela2202
20. nov 2023

A veď v pohode, ide ti to ...👍

autor
20. nov 2023

Ďakujem za podporu ste fakt zlate.. 😘

kris_tin257
20. nov 2023

V 21ke som chodila po fast foodoch a restikach nevarila som nič 😀 a momentálne veľa veci z toho čo si napísala som nikdy ani nerobila (kura na paprike segedín rezne atď) buď lebo to nemáme radi alebo to nechcem robiť 😊

deti95060810
20. nov 2023

ja super...varenie milujem...

pinkgirl
20. nov 2023

To máš super základ, už ti stačí len zväčšiť repertoár. Pouvažuj čo ti chutí a čo si zaujímavé jedla niekde v reštike či dovolenke. Plný internet je receptov, videonavodov - ja odporúčam kuchyňa Lidl, a web varechapravda - osvedčené postupy a recepty. Neboj sa ísť do nových chutí. Nezabudni že len tréning robí majstra.

vierkaodjazierka
28. aug 2025

@anonym_autor ked vieš variť toto uvaris a upecies všetko (; V tom veku som už 4 roky bývala s bývalím mužom, ale študovala som relativne tazku VS takze bezne sa u nás varili rýchle jedla také ako píšeš, alebo nejaké polotovary ešte....a večere väčšinou len nejaký chleba....

Strana
z2