Ako to máte doma s varením?

26. okt 2021

Caute zeny, ako to mate doma s varenim? Varite kazdy den?
Mna uz nebavi varit, uplne mi to zacalo pripadat ako strata casu :D varim uz len kazdy druhy den, navarim na dva dni a hotovo. Ale uz ma to proste unavuje, jednak vymyslat, ze co, jednak si vzdy zadrbat kuchynu, nasmradit v byte 😂 som len ja taka divna zenska?
Bavi ma len pecenie, ci uz sladkeho alebo slaneho.

iriska13
26. okt 2021

...baví ma navariť, ked viem, že čo...ked neviem, tak nie😂🙏

ivkazba
26. okt 2021

Baví a zväčša varím každý deň, nemám rada jesť zohrievané z predchádzajúceho dňa.

ninusa221
26. okt 2021

Ja musim chytiť naladu na varenie kludne navarim aj na 3 dni pride mi to tiež ako strata času😀

lilik96
26. okt 2021

Neboj viaceré nás to nebaví 😆hlavne keď každý vymrva

nely1704
26. okt 2021

Varím každý deň, na dva dni len omackove jedla a my máme radi aj jednoduché jedlá ako granadír , cestoviny a to je najlepšie čerstvé.
Máme aj umývačku riadu , takže sa mi to nezdá byť až taká katastrofa, väčšinou mám obed hotový za 30 minút

marpel
26. okt 2021

Varenie ma baví, ale nevarim denne. Keďže aj manžel výborne varí, tak sa niekedy stane, že nevarím aj cely týždeň. Potom si to ale patrične užijem. ☺️

petamich
26. okt 2021

varenie ma nebavi 😎 beriem to ako nutne zlo a varim jednoduche rychle jedla aj na 2-3 dni, na svieckovu chodime svokre 🤷‍♀️ a aktualne s malym babom nevarim (zatial) vobec a velmi dakujem svokre, ze vychovala nenarocneho a chapaveho syna, ktory je teraz moj manzel 😃

buberova
26. okt 2021

Tiež varím zásadne na 2 dni..

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
benit
26. okt 2021

Tak ja mam v strave obmedzenia, varim denne aj ohrievana strava mi robi zle. Tiez ma to nebavi, lezid mi to na nervy. Horsieje ze neviem co stale varit. Cez tyzden robim tske rychlovky, uz mam pocit, ze stale to iste dokola.

haley7897
26. okt 2021

70%(?) času varíme 50:50 s mužom. Ako sa nám chce. Raz vari on raz ja, čo sa týka pečenia, sladké slané, to robí výhradne on, to robím extrémne nerada 🤷🏻‍♀️ zvyšných 30%(?) reštaurácie / donáška

siska53
26. okt 2021

Varim len cez vikendy. Pocas materskej som varievala kazdy druhy den, kazdy den len obcas.

lenik223
26. okt 2021

ako kedy... keĎ varím nejaké omáčky, guláše, navarím aj na dva -tri dni, ak cestoviny - tie zjeme hneď na obed :D my sa s manželom vždy poradíme čo ideme variť, na čo má chuť on, na čo ja... nikdy to nieje iba na mne. aby som niečo vymyslela

hederamonstera
26. okt 2021

Ako kedy. Najhorsie je vymysliet, ze co navarit. Potom to je uz pohoda.

bagre
26. okt 2021

Varím cca každý druhý deň (ak je mäso), prípadne potom len rýchle veci. Bavilo by ma to viac, ak by nebol obmedzený jedálniček ale momentálne je hodne okresaný 😕, a som rada keď riešim len choroby, deti, školu a nie ešte každý deň pol dňa stráviť v kuchyni

marca12
26. okt 2021

Ja tiez neznasam varenie je to strata casu. Malokedy varim s chutou a elanom. Varim skoro kazdy den. Omackove jedla robim na 2 dni,segedin napr lubime aj na treti den. Najhorsie je vymysliet co uvarit. Obcas ma chyti chut a vtedy vyvaram,vypekam. A na druhej strane mam obdobia,kedy vobec nevarim len take rychlovky alebo si nieco objedname.

zuzka1.
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mabenn
26. okt 2021

Mam to podobne, casto objednavame. Varim v prvom rade pre syna, ale kedze sa naobeduje v skolke, my v praci, nemusi byt kazdy den tepla vecera. Cez vikend svokra posiela jedlo. Varim obden alebo menej, castejsie mi to tiez ide na nervy.

henka123123
26. okt 2021

Kazdy den varim..3x do tyzdna plus polievku a 1x kolac upecem

ledgerka
26. okt 2021

my varime na striedacku s muzom, kedy sa komu chce. Vzdy varrime aspon na 2 dni. Vela krat ide nieco aj do mraznicky kedze obaja robime z domu tak je super mat niieco odlozene. Nie je vzdy cas a chut varit. Niekedy varime vyslovene len na odlozenie do mraznicky a odtial vyberame ked treba. Casto jeme na veceru salaty, cize varenie zaberie 10-15 minut, take rychlovky. Urcite nie sme otroci kuchyne. Robi me tak aby sme vzdy mali co zjest a nezabralo by to vela casu.

radkaradix
26. okt 2021

u nás varí našťastie výlučne muž :D jemu najviac chutí to, čo si spraví sám a popravde, ja varenie nemám rada, mám z toho stres, nemám v tom prax (mama ma nezaúčala a muž ma k tomu nepustí) :D takže zatiaľ som spokojná s tým, ako to u nás funguje :D

nucky
26. okt 2021

Ja varenie neznášam a preto vari chlap. Vyriešené 🤷

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luccija
26. okt 2021

Varím každý deň, ale niekedy na 2 dni.Nemam to ako hobby, ale jesť musíme🙂najhoršie je vymyslieť čo potom to už ide rýchlo...ale pre mňa aj slíže s makom sú chutné, keď ich uvarí niekto druhy.vzdy som si ako teenegerka hovorila, že nebudem variť ako mama, že všetci sa nájdeme v skole, práci a nič z toho sa mi nesplnilo.

kiki68
26. okt 2021

Varim kazdy den cerstve. Mna to bavi, vykrmujem celu rodinu. Ale kazdy to ma inak. Ja uz zas neviem co od dobroty a skusam vselico.

amelie22
26. okt 2021

Nevarím, maximálne tak 2x za mesiac. Keďže obedujeme v práci normálne polievka aj druhé, tak na večeru nepotrebujeme teplú večeru. Vystačíme si so šalátom, čerstvým pečivom (do obchodu chodíme skoro každý deň), kvalitnou šunkou alebo nejakou max praženicou, či raclette, zapekanými bagetkami, či grilovanou zeleninou. Sem tam si robíme plnené cestoviny, ale aj to je vlastne polotovar hotový za 2 min, tak to nerátam. Cez víkendy sme bud u mojich rodičov, alebo niekde mimo domu na výlete alebo si niečo objednáme. Sem tam niečo uvarím. Jedlá ako segedín a podobné tradičné jedlá som ešte nevarila a ani sa to neplánujem učiť, a môjmu mužovi som rovno povedala, že ja odmietam zabíjať čas tým, že budem hodiny stávať pri šporáku a variť ešte aj nezdravé a kalorické jedlá. Ak niečo varím, tak lahšie jedlá, talianske rizoto, roštenku na štave a tak, ale zväčša také do 30 min.

saxana000
26. okt 2021

V nedelu varim velky obed cez tyzden varime v stredu a v piatok vzdy sa dohneme tyzden dopredu co sa bude varit tomu prisposobim velky nakup..navarim na 2-3 dni rychle jedla spagety paprikas omacky privarky plnenu papriku cestovinu kysnute kolace zemlovka a t d.ved by ma porazilo varit kazdy den.
Mala sa stravuje v skolke takze polievku ma tam kazdy den cerstvu my s muzom moc na polievky nie sme takze nam staci v nedelu vyvar/zeleninova.v nedelu ked sme doma nieco upeciem sladke alebo slane.prinajhorsom len pudding alebo mufiny.
Vecere mame studene...

lianka123
26. okt 2021

Ja objednavam jedlo, mne pride varenie ako strata casu

c_est_la_vie
26. okt 2021

U nás mňa nebaví variť, muža zasa veľmi. Tak to striedame, niekedy navarim ja niečo ľahšie bezmäsité/ rybu, inakedy muž ( on je macher na rôzne mäska, takže steaky, trhane hovädzie, burger a podobné dobroty. No a keď nestíhame alebo sa nechce ani jednému tak objednávanie.

tarra6
26. okt 2021

Nie si divná, ani mňa nebaví variť. Varím len preto, aby sme od hladu neumreli. Keby sme mohli pichnúť kábel do zadku a aj tak prefungovať, tak nevarím vôbec. A nevarím každý deň. 🙂

deti95060810
26. okt 2021

nie je varenie ako varenie. záleží pre koľkých ľudí sa varí. Varím len ja, takmer každý deň pre 6-7 ľudí... len očistiť zemiaky trvá pol hodinu - pre toľkých stravníkov potrebujem min. 2 kg zemiakov... 😉