Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri

Ako upiecť medovníky, aby boli mäkké?

monacanka
12. nov 2014

ahojte chcem piect tento tyzden sobotu uz medovniky chcem sa opytat co mam pouzit alebo spravit aby boli aj do Vianoc krasne vonave a hlavne mäkké dakujem za vase rady tipy, nametya navrhy

magic08
12. nov 2014

Ja som po niekoljych rokoch blbych pokusov, nasla recept na skvele medovnicky, ktore su makke cele Vianoce. Peciem ich tesne pred Vianocami a su fantasticke 🙂 len recept teraz na rychlo neviem najst 😝

sziwi
12. nov 2014

Ahoj, ja mam osvedcene uz asi 3 roky po sebe ich robit z Hladkej muky T650. Je to vlastne "chlebova muka", ale medovnicky su naozaj makke aj dva mesiace po upeceni. Skladujem ich potom iba v plechovej doze. A nemusim tam davat uz ani jablcko a podobne zalezitosti... Muku zozenies aj v Tescu 😉

jankaadalko
16. nov 2014

uskladni ich v doze s kuskom jablka a za 3 dni budu makucke 😉

kaeimol
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tu začni písať odpoveď...

Odošli