Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri

Bravčové karé - recepty

kathy93
8. jún 2018

Ženy poraďte prosím čo navariť z karé??? Ďakujem

pininka
8. jún 2018

Rezne, na prirodno, vyprazane, kare je dost suche, takze by som volila nieco a omackou

bibyke
8. jún 2018

Z kare sa da kadeco urobit,vyprazane rezne,obratene rezne,na smotane,segedin,perkelt,na styl rostenky so sampinonmi

e1i
8. jún 2018

na pol plechu kare, osolene okorenene, druha polovica zemiaky, maso posypat syrom a zaliat smotanou 45 min na 180 stupnov

titla
8. jún 2018

Kare okoreniť podľa chuti, sprudka opiecť na panvici z každej strany - len minútku nech sa mäso zatiahne, potom do zapekacej misy, podliať troškou vody (prípadne vína) a dať zapiecť.

deti95060810
8. jún 2018

karé vykostiť , rozrezať na jeden veľký plát, naklepať, a naplniť napr. syrom, šunkou.... zrolovať, previazať a upiecť v rúre...

deti95060810
8. jún 2018

@bibyke z karé robiť segedín, alebo perkelt je barbarstvo.... ďaleko lacnejšia a lepšia verzia je z pleca...
ešte som nevidela ani žiadneho kuchára robiť z karé segedín....🙄👎

kathy93
autor
8. jún 2018

Ja mám taký problém že som prieberciva v jedle takže žiadny segedín ani nic podobné. Obrátené rezne aj obyčajné rezne z toho sme už prejedeni. A minule sme aj grilovaly. Chcelo by to niečo iné ale dobré 😊

deti95060810
8. jún 2018

@kathy93 jááááj ....tak potom vyhladovať....aj segedín bude dobrý...😉

beky1813
8. jún 2018

@kathy93 ked si vyberava a ziadny recept sa ti nepaci, tak nabuduce kupit maso, ktore vies pouzit, zbyticne sa tu zeny snazia 😊

nexuska
8. jún 2018

Ved kup ine maso ked ste z brav.kare prejedeni 🙃

kathy93
autor
8. jún 2018

Ako niesme z karé prejedeni, prejedeni sme z kuracieho mäsa preto by som chcela niečo z karé len neviem čo no 😏

deti95060810
8. jún 2018

@kathy93 tak pozri na nete, zadaj jedlá z brav. karé a ideš....🙂

bibyke
8. jún 2018

@deti95060810 ja varim vsetko z kare. Plece je otrasne lacne maso. Raz sme kupili a otras. Nikdy viac. Vsetko robime z kare a ked grilujeme tak bud krkovicka alebo stehno.

bibyke
8. jún 2018

@deti95060810 a ked na to nemas varit z kare tak si var z pliecka. Pre nas je pliecko otrasne mastne hnusne maso. Kazdy nech si vari co ma rad a na co ma financie😉

hyta
22. jún 2018

Karé je také dosť suché mäso. Ja ho robievam tak, že ho nakrájam na plátky, naklepem, posypem trochou domácej vegety, korenie.Poukladám na plech. V šľahačke rozmiešam strúhaný syr, ´lisovaný cesnak,aby mi vznikla taká polohustá konzistencia.Navrstvím na každý plátok, mierne posypem mletou červenou paprikou, dobrá je i údená, podlejem vývarom v ktorom som rozmiešala 1 pl horčice.prikryjem alobalom a keď je mäsko takmer hotové,nechám ešte zapiecť odkryté.Je to chutné a šťavnaté. Tiež sú chutné z karé obrátené rezne, robila som už i sviečkovú.

kosicanka1
22. jún 2018

@deti95060810 fuha, uz 20 rokov varim segedin vzdy iba z kare a 4 slahackove smotany... tak som barbar 🤔

ticko
4. okt 2019

@hyta prosím ta akí syr zvyk es dávať

hyta
4. okt 2019

@ticko Aký mám, ten použijem, môžeš i údený, môžeš klasický Ementál, ak máte radi, môžeš použiť aj Nivu, Goudu....

Tu začni písať odpoveď...

Odošli