Recepty
maba
17. sep 2008

Býčie žľazy. Nemáte nejaký recept?

Prosím Vás máte recept na býčie žľazy(pre manžela( ? :-| Ešte som to nikdy nerobila.| :-p
berynka
17. sep 2008
maba, já tedy taky ne. Ale v restauraci si to dávám obalené jako řízek, normálně v trojobalu 😉 .
kukona1
17. sep 2008
my sme to ako deti jedávali ao guláš...a v rešte som to tiež jedla vyprážané a je to super...
janulle22
17. sep 2008
co to proboha je....?to jako fakt jite...?bleeee
berynka
17. sep 2008
janulle22, je to náhodou moc dobrý 🙂 .
janulle22
17. sep 2008
to si snad delas srandu ne...?
kili
17. sep 2008
ja verím, že to dobré môže byť, ale skúšať to teda nehodlám :-p :-N
erikasadek
17. sep 2008
ahoj no vyprazane , je to ako kura ano je to chutne , mozno keby ste nevedali aco to je tak ani na to nepridete.
elitera
17. sep 2008
janule, proč ble? Jídlo jako každý druhý. Tos ještě nikdy neslyšela?? Já to teda nejedla, ale snažim se nestavět k jídlu s předsudkem 😃

Znáte ten vtip?
Přijde pán do restaurace, objedná si býčí žlázy, těší se a přinesou mu dvě malý kuličky na talíři. Zeptá se číšníka, co to má znamenat. Ten jen stoicky odvětí: "někdy vyhraje toreador, někdy býk" 😃
erikasadek
17. sep 2008
to je dobre 😃 😃
kili
17. sep 2008
erikasadek, no, ale na čo by som jedla byčie gule, keď to chutí ako kura, ro si radšej dám to kura 😃
haluskacz
17. sep 2008
tak ma se to vyhodit, nebo to ma sezrat pes, nebo clovek 😃 Kdyz uz toho bejka porazej, tak at se zuzitkuje pekne vsechno 😃
kili
17. sep 2008
na zamyslenie: sú to býčie žľazy? alebo volie žľazy? býk bež žliaz už nie je býk ale vôl 😃
erikasadek
17. sep 2008
ja som ti to dla ako priklad chute........ 😉
haluskacz
17. sep 2008
kili, to myslis jako, ze by byly z zivyho bejka?
kili
17. sep 2008
haluska, ja fakt neviem ako to je, že či sa kastruje aj dospelý býk. Alebo naopak, či sa jedia tie z mladých býčkov =-)
aponchie
17. sep 2008
mnam 😎
haluska:a svickova ti nevadi? 😃

normalne se rozriznou vejpul mirne naklepou obali jako rizek a mnam s hranolkama tatarkou kecupem 😃 pivem a slivovici a sampanskym a jahody a sere pes
sestri
17. sep 2008
maba...ja ich robievam aj vyprážané aj na prírodno...už sa na ne dlhšiu dobu chystám...je to mňam.
binki
17. sep 2008
a kaviár a pak hned, api, hledat volné místo na wc 😃
kitty68
17. sep 2008
jako rizek

kdyz js byla decko meli js je vzdycky na silvestra 😃

no ja porad myslela, ze kdyz kastruji byka, tak to pak zuzitkujou =-)
petkakrutik
17. sep 2008
ahojky, teda vy jste nasadily téma 😃

Já taky do apetitu nikomu nekecám, ale sama bych to do úst nedala. Jíst něčí pohlavní orgány mi zvedá žaludek. Stejně tak bych nepozřela ani kaviár nebo mlíčí. Ani mužské sperma nepolykám 😃 😃 😃
jabber
17. sep 2008
Jéééžiš, to je téma pro mně 😃 😃 , já nejím ani vnitřnosti, natož tohle =-) :-N . Ale myslím, že na netu určitě nějaké recepty najdeš 😃
mabaautor
18. sep 2008
...my sme to ešte nejedli,ale v mäsiarni to kupoval jeden pán,ja som nevedela čo to je,ale vyzeralo to ako kuracie prsia (krásne mäsko :-N ( tak som sa na to popýtala tak potichu a bože :-S prebehla diskusia 😃 v celej mäsiarni aké to je dobré,nech to kúpim a bláblá :-N
kili
18. sep 2008
maba, a kúpila si? 😃
pralinka25
18. sep 2008
no vraj je to dobre ale...

No raz som to videla v masiarstve ked som stala v rade a nakoniec som odisla so syrom :-| presla ma chut na maso
gangulienka
18. sep 2008
mnam ja to zboznujem....manzel vravi ze som prasa ked nieco take mozem jest 😃
kili
18. sep 2008
gangulienka, asi to berie osobne 😃
gangulienka
18. sep 2008
😃
jabber
18. sep 2008
já si vždycky vzpomenu na Pasti, pasti, pastičky 😃 , jak to Vávra ráno našel v tom mrazáku a Donutilovi je sežral k snídani :-p 😃
mabaautor
19. sep 2008
kili,kúpila som,ale zatiaľ sú v mrazáku 😃
skuli
19. sep 2008
Jedla jsem to kdysi ve Španělsku v restauraci a bylo to moc dobré.Musím přiznat,že jsem nevěděla co to je ,jinak bych to asi do pusy taky nedala.Jste měli vidět jak jsem se tvářila,když mi prozradili co jsem to vlastně snědla 😃 Našla jsem jen tyto recepty http://recepty.labuznik.com/recept/8108-Byci_la...
http://www.dama.cz/vareni/recept.php?d=2364
Je to všechno všude stejné,většinou se dělají smažené jako řízek.