• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame: Mojasvadba.skModrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

Býčie žľazy. Nemáte nejaký recept?

21. septembra 2008 
Prosím Vás máte recept na býčie žľazy(pre manžela( ? :unamused: Ešte som to nikdy nerobila.| :stuck_out_tongue_closed_eyes:
17. sep 2008 o 12:59  • Odpovedz  • Páči sa mi to
maba, já tedy taky ne. Ale v restauraci si to dávám obalené jako řízek, normálně v trojobalu :wink: .
17. sep 2008 o 13:01  •  2 deti  • Odpovedz  • Páči sa mi to
my sme to ako deti jedávali ao guláš...a v rešte som to tiež jedla vyprážané a je to super...
17. sep 2008 o 13:02  • Odpovedz  • Páči sa mi to
co to proboha je....?to jako fakt jite...?bleeee
17. sep 2008 o 13:04  • Odpovedz  • Páči sa mi to
janulle22, je to náhodou moc dobrý :slight_smile: .
17. sep 2008 o 13:06  •  2 deti  • Odpovedz  • Páči sa mi to
to si snad delas srandu ne...?
17. sep 2008 o 13:06  • Odpovedz  • Páči sa mi to
ja verím, že to dobré môže byť, ale skúšať to teda nehodlám :stuck_out_tongue_closed_eyes: :sweat_smile:
17. sep 2008 o 13:28  • Odpovedz  • Páči sa mi to
ahoj no vyprazane , je to ako kura ano je to chutne , mozno keby ste nevedali aco to je tak ani na to nepridete.
17. sep 2008 o 14:06  • Odpovedz  • Páči sa mi to
janule, proč ble? Jídlo jako každý druhý. Tos ještě nikdy neslyšela?? Já to teda nejedla, ale snažim se nestavět k jídlu s předsudkem :grinning:

Znáte ten vtip?
Přijde pán do restaurace, objedná si býčí žlázy, těší se a přinesou mu dvě malý kuličky na talíři. Zeptá se číšníka, co to má znamenat. Ten jen stoicky odvětí: "někdy vyhraje toreador, někdy býk" :grinning:
17. sep 2008 o 14:09  • Odpovedz  • Páči sa mi to
to je dobre :grinning: :grinning:
17. sep 2008 o 14:12  • Odpovedz  • Páči sa mi to
erikasadek, no, ale na čo by som jedla byčie gule, keď to chutí ako kura, ro si radšej dám to kura :grinning:
17. sep 2008 o 14:13  • Odpovedz  • Páči sa mi to
tak ma se to vyhodit, nebo to ma sezrat pes, nebo clovek :grinning: Kdyz uz toho bejka porazej, tak at se zuzitkuje pekne vsechno :grinning:
17. sep 2008 o 14:18  •  3 deti  • Odpovedz  • Páči sa mi to
na zamyslenie: sú to býčie žľazy? alebo volie žľazy? býk bež žliaz už nie je býk ale vôl :grinning:
17. sep 2008 o 14:24  • Odpovedz  • Páči sa mi to
ja som ti to dla ako priklad chute........ :wink:
17. sep 2008 o 14:24  • Odpovedz  • Páči sa mi to
kili, to myslis jako, ze by byly z zivyho bejka?
17. sep 2008 o 14:26  •  3 deti  • Odpovedz  • Páči sa mi to
haluska, ja fakt neviem ako to je, že či sa kastruje aj dospelý býk. Alebo naopak, či sa jedia tie z mladých býčkov :confused:
17. sep 2008 o 14:30  • Odpovedz  • Páči sa mi to
mnam :sunglasses:
haluska:a svickova ti nevadi? :grinning:

normalne se rozriznou vejpul mirne naklepou obali jako rizek a mnam s hranolkama tatarkou kecupem :grinning: pivem a slivovici a sampanskym a jahody a sere pes
17. sep 2008 o 15:06  • Odpovedz  • Páči sa mi to
maba...ja ich robievam aj vyprážané aj na prírodno...už sa na ne dlhšiu dobu chystám...je to mňam.
17. sep 2008 o 15:47  • Odpovedz  • Páči sa mi to (1)
a kaviár a pak hned, api, hledat volné místo na wc :grinning:
17. sep 2008 o 15:56  • Odpovedz  • Páči sa mi to
jako rizek

kdyz js byla decko meli js je vzdycky na silvestra :grinning:

no ja porad myslela, ze kdyz kastruji byka, tak to pak zuzitkujou :confused:
17. sep 2008 o 16:20  • Odpovedz  • Páči sa mi to
ahojky, teda vy jste nasadily téma :grinning:

Já taky do apetitu nikomu nekecám, ale sama bych to do úst nedala. Jíst něčí pohlavní orgány mi zvedá žaludek. Stejně tak bych nepozřela ani kaviár nebo mlíčí. Ani mužské sperma nepolykám :grinning: :grinning: :grinning:
17. sep 2008 o 16:26  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Jéééžiš, to je téma pro mně :grinning: :grinning: , já nejím ani vnitřnosti, natož tohle :confused: :sweat_smile: . Ale myslím, že na netu určitě nějaké recepty najdeš :grinning:
17. sep 2008 o 23:02  • Odpovedz  • Páči sa mi to
autor
...my sme to ešte nejedli,ale v mäsiarni to kupoval jeden pán,ja som nevedela čo to je,ale vyzeralo to ako kuracie prsia (krásne mäsko :sweat_smile: ( tak som sa na to popýtala tak potichu a bože :confounded: prebehla diskusia :grinning: v celej mäsiarni aké to je dobré,nech to kúpim a bláblá :sweat_smile:
18. sep 2008 o 09:40  • Odpovedz  • Páči sa mi to
maba, a kúpila si? :grinning:
18. sep 2008 o 09:45  • Odpovedz  • Páči sa mi to
no vraj je to dobre ale...

No raz som to videla v masiarstve ked som stala v rade a nakoniec som odisla so syrom :unamused: presla ma chut na maso
18. sep 2008 o 11:18  • Odpovedz  • Páči sa mi to
mnam ja to zboznujem....manzel vravi ze som prasa ked nieco take mozem jest :grinning:
18. sep 2008 o 13:27  •  3 deti  • Odpovedz  • Páči sa mi to
gangulienka, asi to berie osobne :grinning:
18. sep 2008 o 13:31  • Odpovedz  • Páči sa mi to
18. sep 2008 o 13:35  •  3 deti  • Odpovedz  • Páči sa mi to
já si vždycky vzpomenu na Pasti, pasti, pastičky :grinning: , jak to Vávra ráno našel v tom mrazáku a Donutilovi je sežral k snídani :stuck_out_tongue_closed_eyes: :grinning:
18. sep 2008 o 13:37  • Odpovedz  • Páči sa mi to
autor
kili,kúpila som,ale zatiaľ sú v mrazáku :grinning:
19. sep 2008 o 06:58  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Jedla jsem to kdysi ve Španělsku v restauraci a bylo to moc dobré.Musím přiznat,že jsem nevěděla co to je ,jinak bych to asi do pusy taky nedala.Jste měli vidět jak jsem se tvářila,když mi prozradili co jsem to vlastně snědla :grinning: Našla jsem jen tyto recepty http://recepty.labuznik.com/recept/8108-Byci_laska___specialita
http://www.dama.cz/vareni/recept.php?d=2364
Je to všechno všude stejné,většinou se dělají smažené jako řízek.
19. sep 2008 o 09:59  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Tvoj príspevok