icon

Čo dnes varíte?

31. mar 2023

Alebo cez víkend. Dala by som si niečo také ľahšie, ale zas čo nasýti aj muža a nie náročné na prípravu lebo mám doma 7 týždňové bábo. Vôbec nič ma nenapadá, inšpirujte ma 🙂

eko22
31. mar 2023

Ja dnes konečne nevarím. Povedala som si, že nemusí byť každý deň navarené, predtým som to riešila vkuse. Už ma nebaví každý jeden deň premýšľať, čo zase variť, keď sa spýtam, tak mi je povedané, že hocičo. Ale keď to navarím, tak počujem len "zase toto"?! Dovidenia, zdravý rozum. 😵

daniela2202
31. mar 2023

Áno aj s tanierom 😁😁😁

animus
31. mar 2023

To už kde sme keď z nevinnej otázky čo dnes budete variť sa to tu dokáže zvrhnúť na útok že autorka nemá doma systém a pomaly ju obviniť že sa nevie postarať o domácnosť 😂😂 niektoré by ste sa mali nad sebou naozaj zamyslieť

marcellka32
31. mar 2023

Veď som ti chcela poradiť recepty čo navariť z obsahu špajzy 🤷ach jaj

autor
31. mar 2023

@animus no dosť rýchlo sa chytili toho,, jedného,, syra čo mám v chladničke 🙄

sandra_kul
31. mar 2023

mne sa dnes samé spravia palacinky :D takže sa z toho náramne vytešujem, nakoľko konečne nemusím variť ja :D

autor
31. mar 2023

@marcellka32 pýtala som sa všeobecne.. Vás čo varíte.. Aby som sa inšpirovala a ak pôjde muž nakúpiť tak mu asi dopíšem do zoznamu potraviny, ktoré budem potrebovať k dnešnému obedu.

autor
31. mar 2023

@sandra_kul príde Samo a spraví? Pošli ho aj ku mne 😛

kylie1983
31. mar 2023

Ked mas syr, mas aj zemiak, mrkvu? J som dnes nastruhala cuketu zemiak mrkvu, jedno vajíčko, syr, trochu muky, sol. Placky ako lusk 🙂

autor
31. mar 2023

@kylie1983 milujem placky a jasné že mám aj zemiaky, cibuľu a všetko k plackám 🙂 ale ja keď spravím placky tak muž hneď že kde je k tomu mäso 😀

pikachu999
31. mar 2023

Tak k plackam pridaj lečo udusene s kuracim mäsom 😀

ivangeline
31. mar 2023

Karfiol a zemiaky,rizoto,polievka zeleninova... a cez vikemd nvm ale nejake to masko bude. :D

aknamorka22
31. mar 2023

Ja som ešte vcera robila kuracie prsia obalené v cornflakes a k tomu varené zemiaky. Mäso som robila v teplovzdušnej friteze, takže sa nevyprazalo. Dnes sme to dojedli. Polievky veľmi nevarím. Teraz mám priam až obsesiu na ryžové rezance s mäsom/tofu a zeleninou. Jedla by som to každý deň. Je to veľmi jednoduché a rýchle. Skúšam teraz veľa vecí z azijskej kuchyne 🙂

ifava
31. mar 2023

Rajcinova kapustova polievka a palacinky 🙂 Polievka ostane aj na zajtra, po palacinkach sa len zaprasi :D

autor
31. mar 2023

@aknamorka22 a tie ryžové rezance s mäsom čím ochucuješ prosím ťa? Tiež nejakým ázijským korením?

kylie1983
31. mar 2023

Opec mu k tomu tri plátky slaniny 😀😀😀

aliii3
31. mar 2023

Urobila som parené buchty, tak to budeme mať aj na zajtra a cesnačku, už dlhšie som mala na ňu chuť, tak konečne som ju urobila.

pikachu999
31. mar 2023

Inak ja dnes kuracina dusená s šampiňónmi a zmesou mrazenej zeleniny a ryža rýchle a chutney

stefka33
31. mar 2023

ahoj autorka, ja mám systém ako ty. muž mi nakupuje každý deň popoludní na další deň na varenie - to aby si sa necítila osamelo 🙂 Nemám dôvod sa zásobovať keďže bývam v meste pri nákupnom stredisku a 50m od Lidla. Včera kuracie na smotane s cestovinou, dnes bol granadír, zajtra bravčové na prírodno s ryžou.

autor
31. mar 2023

@stefka33 tak máš zlý systém 🙂 😛

martul
31. mar 2023

Nemusis sa urážať my sme tí v dobrom radili, že choď nakúpiť predtým ako muž pôjde do roboty. A napísala si, že máš doma len syr, tak sme to odpovedali. To bola len dobre mienená rada aby si to mala ty jednoduchšie.

autor
31. mar 2023

@aliii3 mňam parené buchtyyy 😍 dala by som si, len to je dlhé na prípravu :/

autor
31. mar 2023

@pikachu999 super nápad 🙂

autor
31. mar 2023

@martul ach.. Prečo mám ísť nakúpiť deň predtým??? Som z dediny, do mesta nechodím momentálne a keďže muž pracuje v meste tak po práci nakúpi on aby som zbytočne nejazdila ja. Nepotrebujem takéto rady, keďže som už asi 3 krát napísala že mne náš systém vyhovuje, chcela som poradiť s tipom na obed, nie s vedením mojej domácnosti

martul
31. mar 2023

@animus aj čítaš s porozumením? Nikto ju tu nejde ukameňovať, že má zlý systém, ja som jej len v dobrom poradila, nech si ide nakúpiť dopredu keď je muž doma
Sama naousala, že má doma len syr, muž odisel do roboty a má doma malé bábo. Čo je na tom zlé?!

stefka33
31. mar 2023

Presne tak a to už dobrých 20 rokov. 🙂 Nenechaj sa kritizovať - od toho máš predsa svokru. 😀

martul
31. mar 2023

Vôbec to nechápeš, len som chcela v dobrom poradiť, lebo som bola tiež sama s malým bábom. Veď si napísala, že máš doma len syr a mali sme ti poradiť čo variť. Fakt som to nijako v zlom nemyslela, ešte raz som si prečítala čo som napísala. Poradila som ti aby si si nakupila vkludne keď je muž doma dopredu a potom na druhý deň keď odíde do roboty môžeš variť.
To že nemáš po ruke obchod a varíš keď príde muž domov a on ide na nákup si dopísala až neskôr.
Ja zas nechapem čo je na tom zlé niečo ti norm slušne napísať.

autor
31. mar 2023

@stefka33 tú som už dávno odstavila 😃

autor
31. mar 2023

@martul ale ja som nechcela aby ste mi poradili čo navariť z toho jedného syra 😃 a samozrejme že mám v chladničke aj majonézu, kečup, maslo a tak ďalej. To vy ste nepochopili mňa, stačilo napísať čo si dnes varila a tým by si mi pomohla určite viac ako týmito zbytočnými ,, dobrými,, radami ohľadom vedenia mojej domácnosti

martul
31. mar 2023

Tak ok, ja som to myslela v dobrom, fakt.